Izabela124. Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Paulinaaa napisał(a):Nie zadławi się tymi kostkami ? Życzymy duuużo zdrówka :loveu:nie, on tylko jvgryzie, dziekujemy:loveu: Quote
zuzolandia Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Sie Bobik uczte zrobił ;-) hihihihihi Zdroweczka dla Bobiczka...moze to zwykle przeziebienie lub infekcja pecherza..... Daj znac co z malutkim... buziaczki Quote
agaciaaa Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Zdrówka życzymy! Daj znać po wizycie u weta. Quote
Asia & Ginger Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Obraz294-1.jpg Ale zajada. :cool3: :loveu: [quote name='ewka i haker']jest wrociliscie:multi: nie wiem czy dam rade jechac:shake: nie wiem jak termin a miejsc juz wogle pewnie nie ma [quote name='Izabela124.']link http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101350 [quote name='ewka i haker']nio czyli zlot 180?? Tak 180 zł, a miejsca jeszcze są (około 10). ;) Bierz znajomych, psy i wlatuj na wakacje z Dogomaniakami. :cool3: [quote name='Izabela124.']bobis jest chory,ma cos z pecherzem, ciaglv sika, nie nadazam wycierac za nim, jutro jvdziemy do weta, mam nadzieje, ze to nic powaznego:shake: Oj, to życzymy Bobisiowi dużo zdrówka i trzymamy kciuki, żeby nie było to nic poważnego. :kciuki: :kciuki: Quote
Pianka Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Dzień dobry http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Obraz297-1.jpg ale ma uczte:razz: Zdrówka zyczymy:p Quote
ewka i haker Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Asia & Ginger napisał(a): Tak 180 zł, a miejsca jeszcze są (około 10). ;) Bierz znajomych, psy i wlatuj na wakacje z Dogomaniakami. :cool3: musze pogadac z mama nie wiem czy by mnie puscila:angryy: Quote
Rahl Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Dopiero przyszłam:oops: Fajnie, że jesteście? :) Bobiś zdrowieje? Quote
Izabela124. Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='ewka i haker']nio czyli zlot 180??Tak [quote name='zuzolandia']Sie Bobik uczte zrobił ;-) hihihihihi Zdroweczka dla Bobiczka...moze to zwykle przeziebienie lub infekcja pecherza..... Daj znac co z malutkim... buziaczkiwitanko [quote name='agaciaaa']Zdrówka życzymy! Daj znać po wizycie u weta.dzieki [quote name='Asia & Ginger']http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Obraz294-1.jpg Ale zajada. :cool3: :loveu: Tak 180 zł, a miejsca jeszcze są (około 10). ;) Bierz znajomych, psy i wlatuj na wakacje z Dogomaniakami. :cool3: Oj, to życzymy Bobisiowi dużo zdrówka i trzymamy kciuki, żeby nie było to nic poważnego. :kciuki: :kciuki:Dziekuje [quote name='Pianka']Dzień dobry http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Obraz297-1.jpg ale ma uczte:razz: Zdrówka zyczymy:pWitanko [quote name='ewka i haker']musze pogadac z mama nie wiem czy by mnie puscila:angryy:mam nadzivje, ze cie pusci [quote name='Asia&gordonisko']Dopiero przyszłam:oops: Fajnie, że jesteście? :) Bobiś zdrowieje?Witanko Nie bylam z bobim u weta, bo uznalam, ze nie ma takivj potrzeby, bo dzis normalniv sie zachowuje gdyby dzis jeszcze cos takiego sie przytrfailo, to od razu jutro jedziemy do weta Quote
Dozia_13 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Witamyy...! Widze, że komp już naprawiony...? Foteczki są świetne jak zawsze... :cool3: Iza fajnie, że wróciłaś... :multi: Jaka u was jest pogoda...? Bo u nas bardzo ciepło... :) Sorki, że no dopisałam na eska, ale kom mi tak doszczętnie padła, że włancza sie tylko na pare sekund nie zdarze opisac... nie mam ładowarki, żeby naładowa bo mi sie zalala a nie chce mi sie isc kupywac drugiej hehe :) jak będe mogła pisac to sie odezwe... :) Pozdrawiamy goraco i zyczymy milego dnia :) papa;) Quote
Izabela124. Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='apple']cześć Izaura :loveu:witanko ma piekna [quote name='Dozia_13']Witamyy...! Widze, że komp już naprawiony...? Foteczki są świetne jak zawsze... :cool3: Iza fajnie, że wróciłaś... :multi: Jaka u was jest pogoda...? Bo u nas bardzo ciepło... :) Sorki, że no dopisałam na eska, ale kom mi tak doszczętnie padła, że włancza sie tylko na pare sekund nie zdarze opisac... nie mam ładowarki, żeby naładowa bo mi sie zalala a nie chce mi sie isc kupywac drugiej hehe :) jak będe mogła pisac to sie odezwe... :) Pozdrawiamy goraco i zyczymy milego dnia :) papa;)Hej:multi: Pogoda taka sobie, ok to czekam az sie odezwiesz, buziaczki Quote
ewka i haker Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 hej dobrze ze z bobikiem juz ok zapraszamy do nas dawo was nie bylo Quote
Izabela124. Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='Pimpek']Cześć :D 10 znaków hej [quote name='ewka i haker']hej dobrze ze z bobikiem juz ok zapraszamy do nas dawo was nie byloCzesc, no nie bylo, bo mnie wcale na dogo nie bylo, ale nadrabiam, dzis i do was zajrze, ale mam duzo czytania a czy z bobim lepiej to sama niv wiem, znow duzo sika, i dzis sie mu przypatrzylam, to ten mocz jest bialy Quote
Anka_ZG Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='Izabela124.'][ http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Obraz303-1.jpg Witam. Pinczerek świetny, a z jakim zapałem zabiera się za ta kosteczkę:cool3:U mnie na osiedlu też jest pinczerek, ale jeszcze taaki malusi... Zapraszamy do nas http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106441 Pozdrawiam serdecznie pinczerka i jego Panią;) Quote
Izabela124. Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 [quote name='Anka_ZG']Witam. Pinczerek świetny, a z jakim zapałem zabiera się za ta kosteczkę:cool3:U mnie na osiedlu też jest pinczerek, ale jeszcze taaki malusi... Zapraszamy do nas http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106441 Pozdrawiam serdecznie pinczerka i jego Panią;)Witam, dziekuje z amilv slowa, zaparszam czesciej, jak wroce z kosciola to sdo was zajrze, buziaczki Quote
Dozia_13 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Iza moze idz do weta zapytaj się co to może oznaczać... Może się przeziębił chłopaczek... Ja mam teraz problem z Elzą bo poczuła już wiosne i jej odwala hihi ucieka mi... Quote
Izabela124. Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Dozia_13 napisał(a):Iza moze idz do weta zapytaj się co to może oznaczać... Może się przeziębił chłopaczek... Ja mam teraz problem z Elzą bo poczuła już wiosne i jej odwala hihi ucieka mi...Jutro jade z nim do weta. a elza chce sie wyszalec hihi Quote
Dozia_13 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Izabela124. napisał(a):Jutro jade z nim do weta. a elza chce sie wyszalec hihi To dobrze, że idziesz... Mam nadzieje, że będzie wszystko ok i że to nic poważnego :) ;) Szkoda, że moim kosztem chce się wyszalec...:shake: Nie no, aż tak źle nie jest skoro do mnie wraca hihi zadowolona i ledwo żywa tylko mogła by poczekać, aż pujdziemy na boisko gdzie jestem pewna, że nie wpadnie pod samochód bo nie chcę przezywać ponwnego horroru i przyzwyczajania jej do samodow z powpdu jej szaleństw ulicznych...:evil_lol: Iza mam nadzieję, że jak jeszcze dziś do was wpadne to będą już foteczki...:eviltong::diabloti: Quote
Izabela124. Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Dozia_13 napisał(a):To dobrze, że idziesz... Mam nadzieje, że będzie wszystko ok i że to nic poważnego :) ;) Szkoda, że moim kosztem chce się wyszalec...:shake: Nie no, aż tak źle nie jest skoro do mnie wraca hihi zadowolona i ledwo żywa tylko mogła by poczekać, aż pujdziemy na boisko gdzie jestem pewna, że nie wpadnie pod samochód bo nie chcę przezywać ponwnego horroru i przyzwyczajania jej do samodow z powpdu jej szaleństw ulicznych...:evil_lol: Iza mam nadzieję, że jak jeszcze dziś do was wpadne to będą już foteczki...:eviltong::diabloti:Ucaluj tego szalenca ode mnie, zaraz beda foteczki:cool3::eviltong: Quote
Dozia_13 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Szaleenecc ucałłowanyyy. :) ona też Cie całujee i to bardzo bo cała w ślyynie jestem hihi... To tak z miłości do Ciebie... :loveu: KOCHAMY WAS... :* :* :loveu: Quote
Izabela124. Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Dozia_13 napisał(a):Szaleenecc ucałłowanyyy. :) ona też Cie całujee i to bardzo bo cała w ślyynie jestem hihi... To tak z miłości do Ciebie... :loveu: KOCHAMY WAS... :* :* :loveu:Oj, kiedy w koncu sama poczuje ta jej slinke na sobie:placz::roll: Zdjecia juz sie wgrywaja Quote
Dozia_13 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Izabela124. napisał(a):Oj, kiedy w koncu sama poczuje ta jej slinke na sobie:placz::roll: Zdjecia juz sie wgrywaja POczujesz i to niedługo w wakacje napewno obiecuje Ci to...;) Na 100% się potkamy już ja się o to postaram...:cool3: Iza obejrze fotki ja wróce ze spacerku bo już na nas czekają prze domem i się niecierpliwą...:evil_lol: Lece na spacerek... jak wróce mam ndzieję, że bedziesz na gg to pagadamy o tym i o tamtym hihi:eviltong: papap :* Quote
Anusia&Saba Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Hej hej, dawno tu nie byłam ;) Wygłaszcz ode mnie Bobika Quote
Recommended Posts