Klaudysiaczek Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Jaki był zaciekawiony prezencikiem :evil_lol:. Witamy :). Quote
Izabela124. Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 ewka i haker napisał(a):ile zdjec wszytsko obejrzane;) Martunia napisał(a):Ale Bobik dorwał te zabaweczki. ^^ Zlotowe fajne. :D Klaudysiaczek napisał(a):Jaki był zaciekawiony prezencikiem :evil_lol:. Witamy :).Hej dziewczyny Prezenciki bardzo mu się podobały, od emdziolka dostał piłeczkę białą i ucho wedzone, resztę ode mnie Witamy też nowego goscia, zapraszam częściej Quote
Klaudysiaczek Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Izabela124. napisał(a):Hej dziewczyny Prezenciki bardzo mu się podobały, od emdziolka dostał piłeczkę białą i ucho wedzone, resztę ode mnie Witamy też nowego goscia, zapraszam częściej A jak tu można nie wpadać? :evil_lol::loveu: Quote
Izabela124. Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Klaudysiaczek napisał(a):A jak tu można nie wpadać? :evil_lol::loveu:Hihi też fakt:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Mam nadzieję, że te wszyskie dzisiejsze fotki starczą wam na 5 dni :P Quote
Klaudysiaczek Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Coś dorzuć jeszcze gratis :razz::diabloti:. Quote
jonQuilla Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 fotów, fotów a fotów :) ale śliczne kaktuski wyhodowałaś :loveu: zdolna dziewczyno !! :) też takie chcę :evil_lol::evil_lol: buziaki :loveu::loveu: Quote
Dozia_13 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Iza sliczne te kaktusy... a ile fotek sie naogladalam... cudo.. :D Quote
agaciaaa Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Hej Iza :) widziałam fotki :razz: miłego powrotu do internatu ;) Quote
jamnicze Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Mizianka urodzinowe dla Bobisia :) Ile prezentów chłopak dostał :) Ale od razu widać, że te jedzonkowe najlepsze ;) http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Obraz6767.jpg Quote
Klaudysiaczek Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Życzymy jak najszybszego powrotu do Dg :cool3::lol:. Quote
Izabela124. Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 deer_1987 napisał(a):Hm. a jak nie starcza?Muszą starczyc:eviltong: Klaudysiaczek napisał(a):Coś dorzuć jeszcze gratis :razz::diabloti:.Zaraz coś dam jeszcze:cool3: jonQuilla napisał(a):fotów, fotów a fotów :) ale śliczne kaktuski wyhodowałaś :loveu: zdolna dziewczyno !! :) też takie chcę :evil_lol::evil_lol: buziaki :loveu::loveu: Mogę ci wysłac kaktusika:lol: Dozia_13 napisał(a):Iza sliczne te kaktusy... a ile fotek sie naogladalam... cudo.. :DDziękowac agaciaaa napisał(a):Hej Iza :) widziałam fotki :razz: miłego powrotu do internatu ;)Hejos Nie chce mi się wracac jamnicze napisał(a):Mizianka urodzinowe dla Bobisia :) Ile prezentów chłopak dostał :) Ale od razu widać, że te jedzonkowe najlepsze ;) http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Obraz6767.jpgJedzonko zawsze na pierwszym miejscu:evil_lol: Klaudysiaczek napisał(a):Życzymy jak najszybszego powrotu do Dg :cool3::lol:.;) Quote
Ewa3 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Czesc:multi: ale Bobik gruby na tych zdjeciach ze spacerku z Perełka:evil_lol: Wiesz jak u mnie pusto:crazyeye: zadnego Tymczasa juz nie mam:lol:( no tylko dwa kociaki;)) Mam nadzieje, ze jakos ułozy sie z tą Łomża;) Quote
Izabela124. Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Ewa3 napisał(a):Czesc:multi: ale Bobik gruby na tych zdjeciach ze spacerku z Perełka:evil_lol: Wiesz jak u mnie pusto:crazyeye: zadnego Tymczasa juz nie mam:lol:( no tylko dwa kociaki;)) Mam nadzieje, ze jakos ułozy sie z tą Łomża;)Hejos :diabloti: To zdjecia z czerwca były:eviltong: A nie zamierzasz brac tymczasika??:cool3: Dziękowac Quote
Recommended Posts