Izabela124. Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Dozia_13 napisał(a):Tak tak... ja tylko ide w twoje ślady... jesteś starsza i dajesz mi przykład...:eviltong: ok to poczekam... :) ja siedze na niewidoku więc jak coś to pisz :)Buhaha a to dobre A ja dziś chyba Gosię widziałam jak wsiadałam do autobusu, ale nie jestem pewna czy to ona:eviltong: Quote
Sweet Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 no własnie iza pijaczka:evil_lol: hehe:) dawaj foty:D Quote
Dozia_13 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Izabela124. napisał(a):Buhaha a to dobre A ja dziś chyba Gosię widziałam jak wsiadałam do autobusu, ale nie jestem pewna czy to ona:eviltong: Szła z taka blądyna z szopa na głowie? mozliwe ze to ona bo byla dzis na dworcu po ksiazki chodzila... a kol mi zalatwila igle do pepka jeszcze tylko musze jej powiedziec zeby Karolinie zalatwila...:cool3: Quote
Izabela124. Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):no własnie iza pijaczka:evil_lol: hehe:) dawaj foty:DNastępna:diabloti::mad::eviltong: Dozia_13 napisał(a):Szła z taka blądyna z szopa na głowie? mozliwe ze to ona bo byla dzis na dworcu po ksiazki chodzila... a kol mi zalatwila igle do pepka jeszcze tylko musze jej powiedziec zeby Karolinie zalatwila...:cool3:Chyba jo:eviltong: No to bedzie masowe przekłówanie:evil_lol::eviltong: Quote
Dozia_13 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Izabela124. napisał(a):Chyba jo:eviltong: No to bedzie masowe przekłówanie:evil_lol::eviltong: To pewnie ona hihi... a co trzeba szalec... :eviltong: My idziemy już spać causki... :buzi: :buzi: Quote
Izabela124. Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Dozia_13 napisał(a):To pewnie ona hihi... a co trzeba szalec... :eviltong: My idziemy już spać causki... :buzi: :buzi:Hihi Dobranoc kotek, jutro się odezwę na gg:loveu: Miedzy fotkami ze zlotu dam wam jakieś zaległe, chyba z czerwca, spacerek z Perełką i potem samotny Quote
Izabela124. Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Idę dziewczyny lulac, przez ten tydzień wogóle się nie wyspałam, dobranoc wszystkim:loveu: Quote
jonQuilla Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 ale zaBobikowałaś :loveu::loveu: i to mi sie podoba....częściej tak poproszę :cool3: hejka :multi::loveu: Quote
Izabela124. Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 tusia. napisał(a):branoc Iza ;* deer_1987 napisał(a):Nareszcie duzo Bobika!! jonQuilla napisał(a):ale zaBobikowałaś :loveu::loveu: i to mi sie podoba....częściej tak poproszę :cool3: hejka :multi::loveu: Witanko dziewczyny:loveu::multi: Zaraz dam resztę fotek ze zlotu:eviltong: Quote
Martunia Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Hej Iza! :hand: Fajniutkie foty ze spacerku, ale Bobiś uśmiechnięty. :) Czekamy na dalsze fotki ze zlotu. Quote
Izabela124. Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Martunia napisał(a):Hej Iza! :hand: Fajniutkie foty ze spacerku, ale Bobiś uśmiechnięty. :) Czekamy na dalsze fotki ze zlotu.Hejos Już daję Quote
Recommended Posts