Okamia Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 akodirka napisał(a):haha, na pikniku tez probował wskoczyc na tor :diabloti: ciekawe co Bobikowy kombinuje :evil_lol: On chce pokazać co potrafi pewnie :evil_lol: i marzy mu się wygrana Quote
Czarna_Owieczka Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Bobik po prostu chce zjeść bordery :evil_lol: Quote
Anusia&Saba Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Dzień dobry :Rose::Rose: Dawno u was nie byłam. Niewiedziałam że Bobiś ćwiczy agility :crazyeye: Fajne foteczki, ale ja chce nowe :multi: Quote
Czarna_Owieczka Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Dla wyjaśnienia, Bobiś nie startował, ale zawzięcie i twardo kibicował :razz: Quote
Izabela124. Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 ewka i haker napisał(a):czekamy na wasniedlugo wrocimy xxSweetGirl93xx napisał(a):a ja myslałam ze juz wrociłas:) a kiedy wracasz??:D wymiziaj psiaki odemnie:Dnie wiem kiedy wracam:evil_lol: Czarna_Owieczka napisał(a):2 razy? :evil_lol: :lol: TAK:eviltong: deer_1987 napisał(a):oo wrociliscie1!! akodirka napisał(a):haha, na pikniku tez probował wskoczyc na tor :diabloti: ciekawe co Bobikowy kombinuje :evil_lol:chce wystartowac zawodach:eviltong::evil_lol: deer_1987 napisał(a):to skad piszesz? nie jestes w domu?nie ma mnie w domu, jestem u Ewy3 z dogo;) justysiek napisał(a):Ale ci fajnie Iza, zazdroszcze:roll::loveu::loveu: no bardzo fajnie jest:loveu: Okamia napisał(a):On chce pokazać co potrafi pewnie :evil_lol: i marzy mu się wygranana pewno:cool3: Czarna_Owieczka napisał(a):Bobik po prostu chce zjeść bordery :evil_lol: one sa niejadalne:evil_lol::eviltong: Selenne napisał(a):Witamy się z pięknego i słonecznego rańca :)witanko:loveu: Anusia&Saba napisał(a):Dzień dobry :Rose::Rose: Dawno u was nie byłam. Niewiedziałam że Bobiś ćwiczy agility :crazyeye: Fajne foteczki, ale ja chce nowe :multi:hej a no cwiczy:lol: Czarna_Owieczka napisał(a):Dla wyjaśnienia, Bobiś nie startował, ale zawzięcie i twardo kibicował :razz:;) Quote
jonQuilla Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [FONT=Georgia]cześć Wam bandziory :multi::multi::loveu:[/FONT] Quote
Moniek193 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Heh sliczny psiorek :razz:Taki karmelek:loveu:do schrupania:oops: Quote
Pusiakowa Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Hej Bobiki :) . Gratulacje 900 :laola: . czekamy na twój powrót i ... zdjęcia :diabloti::diabloti: . Pozdrowienia z Kaszub :loveu: . Quote
Kinia Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Cześć! Ja też już się nie moge doczekać zdjęć:) Quote
Asiaczek Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Rrrrrrany, ponad 7 stron przegadanych... Pzdr. Quote
ewka i haker Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 witamy u was Iza kiedy bedziesz w poznaniu bo kiedys cos pisals ze bedziesz Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 To już 900? Co za gaduły... :) Gratulacje! :loveu: Quote
akodirka Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 wlasnie, kiedy mniej wiecej wrocisz? :razz: bo nie wiem, czy zdaze w tym tyg. na spacer z Bobikiem isc i ciacha mu oddać :diabloti: Quote
bety Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Asiaczek napisał(a):Rrrrrrany, ponad 7 stron przegadanych... Pzdr. Hi hi hi - to raczej tutaj normalka, ja już się powoli (zaznaczam - POWOLI) przyzwyczajam do tego gadulstwa :evil_lol: Pzdr Quote
Asia & Ginger Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Widać, że Bobisiowi podoba się agility. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts