Rahl Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Izabela124. napisał(a): A co dzis wszytskim na kochanie naszlo?:evil_lol::evil_lol: Też to pytanie chciałam zadać :evil_lol::evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Martunia napisał(a):Wszystkie się kochamy! :cool3: :loveu::loveu::loveu: Bo my zgrana Paka :evil_lol: . Ja was tez Kocham . :loveu: Quote
Avaloth Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Izabela124. napisał(a):No troche kapuje, jeszcze musze sobie to pocwiczyc, dzieki:multi::multi: A co dzis wszytskim na kochanie naszlo?:evil_lol::evil_lol: hehe :D no bo wszyscy się kochają to mnie zarazili :eviltong: i ja tez was kocham :evil_lol::loveu: Quote
Izabela124. Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Martynia&Pusio napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: . No kolezenska ;] . I z czego sie smiejesz :roll: . ?:diabloti: Martunia napisał(a):Wszystkie się kochamy! :cool3: :loveu::loveu::loveu: Asia&gordonisko napisał(a):Też to pytanie chciałam zadać :evil_lol::evil_lol: Martynia&Pusio napisał(a):Bo my zgrana Paka :evil_lol: . Ja was tez Kocham . :loveu: chester07 napisał(a):hehe :D no bo wszyscy się kochają to mnie zarazili :eviltong: i ja tez was kocham :evil_lol::loveu:Czyli my takie kolezanki do kochania:evil_lol::evil_lol: O kurcze ale stwierdzenie wyszlo:evil_lol::evil_lol::oops::oops: Quote
Avaloth Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Izabela124. napisał(a):Czyli my takie kolezanki do kochania:evil_lol::evil_lol: O kurcze ale stwierdzenie wyszlo:evil_lol::evil_lol::oops::oops: :evil_lol::D:evil_lol::D Quote
limoncia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Ale wy kochliwe dzisiaj jestescie :p :evil_lol: :p Quote
Izabela124. Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):bo my takie kochane jestesmy:DNo wlasnie:multi::multi::multi: chester07 napisał(a)::evil_lol::D:evil_lol::DAle to tak niechcacy:evil_lol::evil_lol::oops: Quote
Izabela124. Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 limoncia napisał(a):Ale wy kochliwe dzisiaj jestescie :p :evil_lol: :pTo chyba po tych egzaminach tak odreagowujemy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Czujemy sie bardziej dowartościowane:D bedziemy miec wiecej checi na jutro:D:D Quote
Izabela124. Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):Czujemy sie bardziej dowartościowane:D bedziemy miec wiecej checi na jutro:D:DAle na co checi?:razz::razz::oops::eviltong::evil_lol::evil_lol: Quote
limoncia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Izabela124. napisał(a):To chyba po tych egzaminach tak odreagowujemy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ooo napewno....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Izabela124. napisał(a):Ale na co checi?:razz::razz::oops::eviltong::evil_lol::evil_lol: no wiesz:evil_lol::evil_lol:..... na wszystko:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Izabela124. Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 limoncia napisał(a):ooo napewno....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jutro bedzie jeszzce gorzej:evil_lol: xxSweetGirl93xx napisał(a):no wiesz:evil_lol::evil_lol:..... na wszystko:eviltong::eviltong::eviltong:Na wszystko?:crazyeye::eviltong: O jesuuuu jaka ty zboczona:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
Sweet Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Izabela124. napisał(a):Na wszystko?:crazyeye::eviltong: O jesuuuu jaka ty zboczona:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: No wiesz:P ja zboczona to ty sobie coś pomyślałaś:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):No wiesz:P ja zboczona to ty sobie coś pomyślałaś:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Bo ja to jestem, sie przynaje:oops::oops::evil_lol::evil_lol: Ale, ze ty, to bym sie nie spodziewala:crazyeye::evil_lol::evil_lol: Quote
limoncia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Izabela124. napisał(a):Jutro bedzie jeszzce gorzej:evil_lol: Nie ma :mad:nie straszyc mnie bardzo prosze :mad: :eviltong: Quote
ToTo12345 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 a egzaminy ja naszczęście dopiero za pare latek będę pisał:p:p:p:p Quote
Sweet Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Izabela124. napisał(a):Bo ja to jestem, sie przynaje:oops::oops::evil_lol::evil_lol: Ale, ze ty, to bym sie nie spodziewala:crazyeye::evil_lol::evil_lol: hehe:D no wiesz....ja tez sie przyznaje:P ale nie wiem czy jestem aż tak bardzo jak ty zboczona:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: czemu po mnie bys sie nie spodziewała??:eviltong::eviltong: Quote
Izabela124. Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 limoncia napisał(a):Nie ma :mad:nie straszyc mnie bardzo prosze :mad: :eviltong:Juz nie bede;):evil_lol::evil_lol: ToTo12345 napisał(a):a egzaminy ja naszczęście dopiero za pare latek będę pisał:p:p:p:pCi to dobrze:roll::loveu: Quote
limoncia Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Oj dziewczyny czego ja sie o was dowiaduje :diabloti::diabloti: :evil_lol::evil_lol: :mad: Quote
Izabela124. Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):hehe:D no wiesz....ja tez sie przyznaje:P ale nie wiem czy jestem aż tak bardzo jak ty zboczona:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: czemu po mnie bys sie nie spodziewała??:eviltong::eviltong:Bo ty tak niewinnie wygladasz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale fajnie, ze nie ejstem osamotniona:multi::multi: Jea w koncu ktos tak zboczony jak ja, oczywiscie oprocz moich psychicznych kolzeanek:evil_lol::evil_lol: limoncia napisał(a):Oj dziewczyny czego ja sie o was dowiaduje :diabloti::diabloti: :evil_lol::evil_lol: :mad::oops::oops::oops: Quote
Sweet Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Izabela124. napisał(a):Bo ty tak niewinnie wygladasz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale fajnie, ze nie ejstem osamotniona:multi::multi: Jea w koncu ktos tak zboczony jak ja, oczywiscie oprocz moich psychicznych kolzeanek:evil_lol::evil_lol: hehe:) no widzisz to tak dla zmyłki:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: No ja tez nie jeste juz jedyna taka:multi::multi: hehe:P moje koleżanki tez sa psychiczne :eviltong: Quote
Bonni Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 No ładnie, wy tu sobie gadu gadu a fotki gdzie? Quote
Izabela124. Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):hehe:) no widzisz to tak dla zmyłki:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: No ja tez nie jeste juz jedyna taka:multi::multi: hehe:P moje koleżanki tez sa psychiczne :eviltong::evil_lol::evil_lol: Moje to psychiczne malo powiedziene, jak w szkole zaczniemy sie smiac, to nauczyciele na ans dziwnie sie patrza, a uczniowie to wogle Raz do mnie baba z w-fu sie spytala czy nie ejstem pod wplywem srodkow oduzajacych:evil_lol::evil_lol: Bonni napisał(a):No ładnie, wy tu sobie gadu gadu a fotki gdzie?:oops::oops: dalam dzis troche fotek:cool3: Quote
Recommended Posts