Izabela124. Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Pianka napisał(a):Jakos dziwnie macie to lodowisko, u nas wszyscy mają wstęp:razz:Tez mnie to zadziwlo, bo nigdy czegos atkiego nie bylo:crazyeye: Az mnie zatkalo jak zobaczylam karteczke, to jest dyskriminacja starszych:angryy::mad: Quote
ewelina15051985 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Hej Izabelko Wkońcu trafiliśmy z Fifi na waszą galeryjke:lol: Masz świetne fotki-efekt jest naprawde rewelacjny:lol: Prosimy o wiecej Pozdrawonka Quote
ariss Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 przyszłam się przywitać:loveu: ale miałam nadrabiania:crazyeye: Quote
zuzolandia Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 sledzem ciem Tyskowo ma ;-) witaj Bobikowa ;-) Quote
teqquila Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 hehe widzem wlasnie ze lazisz za mna krok w krok czyzbys cos ciala?? :cool3::cool3::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 taaaaaaaaa partia duchow sie klania hihihihihi chcem chcem....ale tak publicznie niy powiym.....po co gorszyc mlozdziez hihiih Quote
teqquila Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 e tam partia duchow siem nie bojam :evil_lol::evil_lol: tom na gie gie mow co kcesz przecie ju pozno mlodziez spi hehe i ta strsza tyz :evil_lol::evil_lol::cool3: Quote
zuzolandia Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 teqquila napisał(a):e tam partia duchow siem nie bojam :evil_lol::evil_lol: tom na gie gie mow co kcesz przecie ju pozno mlodziez spi hehe i ta strsza tyz :evil_lol::evil_lol::cool3: dyc godom co chcem od CIA :cool3::cool3: a pisac niet bo rano mloziez przeczyto :evil_lol::evil_lol: Quote
teqquila Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 a tam rano tom juz po ptokach :evil_lol::evil_lol: tom gadoj !! a niech ciekawi beda hehehe:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 hihihihihihihihhihihihihihihihiiiihiih wyobrazniaaaaaaaa ma obrazy zle podpowiada mnie hihiihhihihih Quote
teqquila Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 hehe tom dobrze ze wyobraznie masz :evil_lol: taka no wiesz hehehe :cool3: Quote
zuzolandia Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 niom takom mom zwichrowanom hihihihihi Quote
teqquila Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 zwichrowana jak ja hehehe tom dobrze bos siem rozumiemy hehehe :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 taaaaaaaaa jak kudłaty z łysolem hihhhihih KCM Quote
teqquila Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 hehe jak koło z kwadratem heheh tyz KCM:evil_lol: Quote
taxelina Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Co to ostatnie takie modne z muezalnymi? troche sie nimi "przejadlam" Quote
justysiek Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 :bigcool::Cool!::Rose:czesc izus ja juz po dwóch egzaminach;)uff ale z tego dzisiejszego wyniki bede maila w poniedzialek a juz w pt nastepny.. i wyniki w sobote a jak zalicze to jeszcze w nastepnym tyg czwartek i pt i koniec ale bede szczesliwa jak zalicze:loveu:aaale odpezam sie na spacerkach dzis bardzo brzydko u nas to spacerek byl krotki ale miziania bylo duzzzio:multi::loveu::evil_lol:buziaki pozdrawiam pa:eviltong: Quote
Izabela124. Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 ewelina15051985 napisał(a):Hej Izabelko Wkońcu trafiliśmy z Fifi na waszą galeryjke:lol: Masz świetne fotki-efekt jest naprawde rewelacjny:lol: Prosimy o wiecej PozdrawonkaWitam:loveu: potem dam kilka foteczek gassira napisał(a):przyszłam się przywitać:loveu: ale miałam nadrabiania:crazyeye: teqquila napisał(a):siemka wpadlam i tutaj hehhe zuzolandia napisał(a):sledzem ciem Tyskowo ma witaj Bobikowa ;-)hej dziewczyny teqquila napisał(a):hehe widzem wlasnie ze lazisz za mna krok w krok czyzbys cos ciala?? :cool3::cool3::evil_lol: zuzolandia napisał(a):taaaaaaaaa partia duchow sie klania hihihihihi chcem chcem....ale tak publicznie niy powiym.....po co gorszyc mlozdziez hihiih teqquila napisał(a):e tam partia duchow siem nie bojam :evil_lol: tom na gie gie mow co kcesz przecie ju pozno mlodziez spi hehe i ta strsza tyz :evil_lol::cool3: zuzolandia napisał(a):dyc godom co chcem od CIA :cool3: a pisac niet bo rano mloziez przeczyto teqquila napisał(a):a tam rano tom juz po ptokach tom gadoj !! a niech ciekawi beda hehehe zuzolandia napisał(a):hihihihihihihihhihihihihihihihiiiihiih wyobrazniaaaaaaaa ma obrazy zle podpowiada mnie hihiihhihihih teqquila napisał(a):hehe tom dobrze ze wyobraznie masz taka no wiesz hehehe zuzolandia napisał(a):niom takom mom zwichrowanom hihihihihi teqquila napisał(a):zwichrowana jak ja hehehe tom dobrze bos siem rozumiemy hehehe zuzolandia napisał(a):taaaaaaaaa jak kudłaty z łysolem hihhhihih KCM teqquila napisał(a):hehe jak koło z kwadratem heheh tyz KCM:evil_lol: Ale babuchy nagadaly, no i to w moje galeri:evil_lol: Niegrzezcne bylyscie:evil_lol: agaciaaa napisał(a):Witamy :multi: deer_1987 napisał(a):Co to ostatnie takie modne z muezalnymi? troche sie nimi "przejadlam"Hej kochane justysiek napisał(a)::bigcool::Cool!::Rose:czesc izus ja juz po dwóch egzaminach;)uff ale z tego dzisiejszego wyniki bede maila w poniedzialek a juz w pt nastepny.. i wyniki w sobote a jak zalicze to jeszcze w nastepnym tyg czwartek i pt i koniec ale bede szczesliwa jak zalicze:loveu:aaale odpezam sie na spacerkach dzis bardzo brzydko u nas to spacerek byl krotki ale miziania bylo duzzzio:multi::loveu::evil_lol:buziaki pozdrawiam pa:eviltong:Hej Justys, jestem ciakwa jak ci poszlo No juz jestem, nie moglam dow as wejsc, bo pilnowlam brata, nadal pilnuje, ale on teraz meczy Bobika i moge troche poczytac dogo:evil_lol: biedny Bobis, wiem okrutna jestem:oops::evil_lol: Ale niech troche go brat pomeczy Quote
Izabela124. Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Fuga*** napisał(a):ale słodziak :-)Witam, ciesze sie, ze sie podoba:loveu: Quote
Pimpek Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Witanko :D Izabela124. napisał(a): A ja niet:angryy: Ja wolę chodzić na 8, niż na 11, na 11 nie lubię jakoś... Quote
Izabela124. Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Pimpek napisał(a):Witanko :D Ja wolę chodzić na 8, niż na 11, na 11 nie lubię jakoś... Dobrywieczor Przywlkelam kilka zdjec: Bobi żebra o jedzenie: I je: Quote
Recommended Posts