Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Ty$ka']Przepraszam, ale ja grzywków nie rozróżniam - na początku myślałam, że to Kiss :lol:

Jeeej, naprawdę ciągle na sprzedaż?[/QUOTE]Eeeeeeee on jest zupęłnie inny niż Kiss :eviltong: Tak, bo nikt odpowiedni się nie znalazł by go kupić

Posted

[quote name='Ty$ka']Może jakbym miała zdjęcia porównawcze obok siebie, to bym widziała różnicę :P A tak - to golas, i tamto golas :DHa ha dobra jesteś :D

[quote name='agaga21']http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/New 2013/P1320764.jpg
hahahaha, świetne zdjęcie!Nooooooooo :D

[quote name='agaciaaa']http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/New 2013/IMG_8953.jpg co mu tak sterczą te włosy?:eviltong:Nie wiem ha ha

Posted

[quote name='jamnicze']Kissek ma fajna czuprynkę. Podoba mi się jak mu przycinasz te uszka :)[/QUOTE]Nie przycinam mu uszek :) Najpierw goliłam je całe by satnęły, potem goliłam do połowy a teraz zapuszczamy :) Same tak rosną :)

Posted

[quote name='unikatowydiament']małe zawsze jest rozkoszne:loveu:[/QUOTE]
Ale takie 4letnie o mózgu szczeniaczka jeszcze wspanialsze :loveu:

A szczeniaki fajne, nie powiem, że nie... :P

Posted

[quote name='unikatowydiament']małe zawsze jest rozkoszne:loveu:[/QUOTE]

[quote name='jamnicze']Wszystkie szczeniaki są cudowne :)[/QUOTE]

[quote name='Ty$ka']Ale takie 4letnie o mózgu szczeniaczka jeszcze wspanialsze :loveu:

A szczeniaki fajne, nie powiem, że nie... :P[/QUOTE]Też uwielbiam szczeniaczki, ale wolę u kogoś niż u siebie :D