Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Ptysiak']Koszatniczce już zapowiedziałam kaganiec :evil_lol: to i na Kissa znalazłabym sposób :diabloti:[/QUOTE]Założyłam raz mu kaganiec, stał jak wryty i się nie ruszał :diabloti:

Posted

[quote name='Izabela124.']Dobrze, że mi przypomniałaś ten kaganiec. Teraz jak mnie wkurzy będą mu zakładała :diabloti:[/QUOTE]
Widzisz? A niektórzy muszą klatki kupować a Tobie kaganiec wystarczy :evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Klatkę też mam, ale nie rozłożoną :diabloti:[/QUOTE]
Ja mam dwie klatki ale Ptyś się w nich nie zmieści no i nie wiem co Io i Lou na to :evil_lol:

Posted

[quote name='Kaaasia']To robią takie małe kagańce :crazyeye:[/QUOTE]
Robią, sama widziałam z zoologu takie tyci chyba mniejsze jeszcze niż na Kissa :)

Ja to liczę na to, że robią tez takie malutkie dla koszatniczek :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Ja mam dwie klatki ale Ptyś się w nich nie zmieści no i nie wiem co Io i Lou na to :evil_lol:Musisz mu kupić mega dużą klatkę a obecną oddać gryzoniom :D

[quote name='magdabroy']http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis3/IMG_9788_zpsc64c94c1.jpg latający Kiss :loveu: Tora też ma takie jedno zdjęcie :)

A ten kociak, to troszkę odważny ;) Dwa psy, a on tylko się nastroszył ;)Ten kot w ogóle był dziwny, bo sam do moich psów przybiegł i potem ich się nie bał, ale w końcu uciekł

[quote name='Kaaasia']http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis3/IMG_9781_zps2f61ff8a.jpg Rozwiana kita :lol:

To robią takie małe kagańce :crazyeye:

[quote name='Ptysiak']Robią, sama widziałam z zoologu takie tyci chyba mniejsze jeszcze niż na Kissa :)

Ja to liczę na to, że robią tez takie malutkie dla koszatniczek :evil_lol:Ano robią takie malutkie :) Ale na kaganiec dla koszatniczek to nie ma co liczyć :eviltong:

Posted

[quote name='M&S']Cześć:)

ale fajne zdjęcia, latający Kiss i kociasty.

pozdrawiamy słonecznie!!![/QUOTE]

[quote name='unikatowydiament']głaski dla Chłopaków:)[/QUOTE]

[quote name='Błyskotka']Ode mnie również :)[/QUOTE]Witajcie dziewczyny :)

Posted

Dobry wieczór Iza :)

Ptyśka w klatce nie będę trzymała jednak ;) On by się chyba zawył w niej :diabloti:

A kaganiec dla Lou sama zrobię jak mnie bardziej wkurzy :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Dobry wieczór Iza :)

Ptyśka w klatce nie będę trzymała jednak ;) On by się chyba zawył w niej :diabloti:

A kaganiec dla Lou sama zrobię jak mnie bardziej wkurzy :evil_lol:Jak zrobisz to nam go pokaż :p

[quote name='justysiek']cześć Iza, odliczasz dni do wystawy?:eviltong:Zależy do której :eviltong: Ale do Kielc bardzo :multi:

[quote name='jamnicze']Hmmmm, chciałabym zobaczyć koszatniczkę w kagańcu :diabloti:

Latający Kissek :)
http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis3/IMG_9788_zpsc64c94c1.jpgTeż bym chciała to zobaczyć :lol:

owczarek'ab;19778385 napisał(a):
Tak ha ha ha

[quote name='Ptysiak']Iziki, Kissiki, Bobiki, Rybiki i Chomiki żyjecie??Żyjemy. Wczasowałam się przez 4 dni, odpoczywałam od psów i domu. No i małe problemy mam. Ale na szczęście żyjemy :p

[quote name='Angi']no właśnie ? :D

na jakiej wystawie będziecie?Witam nowego gościa :)
Najbliższa wystawa w Nowym Dworze Mazowieckim 14.10

[quote name='magdabroy']Dobry wieczór Iza :)Witaj :)