Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Izabela124.']Musisz ograniczyć ilość odwiedzajacych galerii :lol: Ja tam z nadrabianiem nie mam problemów jeżeli wchodzę na dogo codziennie. Gorzej jeśli nie ma mnie kilka dni :diabloti:

Ja mam ten sam problem :)

Głaski dla Bobika i Kissa.
Pzdr

Posted

[quote name='Kaaasia']Cześć Iza, Kissek, Bobik, chomik i rybki :evil_lol:[/QUOTE]
buhahaha :D:D:D:D

A właśnie miałam się przywitać z Izikami, Bobikami, Kissikami, Chomikami i Ribikami :evil_lol::loveu:

Posted

[quote name='Ptysiak']buhahaha :D:D:D:D

A właśnie miałam się przywitać z Izikami, Bobikami, Kissikami, Chomikami i Ribikami :evil_lol::loveu:[/QUOTE]Już się nie witajcie tylko zdjęcia podziwiajcie :lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Jak Ci się da we znaki to szybko go oddasz :evil_lol:[/QUOTE]
Jak do tej pory nie wyrzuciłam z domu mojego koszatnika to już mnie nic nie wzruszy :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Jak do tej pory nie wyrzuciłam z domu mojego koszatnika to już mnie nic nie wzruszy :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]Jakby Ci koszatniczka i Kiss dali popalić to oboje byś wywaliła :evil_lol:

[quote name='lasoa']Cesar gubi średnio 2 dziennie :)[/QUOTE]W domu żadko mu zakładam, bo jak kotłuje się z Bobikiem tysiąc razy dziennie to tyle samo razy gumka mu spada, więc nie ma sensu :lol: