Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

Fajne focisze :smile:

Oli teraz chce gwałcić wszystkie suki na spacerach :mad:. Przy poprzednim psie nie wiedziałam co to znaczy cieczka, a Oli pokazuje co mnie ominęło :angryy:
Ale mimo wszystko kcem kolejnego psa a na suki może kiedyś przyjdzie czas :evil_lol:

Posted

[quote name='Kaaasia']Fajne focisze :smile:

Oli teraz chce gwałcić wszystkie suki na spacerach :mad:. Przy poprzednim psie nie wiedziałam co to znaczy cieczka, a Oli pokazuje co mnie ominęło :angryy:
Ale mimo wszystko kcem kolejnego psa a na suki może kiedyś przyjdzie czas :evil_lol:[/QUOTE]A ja chcę sukę i już nie zmienię zdania, poza tym Kiss miałbyć suką :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']Ja zawsze psy ... sukę miałam jedną i już nie chcę ...

co do kastracji , jeśli nie chcesz ciąć jajek to wszczep Oliemu implant[/QUOTE]Taki implant musi kosztować majątek??

[quote name='magdabroy']Dobrzy wieczór :)
Udało mi się do Was wkońcu dotrzeć ;)

Suczki są the best :)[/QUOTE]Cieszę, że dotarłaś :)
Nigdy nie miałam, ale też tak uważam :lol:

Posted

mój Foxi to chyba pierwszy pies jakiego znam, który nie miał i nie ma odruchu gwałcenia, ciekawe dlaczego? Kiedyś też nie reagował na cieczki, teraz już by tylko szedł z nosem przy suczce.

Posted

[quote name='Alicja']

co do kastracji , jeśli nie chcesz ciąć jajek to wszczep Oliemu implant[/QUOTE]
A kto powiedział ze nie chcę?
Ja po prostu jakoś nie mogę się zebrać aby zrobić mu badanie serca. Ja wsio będzie ok to pozbędziemy się jajek ;)

Ja dużego rozeznania nie mam bo Oli to mój drugi pies ale z pierwszym nigdy nie miałam problemów. Duże psy miał gdzieś (oczywiście zdarzały się jakieś mniejsze awantury), małych nie tykał, a te co znał to się z nimi bawił, z suką w cieczce chodził na spacery i odganiał adoratorów.
Trafiły mi się dwa zupełnie różne psy ale jak to mówią od każdego mogę się czegoś nauczyć ;)

Posted

[quote name='Kaaasia']A kto powiedział ze nie chcę?
Ja po prostu jakoś nie mogę się zebrać aby zrobić mu badanie serca. Ja wsio będzie ok to pozbędziemy się jajek ;)

Ja dużego rozeznania nie mam bo Oli to mój drugi pies ale z pierwszym nigdy nie miałam problemów. Duże psy miał gdzieś (oczywiście zdarzały się jakieś mniejsze awantury), małych nie tykał, a te co znał to się z nimi bawił, z suką w cieczce chodził na spacery i odganiał adoratorów.
Trafiły mi się dwa zupełnie różne psy ale jak to mówią od każdego mogę się czegoś nauczyć ;)[/QUOTE]

Harley był też taki , ze chodziliśmy z Xeną na spacer ( suka znajomych ) , ona z cieczką a on nic ... wystarczyło powiedzieć fe , Ozzy na suki nie leciał ale jak poczuł zapach w trawce to masakra , wylizane do cna a potem sraczka:diabloti: no i zaczęło się kropelkowanie krwią i na USG wyszło przerost prostaty ,no i przy okazji ta prostata miała związek z wiecznie zapychającymi się gruczołami około odbytowymi , Kama zaś nie dała żadnemu psu do siebie podejść tylko jednego psa kochała , przychodził pośpiewać pod balkon

Posted

Oli teraz jak są cieczki to całe spacery z nosem w ziemi i nic do niego nie dociera. Nie spuszczam go ze smyczy bo się po prostu boję że mi zwieje (a już raz to zrobił na szczęście do znajomej suki :mad:). Do tego jest wyrywny do psów więc zagrożenie podwójne. Jakby chodziło tylko o jego podejście do innych samców to może bym się rozmyśliła ale widzę że Oli myśli tylko jedną częścią ciała :diabloti: i raczej to się samo nie zmieni ;)

Posted

[quote name='Kaaasia']Oli teraz jak są cieczki to całe spacery z nosem w ziemi i nic do niego nie dociera. Nie spuszczam go ze smyczy bo się po prostu boję że mi zwieje (a już raz to zrobił na szczęście do znajomej suki :mad:). Do tego jest wyrywny do psów więc zagrożenie podwójne. Jakby chodziło tylko o jego podejście do innych samców to może bym się rozmyśliła ale widzę że Oli myśli tylko jedną częścią ciała :diabloti: i raczej to się samo nie zmieni ;)[/QUOTE]

chuć będzie wzrastać z wiekiem

Posted

[quote name='Izabela124.']Byłam dziś u weta. Bobik ma uszkodzoną wątrobę i podejrzenie zespołu Kushinga. Dostał leki i muszę mu zrobić specjalistyczne badania i zmienić karmę

Dużo, dużo, dużo zdrówka dla Bobisia, wymiziaj go od nas.

[quote name='Kaaasia']Dziękuję bardzo :calus:

Ja nie zakładam z góry że jak ktoś ma asta czy onka to ma psa mordercę. Niestety część osób tak ma, że nie zna psa, nie ma o nim zielonego pojęcia ale duży i ma wygląd to jest groźny.
Wkurza mnie po prostu jak idę sobie z Olim na smyczy, on ma wszyskich i wszystko w dupce, wącha trawkę a ludzie łapią swoje wnuczki z tekstem "on cię zagryzie" :angryy:

Kocham takie reakcje, też mam dużego psa i też tak ludzie reagują - a potem wyrasta z takich bachorów aspołeczna jednostka co się nawet mrówki boi.

[quote name='Kaaasia']Powiedziałabym że nie zagryzą- one połykają w całości :diabloti:

Ja raczej jestem grzeczna do ludzi :evil_lol: ale raz nie wytrzymałam- szłam sobie z moim 16letnim boksiem (który nigdy nie był agresywny) pomalutku i szła babcia z wnuczkiem, złapała go za rękę i ciągnie z tekstem "uciekaj bo cie pogryzie". Ja się do niej ogwróciłam i powiedziałam "zesra się a nie pogryzie" i sobie poszłam :diabloti:

Super tekst chyba wdrożę go u siebie na osiedlu. :evil_lol::evil_lol:

Pzdr

Posted

[quote name='dOgLoV']dobry wieczór ;)[/QUOTE]Witam :)

[quote name='kaskaSz']mój Foxi to chyba pierwszy pies jakiego znam, który nie miał i nie ma odruchu gwałcenia, ciekawe dlaczego? Kiedyś też nie reagował na cieczki, teraz już by tylko szedł z nosem przy suczce.[/QUOTE]Ciesz się!

[quote name='Alicja']Suprelorin kosztuje gdzieś ok 200 zł na pół roku . ,,Kastracja,, jest wtedy odwracalna[/QUOTE]Ale na pewno ma wpływ na plemniki i zdrowie psa?

[quote name='unikatowydiament']witamy się :) :)[/QUOTE]Hej :)

[quote name='bety']Dużo, dużo, dużo zdrówka dla Bobisia, wymiziaj go od nas.
Pzdr[/QUOTE]Witaj, wymiziam! :)

Posted

[quote name='Ptysiak']Co za lenistwo.... tez mi się nie chce :evil_lol:[/QUOTE]
Mogę wam wstawić ale nie Olkowe bo te muszę dopiero poprzeglądać a to za dużo na dziś ;)

Posted

[quote name='Kaaasia']Mogę wam wstawić ale nie Olkowe bo te muszę dopiero poprzeglądać a to za dużo na dziś ;)[/QUOTE]
Wstawiaj :)
No tak strasznie dużo roboty z przeglądaniem zdjęć, doskonale Cię rozumiem :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']No to miłego spacerku :)[/QUOTE]Wróciłam :p

[quote name='Kaaasia']Miłego spacerku :smile: i może chociaż ty wstawisz zdjęcia bo mi się nie chce :roll:[/QUOTE]

[quote name='Ptysiak']Co za lenistwo.... tez mi się nie chce :evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='Kaaasia']Mogę wam wstawić ale nie Olkowe bo te muszę dopiero poprzeglądać a to za dużo na dziś ;)[/QUOTE]

[quote name='Ptysiak']Wstawiaj :)
No tak strasznie dużo roboty z przeglądaniem zdjęć, doskonale Cię rozumiem :evil_lol:[/QUOTE]Lenie z was :mad: