Sylwia K Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 ja jak byłam nastolatka i paliłam to tez często miałam nerwobule, teraz od kilku już lat nie mam ich wcale. http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/123123/03022011_010.jpg uwielbiam fotki dzieci i psów Quote
Izabela124. Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 [quote name='Gioco']Mój Dyziek też już Smerfę akceptuje i jakoś także najbardziej jak ma żarełko ;-)Bo nasze piesia wiedzą jak łatwo zdobyć jedzonko :evil_lol: [quote name='Sylwia K']ja jak byłam nastolatka i paliłam to tez często miałam nerwobule, teraz od kilku już lat nie mam ich wcale. http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/123123/03022011_010.jpg uwielbiam fotki dzieci i psówAle ja nie palę, więc nie wiem skąd ta przypadłość :shake: U nas paskudna pogoda, pada i pada, a można by nawet rzec, że okrutnie leje.:mad: Tem. 5stopni na plusie, śnieg się prawie roztopił, chlapanina ogólna, wszędzie tylko psie kupy, syf i malaria no i grypa świńska panuje. Strach z domu się ruszyć :evil_lol: A w niedzielę powrót do Łomży, bo ferie goodbye :-( Quote
Izabela124. Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 Asiaczek napisał(a):To zyczę miłej soboty:) Pzdr.Dziękuję i wzajemnie :) Quote
C&B Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Eh...No tak, pogoda okropna :shake: I łączę się z tobą w bólu - 2 tygodnie ferii to zdecydowanie za mało :-( Quote
Tengusia Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 widze ze wszedzie taka paskudna pogoda ... Quote
Izabela124. Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 C&B napisał(a):Eh...No tak, pogoda okropna :shake: I łączę się z tobą w bólu - 2 tygodnie ferii to zdecydowanie za mało :-(Tak, zdecydowanie za krótko, ferie powinny trwać minimum miesiąc :D Tak w ogóle to zapraszam do łomży na spacerek, z noclegiem oczywiście :) Tengusia napisał(a):widze ze wszedzie taka paskudna pogoda ...Też to zauważyłam Quote
C&B Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Izabela124. napisał(a):Tak, zdecydowanie za krótko, ferie powinny trwać minimum miesiąc :D Tak w ogóle to zapraszam do łomży na spacerek, z noclegiem oczywiście :) Z noclegiem to bym musiała bez psa jechać - Czika za bardzo chrapie, a Prada by zrobiła niezły bałagan :diabloti: Ale w końcu trzeba się umówić, może jakoś w marcu, to trochę cieplej by się zrobiło? :razz: Quote
C&B Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Izabela124. napisał(a):Moja współlokatorka czasem chrapie, więc już się przyzwyczaiłam :diabloti: No zobaczymy jak będzie z pogodą ja zawsze chętna :) Ale na pewno nie tak jak Czika - ona chrapie jak stary chłop :evil_lol: No i na spacerek wezme obowiązkowo aparat - może znów mi Bobik wyjdzie jak pies na sterydach :diabloti: Choć pewnie brałabym Pradę, a raczej od niej nawet na zdjęciu nie będzie większy :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 C&B napisał(a):Z noclegiem to bym musiała bez psa jechać - Czika za bardzo chrapie, a Prada by zrobiła niezły bałagan :diabloti: Ale w końcu trzeba się umówić, może jakoś w marcu, to trochę cieplej by się zrobiło? :razz:Moja współlokatorka czasem chrapie, więc już się przyzwyczaiłam :diabloti: No zobaczymy jak będzie z pogodą ja zawsze chętna :) Quote
Izabela124. Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 C&B napisał(a):Ale na pewno nie tak jak Czika - ona chrapie jak stary chłop :evil_lol: No i na spacerek wezme obowiązkowo aparat - może znów mi Bobik wyjdzie jak pies na sterydach :diabloti: Choć pewnie brałabym Pradę, a raczej od niej nawet na zdjęciu nie będzie większy :evil_lol:Weź obie ze sobą :cool3: No aparat musisz wziąć obowiązkowo, bo mój nie działa. Tylko wiesz, Bobik nie należy do psów bawiących się z innymi ;) Jaga. napisał(a):a co to za słodka Oleńka?Moja 16 lat młodsza siostra :lol: Quote
C&B Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Izabela124. napisał(a):Weź obie ze sobą :cool3: No aparat musisz wziąć obowiązkowo, bo mój nie działa. Tylko wiesz, Bobik nie należy do psów bawiących się z innymi ;) Jak mi pomożesz, to wezmę dwie, bo jeszcze nie opanowałam spacerowania z dwoma tak różnymi psami jednocześnie :evil_lol: Czika też raczej się nie bawi z psami. A Pradzie da się jakoś wytłumaczyć, żeby za bardzo Bobika nie męczyła :cool3: A może ktoś jeszcze z Łomży by się wybrał? Zawsze to lepsza socjalizacja dla Prady :razz: Quote
Daga&Maks Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 u nas też pogoda paskudna, niby ciepło, ale strasznie zimny wiatr wieje i do tego jedna wielka ciapa na trawnikach jest Quote
Alicja Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='Izabela124.']Ale dziś u nas śnieżyca, wieje, prószy, Syberia normalnie :evil_lol: Na szczęście zbyt zimno nie jest. Byłam dziś u kardiologa, bo często mnie serduszko boli, na szczęście nic P.Doktor nie wykryła, mam skierowanie na echo serca, ale dopiero w czerwcu... Achhhh ta nasza służba zdrowia. Byłam także niedawno na badaniu krwi, znowu prawie odleciałam :evil_lol: Ale wyniki są pozytywne i anemii w końcu się pozbyłam :multi: no to się cieszę że anemia poszła precz :) z tym serduszkiem to może trzymasz emocje w sobie i wszystko się kumuluje ...lepiej czasem wybuchnąć i dac upust ;) Herbatka melisa z gruszką albo pomarańcza jest pyszna , ale jeśli tolerujesz gotowe specyfiki to polecam Melisane Klosterfrau na cukrze Quote
Błyskotka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 No to zazdroszczę tej pogody. U nas szaro, buro i ponuro. Quote
Izabela124. Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 C&B napisał(a):Jak mi pomożesz, to wezmę dwie, bo jeszcze nie opanowałam spacerowania z dwoma tak różnymi psami jednocześnie :evil_lol: Czika też raczej się nie bawi z psami. A Pradzie da się jakoś wytłumaczyć, żeby za bardzo Bobika nie męczyła :cool3: A może ktoś jeszcze z Łomży by się wybrał? Zawsze to lepsza socjalizacja dla Prady :razz:Jasne, że Ci pomogę. Bobik na spacereach jest bezproblemowy, więc będę mogła wziąć od Ciebie jedną suńkę. Jak Prada będzie meczyła Bobika za bardzo to on sam sobie z nią poradzi :) Może Martyna od Grama? Nie wiem czy ktoś jeszcze z Łomży jest. Wyślę Ci zaraz na pw mój nr tel, bo przez dogo to będzie ciężko się ze mną kontaktować dagaa111 napisał(a):u nas też pogoda paskudna, niby ciepło, ale strasznie zimny wiatr wieje i do tego jedna wielka ciapa na trawnikach jestA u nas dziś śliczna pogoda, słoneczko świeci, cieplutko :loveu: Alicja napisał(a):no to się cieszę że anemia poszła precz :) z tym serduszkiem to może trzymasz emocje w sobie i wszystko się kumuluje ...lepiej czasem wybuchnąć i dac upust ;) Herbatka melisa z gruszką albo pomarańcza jest pyszna , ale jeśli tolerujesz gotowe specyfiki to polecam Melisane Klosterfrau na cukrzeNo właśnie zdarza mi się, że trzymam emocje w sobie, i to chyba mój problem... Wypróbuję ten specyfik ;) Quote
Izabela124. Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Błyskotka napisał(a):No to zazdroszczę tej pogody. U nas szaro, buro i ponuro.No ciekawe tylko na jak długo taka super pogoda Quote
kaskaSz Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 To żeś się dorobiła z tą anemią, ale dobrze, że już 'po'. A co do słońca to u mnie też coś tam błyska, albo źle widzę ;) Ale dużo śniegu zniknęło i oby do wiosny! Quote
C&B Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Izabela124. napisał(a):U nas też już bardzo dużo śniegu zniknęło, już mam dosyć tej zimy, mam nadzieje, że już nie wróci Słyszałam w TV, że ma wrócić :mdleje: Quote
Izabela124. Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 kaskaSz napisał(a):To żeś się dorobiła z tą anemią, ale dobrze, że już 'po'. A co do słońca to u mnie też coś tam błyska, albo źle widzę ;) Ale dużo śniegu zniknęło i oby do wiosny!U nas też już bardzo dużo śniegu zniknęło, już mam dosyć tej zimy, mam nadzieje, że już nie wróci Quote
Izabela124. Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 C&B napisał(a):Słyszałam w TV, że ma wrócić :mdleje:Nie załamuj mnie :placz::placz::placz: Quote
Izabela124. Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Ja się z wami już zegnam. :hand: Będę za tydzień albo za dwa tygodnie. jeju, tak mi się nieeeeeechce jechać, że szok:-( Quote
Alicja Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 [quote name='Izabela124.']Ja się z wami już zegnam. :hand: Będę za tydzień albo za dwa tygodnie. jeju, tak mi się nieeeeeechce jechać, że szok:-( :hand: dasz radę :calus: Quote
Recommended Posts