Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Gioco']Mój Dyziek też już Smerfę akceptuje i jakoś także najbardziej jak ma żarełko ;-)Bo nasze piesia wiedzą jak łatwo zdobyć jedzonko :evil_lol:

[quote name='Sylwia K']ja jak byłam nastolatka i paliłam to tez często miałam nerwobule, teraz od kilku już lat nie mam ich wcale.

http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/123123/03022011_010.jpg uwielbiam fotki dzieci i psówAle ja nie palę, więc nie wiem skąd ta przypadłość :shake:

U nas paskudna pogoda, pada i pada, a można by nawet rzec, że okrutnie leje.:mad: Tem. 5stopni na plusie, śnieg się prawie roztopił, chlapanina ogólna, wszędzie tylko psie kupy, syf i malaria no i grypa świńska panuje. Strach z domu się ruszyć :evil_lol: A w niedzielę powrót do Łomży, bo ferie goodbye :-(

Posted

C&B napisał(a):
Eh...No tak, pogoda okropna :shake:
I łączę się z tobą w bólu - 2 tygodnie ferii to zdecydowanie za mało :-(
Tak, zdecydowanie za krótko, ferie powinny trwać minimum miesiąc :D Tak w ogóle to zapraszam do łomży na spacerek, z noclegiem oczywiście :)

Tengusia napisał(a):
widze ze wszedzie taka paskudna pogoda ...
Też to zauważyłam

Posted

Izabela124. napisał(a):
Tak, zdecydowanie za krótko, ferie powinny trwać minimum miesiąc :D Tak w ogóle to zapraszam do łomży na spacerek, z noclegiem oczywiście :)

Z noclegiem to bym musiała bez psa jechać - Czika za bardzo chrapie, a Prada by zrobiła niezły bałagan :diabloti:
Ale w końcu trzeba się umówić, może jakoś w marcu, to trochę cieplej by się zrobiło? :razz:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Moja współlokatorka czasem chrapie, więc już się przyzwyczaiłam :diabloti:
No zobaczymy jak będzie z pogodą ja zawsze chętna :)

Ale na pewno nie tak jak Czika - ona chrapie jak stary chłop :evil_lol:
No i na spacerek wezme obowiązkowo aparat - może znów mi Bobik wyjdzie jak pies na sterydach :diabloti: Choć pewnie brałabym Pradę, a raczej od niej nawet na zdjęciu nie będzie większy :evil_lol:

Posted

C&B napisał(a):
Z noclegiem to bym musiała bez psa jechać - Czika za bardzo chrapie, a Prada by zrobiła niezły bałagan :diabloti:
Ale w końcu trzeba się umówić, może jakoś w marcu, to trochę cieplej by się zrobiło? :razz:
Moja współlokatorka czasem chrapie, więc już się przyzwyczaiłam :diabloti:
No zobaczymy jak będzie z pogodą ja zawsze chętna :)

Posted

C&B napisał(a):
Ale na pewno nie tak jak Czika - ona chrapie jak stary chłop :evil_lol:
No i na spacerek wezme obowiązkowo aparat - może znów mi Bobik wyjdzie jak pies na sterydach :diabloti: Choć pewnie brałabym Pradę, a raczej od niej nawet na zdjęciu nie będzie większy :evil_lol:
Weź obie ze sobą :cool3: No aparat musisz wziąć obowiązkowo, bo mój nie działa. Tylko wiesz, Bobik nie należy do psów bawiących się z innymi ;)

Jaga. napisał(a):
a co to za słodka Oleńka?
Moja 16 lat młodsza siostra :lol:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Weź obie ze sobą :cool3: No aparat musisz wziąć obowiązkowo, bo mój nie działa. Tylko wiesz, Bobik nie należy do psów bawiących się z innymi ;)

Jak mi pomożesz, to wezmę dwie, bo jeszcze nie opanowałam spacerowania z dwoma tak różnymi psami jednocześnie :evil_lol:
Czika też raczej się nie bawi z psami. A Pradzie da się jakoś wytłumaczyć, żeby za bardzo Bobika nie męczyła :cool3: A może ktoś jeszcze z Łomży by się wybrał? Zawsze to lepsza socjalizacja dla Prady :razz:

Posted

[quote name='Izabela124.']

Ale dziś u nas śnieżyca, wieje, prószy, Syberia normalnie :evil_lol: Na szczęście zbyt zimno nie jest. Byłam dziś u kardiologa, bo często mnie serduszko boli, na szczęście nic P.Doktor nie wykryła, mam skierowanie na echo serca, ale dopiero w czerwcu... Achhhh ta nasza służba zdrowia. Byłam także niedawno na badaniu krwi, znowu prawie odleciałam :evil_lol: Ale wyniki są pozytywne i anemii w końcu się pozbyłam :multi:

no to się cieszę że anemia poszła precz :)
z tym serduszkiem to może trzymasz emocje w sobie i wszystko się kumuluje ...lepiej czasem wybuchnąć i dac upust ;)
Herbatka melisa z gruszką albo pomarańcza jest pyszna , ale jeśli tolerujesz gotowe specyfiki to polecam Melisane Klosterfrau na cukrze

Posted

C&B napisał(a):
Jak mi pomożesz, to wezmę dwie, bo jeszcze nie opanowałam spacerowania z dwoma tak różnymi psami jednocześnie :evil_lol:
Czika też raczej się nie bawi z psami. A Pradzie da się jakoś wytłumaczyć, żeby za bardzo Bobika nie męczyła :cool3: A może ktoś jeszcze z Łomży by się wybrał? Zawsze to lepsza socjalizacja dla Prady :razz:
Jasne, że Ci pomogę. Bobik na spacereach jest bezproblemowy, więc będę mogła wziąć od Ciebie jedną suńkę. Jak Prada będzie meczyła Bobika za bardzo to on sam sobie z nią poradzi :) Może Martyna od Grama? Nie wiem czy ktoś jeszcze z Łomży jest. Wyślę Ci zaraz na pw mój nr tel, bo przez dogo to będzie ciężko się ze mną kontaktować

dagaa111 napisał(a):
u nas też pogoda paskudna, niby ciepło, ale strasznie zimny wiatr wieje i do tego jedna wielka ciapa na trawnikach jest
A u nas dziś śliczna pogoda, słoneczko świeci, cieplutko :loveu:

Alicja napisał(a):
no to się cieszę że anemia poszła precz :)
z tym serduszkiem to może trzymasz emocje w sobie i wszystko się kumuluje ...lepiej czasem wybuchnąć i dac upust ;)
Herbatka melisa z gruszką albo pomarańcza jest pyszna , ale jeśli tolerujesz gotowe specyfiki to polecam Melisane Klosterfrau na cukrze
No właśnie zdarza mi się, że trzymam emocje w sobie, i to chyba mój problem...
Wypróbuję ten specyfik ;)

Posted

To żeś się dorobiła z tą anemią, ale dobrze, że już 'po'. A co do słońca to u mnie też coś tam błyska, albo źle widzę ;) Ale dużo śniegu zniknęło i oby do wiosny!

Posted

Izabela124. napisał(a):
U nas też już bardzo dużo śniegu zniknęło, już mam dosyć tej zimy, mam nadzieje, że już nie wróci

Słyszałam w TV, że ma wrócić :mdleje:

Posted

kaskaSz napisał(a):
To żeś się dorobiła z tą anemią, ale dobrze, że już 'po'. A co do słońca to u mnie też coś tam błyska, albo źle widzę ;) Ale dużo śniegu zniknęło i oby do wiosny!
U nas też już bardzo dużo śniegu zniknęło, już mam dosyć tej zimy, mam nadzieje, że już nie wróci

Posted

[quote name='Izabela124.']

Ja się z wami już zegnam. :hand: Będę za tydzień albo za dwa tygodnie. jeju, tak mi się nieeeeeechce jechać, że szok:-(

:hand: dasz radę :calus: