Izabela124. Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 kaskaSz napisał(a):Ja to nie wiem jak do pracy będę chodziła-w szkole to nie chce ci się, nie idziesz, a w pracy niet. Beznadziejnie. Ale z drugiej strony kasa jest. A ta w ogóle to witanko :DNo to bedzie straszne. Nie wiem jak dam radę chodzić codziennie do pracy :shake::lol: Tengusia napisał(a):no tak pieniazki ... ale i tak chcialabym miec ferie, wakacje i przerwy swiateczne :eviltong::eviltong::eviltong:W koncu pieniądze rządzą światem :evil_lol: M&S napisał(a):Może nie monotonne, ale ograniczone w wolności.....No zależy jak sobie kto urozmaica życie, ale znam ludzi co żyją w monotonii. Praca-dom-sen i tak w kółko Quote
Izabela124. Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 M&S napisał(a):Wszystko zależy od okoliczności.....Oczywiscie, że tak :) Tak w ogóle to super, że powróciłaś na dgm :) Quote
M&S Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Izabela124. napisał(a):Oczywiscie, że tak :) Tak w ogóle to super, że powróciłaś na dgm :) Dzięki, ale to była tylko przerwa "techniczna";) Quote
Izabela124. Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 M&S napisał(a):Dzięki, ale to była tylko przerwa "techniczna";)Trochę długa ta przerwa. mam nadzieję, że wróciłaś już na stałe :) Quote
M&S Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Izabela124. napisał(a):Trochę długa ta przerwa. mam nadzieję, że wróciłaś już na stałe :) Ale mogę bywać tylko z "doskoku"..... Fajnej niedzieli:) Quote
Izabela124. Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 M&S napisał(a):Ale mogę bywać tylko z "doskoku"..... Fajnej niedzieli:)Lepsze to niż nic, ja bywam tylko w weekendy i to niekażde Quote
Sweet Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Hej Iza;* Przyszłam się przywitać:D a tak w ogóle to wiesz że parę razy wysłałaś mi sms'a zamiast komuś innemu(znaczy chyba z kimś pisałaś a przez przypadek do mnie wysłałaś)? ale nie miałam kasy żeby ci odpisać:P Quote
Izabela124. Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 Sweet napisał(a):Hej Iza;* Przyszłam się przywitać:D a tak w ogóle to wiesz że parę razy wysłałaś mi sms'a zamiast komuś innemu(znaczy chyba z kimś pisałaś a przez przypadek do mnie wysłałaś)? ale nie miałam kasy żeby ci odpisać:PHa ha wiem, bo się pomyliłam. Jesteś pierwsza w moich kontaktach i jak szybko klikałam to niechcący Ciebie zahaczałam ha ha Raz piszę do koleżanki żeby mi olej kupiła, przychodzi do mnie i się pytam gdzie olej a on do mnie, że żadnego smsa nie dostała, patrzę w wysłanych a tu do Ciebie wysłałam :evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 No właśnie o tym oleju dostałam:P haha:D raz mi wysłałaś że mam zdjecia bobika wstawić to myslałam ze się nie pomyliłaś ale nie dostałam żadnych to potem się skapłam że to chyba nie do mnie:P a jak o tym oleju wysłałaś to już byłam pewna;P haha:D Quote
Izabela124. Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 Sweet napisał(a):No właśnie o tym oleju dostałam:P haha:D raz mi wysłałaś że mam zdjecia bobika wstawić to myslałam ze się nie pomyliłaś ale nie dostałam żadnych to potem się skapłam że to chyba nie do mnie:P a jak o tym oleju wysłałaś to już byłam pewna;P haha:DHa ha bo ja czasem nieogarnięta jestem i nie patrze do kogo wysyłam te smsy :D Quote
Sweet Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Izabela124. napisał(a):Ha ha bo ja czasem nieogarnięta jestem i nie patrze do kogo wysyłam te smsy :D hehe:D Bywa;) Quote
Cienka Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [quote name='Tengusia']ja tez chce miec ferie :placz: dlaczemu w pracy nie ma ferii i przerw swiatecznych i dwumiesiecznych wakacji no dlaczemu :obrazic: Tengusia mam tak samo ale z drugiej strony chciałabyś tak jak jamnicze chodzić do szkoły do emerytury ja chyba nie. Quote
Alicja Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 M&S napisał(a):Bo jak już zacznie sie chodzić do pracy, to jest przekichane........ swieta racja ;) Witaj feryjna Izo :) Quote
Izabela124. Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 [quote name='Sweet']hehe:D Bywa;)Właśnie :D [quote name='Cienka']Tengusia mam tak samo ale z drugiej strony chciałabyś tak jak jamnicze chodzić do szkoły do emerytury ja chyba nie.Kiedyś chciałam być nauczycielką, nadal się nad tym zastanawiam [quote name='Alicja']swieta racja ;) Witaj feryjna Izo :)Witaj Aluś :* Quote
Tengusia Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [quote name='Cienka']Tengusia mam tak samo ale z drugiej strony chciałabyś tak jak jamnicze chodzić do szkoły do emerytury ja chyba nie. ja chyba tez nie :eviltong: Quote
Aga&Ganja Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Dzień dobry Wam! :* stęskniłam się już za Wami... chciałam się podzielić z Tobą wielką- małą radością! :):) http://www.dogomania.pl/threads/200868-rancho-terrier-Majlo-%29 Quote
Izabela124. Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 Zapraszam na wątek przerażonej Myszki <KLIK> Quote
Aga&Ganja Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 taak :* wprawdzie, to moja siostra go przygarnęła, ale mieszkamy razem, więc i mój nowy domownik :* Quote
Izabela124. Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 [quote name='Tengusia']ja chyba tez nie :eviltong:Tej to dogodzić się nie da :D [quote name='Aga&Ganja']Dzień dobry Wam! :* stęskniłam się już za Wami... chciałam się podzielić z Tobą wielką- małą radością! :):) http://www.dogomania.pl/threads/200868-rancho-terrier-Majlo-%29Nowy domownik? Już zaglądam! Quote
Aga&Ganja Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 taak :):) wprawdzie moja siostra go przygarnęła, ale mieszkamy razem, więc i mój :* Quote
Tengusia Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Izabela124. napisał(a):Tej to dogodzić się nie da :D no co ty :diabloti: Quote
Izabela124. Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 Aga&Ganja napisał(a):taak :):) wprawdzie moja siostra go przygarnęła, ale mieszkamy razem, więc i mój :*Na pewno go pokochasz jak swego :p Tengusia napisał(a):no co ty :diabloti:Wiesz, można to interpretować na wiele sposobów ha ha :diabloti: Quote
Incunabula Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Izabela124. napisał(a):Ale za pracę masz pieniądze, ja z naukę nic :P No jak to nic? A satysfakcja :diabloti: :eviltong: ? Zazdroooooszczę ferii! Quote
Jaga. Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 i jak tam idzie leniuchowanie feryjne? ;) Quote
Recommended Posts