Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kaskaSz napisał(a):
Ja to nie wiem jak do pracy będę chodziła-w szkole to nie chce ci się, nie idziesz, a w pracy niet. Beznadziejnie. Ale z drugiej strony kasa jest.
A ta w ogóle to witanko :D
No to bedzie straszne. Nie wiem jak dam radę chodzić codziennie do pracy :shake::lol:

Tengusia napisał(a):
no tak pieniazki ... ale i tak chcialabym miec ferie, wakacje i przerwy swiateczne :eviltong::eviltong::eviltong:
W koncu pieniądze rządzą światem :evil_lol:

M&S napisał(a):
Może nie monotonne, ale ograniczone w wolności.....
No zależy jak sobie kto urozmaica życie, ale znam ludzi co żyją w monotonii. Praca-dom-sen i tak w kółko

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

Izabela124. napisał(a):
Oczywiscie, że tak :)
Tak w ogóle to super, że powróciłaś na dgm :)

Dzięki, ale to była tylko przerwa "techniczna";)

Posted

Izabela124. napisał(a):
Trochę długa ta przerwa. mam nadzieję, że wróciłaś już na stałe :)

Ale mogę bywać tylko z "doskoku".....

Fajnej niedzieli:)

Posted

Hej Iza;*
Przyszłam się przywitać:D
a tak w ogóle to wiesz że parę razy wysłałaś mi sms'a zamiast komuś innemu(znaczy chyba z kimś pisałaś a przez przypadek do mnie wysłałaś)? ale nie miałam kasy żeby ci odpisać:P

Posted

Sweet napisał(a):
Hej Iza;*
Przyszłam się przywitać:D
a tak w ogóle to wiesz że parę razy wysłałaś mi sms'a zamiast komuś innemu(znaczy chyba z kimś pisałaś a przez przypadek do mnie wysłałaś)? ale nie miałam kasy żeby ci odpisać:P
Ha ha wiem, bo się pomyliłam. Jesteś pierwsza w moich kontaktach i jak szybko klikałam to niechcący Ciebie zahaczałam ha ha Raz piszę do koleżanki żeby mi olej kupiła, przychodzi do mnie i się pytam gdzie olej a on do mnie, że żadnego smsa nie dostała, patrzę w wysłanych a tu do Ciebie wysłałam :evil_lol::evil_lol:

Posted

No właśnie o tym oleju dostałam:P haha:D
raz mi wysłałaś że mam zdjecia bobika wstawić to myslałam ze się nie pomyliłaś ale nie dostałam żadnych to potem się skapłam że to chyba nie do mnie:P a jak o tym oleju wysłałaś to już byłam pewna;P haha:D

Posted

Sweet napisał(a):
No właśnie o tym oleju dostałam:P haha:D
raz mi wysłałaś że mam zdjecia bobika wstawić to myslałam ze się nie pomyliłaś ale nie dostałam żadnych to potem się skapłam że to chyba nie do mnie:P a jak o tym oleju wysłałaś to już byłam pewna;P haha:D
Ha ha bo ja czasem nieogarnięta jestem i nie patrze do kogo wysyłam te smsy :D

Posted

[quote name='Tengusia']ja tez chce miec ferie :placz: dlaczemu w pracy nie ma ferii i przerw swiatecznych i dwumiesiecznych wakacji no dlaczemu :obrazic:

Tengusia mam tak samo ale z drugiej strony chciałabyś tak jak jamnicze chodzić do szkoły do emerytury ja chyba nie.

Posted

[quote name='Sweet']hehe:D Bywa;)Właśnie :D

[quote name='Cienka']Tengusia mam tak samo ale z drugiej strony chciałabyś tak jak jamnicze chodzić do szkoły do emerytury ja chyba nie.Kiedyś chciałam być nauczycielką, nadal się nad tym zastanawiam

[quote name='Alicja']swieta racja ;)

Witaj feryjna Izo :)Witaj Aluś :*

Posted

Aga&Ganja napisał(a):
taak :):) wprawdzie moja siostra go przygarnęła, ale mieszkamy razem, więc i mój :*
Na pewno go pokochasz jak swego :p

Tengusia napisał(a):
no co ty :diabloti:
Wiesz, można to interpretować na wiele sposobów ha ha :diabloti: