Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wszystkiego dobrego w Nowym Roku!

-- Może znasz kogos w Białymstoku lub okolic (blizszych lub dalszych), kto chciałby przygarnąć małego kocurka - więcej w galerii Laili, pilne! :-(

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='mychaaaaa']Ja też już to zauważyłam :) dogo strasznie wadliwe jest...

Wrzucaj nowe fotki Bobika!
Fotki Bobika jutro może będą :p
[quote name='Czarna_Owieczka']oh, a czym byłaby dgm bez awarii i tak już dość długo nie pojawia się error i nie muli, to o tyle dobrze ;)Ha ha też prawda

[quote name='mychaaaaa']A zaakceptowanie zaproszenia do znajomych trwa - dosłownie - w nieskończoność :lol:I chyba nigdy nie zostanie to naprawione

[quote name='Asiaczek']A co z aparatem? Zdążyła odebrać z naprawy?

Pzdr.Zdążyłam, ale Pan od naprawy bardzo mnie "pocieszył" :shake: Powiedział, że mój aparat już długo nie pożyje i niedługo pójdzie już matryca :-(

[quote name='Asiaczek']Jutro czyli dzisiaj:) Super!!!

Pzdr.Jednak sesyjki Buenoska nie było, bo czasu nie miałyśmy, ale na pewno to nadrobimy jak Iza przyjedzie do mnie :razz:

[quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Święte słowa :evil_lol:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Udanej zabawy sylwestrowej i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :lol:[/FONT]

[quote name='ewatr']Witamy sie serdecznie i zyczymy duzo dobrego w nowym roku :multi:

http://dl4.glitter-graphics.net/pub/2962/2962764vtqpcxzisb.gif

http://1.1.1.3/bmi/republika.pl/blog_yq_489760/1070605/tr/happy_new_year.jpg

Niech Nowy Rok przyniesie radość, miłość, pomyślność i spełnienie wszystkich marzeń.
A gdy one się już spełnią,
niech dorzuci garść nowych marzeń bo tylko one nadają życiu sens!

[quote name='Anusia&Saba']Szczęśliwego nowego roku! :drink1:Dziękuję za piękne życzenia!:multi: Również życzę udanego Nowego Roku :loveu:

[quote name='mychaaaaa']wszystkiego dobrego w Nowym Roku!

-- Może znasz kogos w Białymstoku lub okolic (blizszych lub dalszych), kto chciałby przygarnąć małego kocurka - więcej w galerii Laili, pilne! :-(Popytam się znajomych

[quote name='Shel']Nagadane tu jak nie wiem ;-)Nie ma zdjęć, więc pogaduchy nam pozostały :p

Posted

Iza. napisał(a):
Na prawdę! Okropny śpioch z Izy, jakby jej nie budzić spałaby cały dzień :p
Nieprawda! :diabloti:

agaciaaa napisał(a):
Pokażcie jakieś fotki z sylwestra :cool3:
A ja do Ciebie się nie odzywam, bo Izie złożyłaś życzenia na Sylwestra a mi nie :-(:placz::placz::placz:

Posted

Izabela124. napisał(a):
A ja do Ciebie się nie odzywam, bo Izie złożyłaś życzenia na Sylwestra a mi nie :-(:placz::placz::placz:

Bo Iza miała jeszcze urodziny :eviltong: miałam i do Ciebie wysłać ale jakoś mi nie wyszło :lol: zresztą Ty mi też nie wysłałaś :(

No pokazujcie te fotki :razz:

Posted

[quote name='Iza.']Jak dostanę fotki to nie omieszkam pokazać haha :diabloti:Tylko byś spróbowała :mad: A jak je dostaniesz to wyślim na maila: Izabela__124@interia.pl

[quote name='agaciaaa']Bo Iza miała jeszcze urodziny :eviltong: miałam i do Ciebie wysłać ale jakoś mi nie wyszło :lol: zresztą Ty mi też nie wysłałaś :(

No pokazujcie te fotki :razz:Jak dowiedziałam się, że Izie wysłałaś to czekałam aż do mnie wyślesz i się nie doczekałam :-(

Posted

Czarna_Owieczka napisał(a):
oooo wyczuwam to ciekawe zdjęcia !! :cooldevi:

Nie wiem, bo jeszcze sama nie widziałam :evil_lol: Ale towarzystwo było bardzo fajne, prawda Iza ? :diabloti:

Posted

Iza. napisał(a):
Jak dostanę fotki to nie omieszkam pokazać haha :diabloti:

Liczę na to :lol: a póki co powiedzcie chociaż jak się bawiłyście :cool3:

Izabela124. napisał(a):
Jak dowiedziałam się, że Izie wysłałaś to czekałam aż do mnie wyślesz i się nie doczekałam :-(

Że też ta Iza musiała Ci się pochwalić :shake: :diabloti: ale mogłaś sama wysłać, byłoby mi miło :(

Posted

agaciaaa napisał(a):
Liczę na to :lol: a póki co powiedzcie chociaż jak się bawiłyście :cool3:

Że też ta Iza musiała Ci się pochwalić :shake: :diabloti: ale mogłaś sama wysłać, byłoby mi miło :(
Nie masz na co liczyć :eviltong: Ja bawiłam się dobrze :p

Nie odwracaj kota ogonem :-(

Posted

Izabela124. napisał(a):
Nie masz na co liczyć :eviltong: Ja bawiłam się dobrze :p

Nie odwracaj kota ogonem :-(

Mam mam, Iza na pewno wstawi fotki :diabloti: Ale się rozpisałaś, relacja pierwsza klasa :eviltong:

I jeszcze na dodatek zarzucasz mi odwracanie jakiś kotów :shake:

Posted

agaciaaa napisał(a):
Mam mam, Iza na pewno wstawi fotki :diabloti: Ale się rozpisałaś, relacja pierwsza klasa :eviltong:

I jeszcze na dodatek zarzucasz mi odwracanie jakiś kotów :shake:
Ja jej nie pozwalam, przynajmniej wstawiać tych, na których ja jestem :eviltong: O co tu pisać, na pewno był to niezapomniany Sylwester:evil_lol:

Nigdy nie zapomnę o Twoim "występku" :placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Izabela124.']Ha ha mam nadzieję, że normalnie na nich wyglądam :evil_lol:

Oj no nie wiem :diabloti:

[quote name='Izabela124.']Tylko byś spróbowała :mad: A jak je dostaniesz to wyślim na maila: Izabela__124@interia.pl

Ok no dobra :shake:

[quote name='agaciaaa']Liczę na to :lol: a póki co powiedzcie chociaż jak się bawiłyście :cool3:

Bardzo grzecznie, przynajmniej ja :lol:
Zaliczyłyśmy 3 imprezy :evil_lol: Zaczęłyśmy w Białymstoku a skończyłyśmy już w Czarnej :diabloti:

Ojeeeeej przepraszam :-( Już więcej nic jej nie powiem! Obiecuje!:loveu:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Ja jej nie pozwalam, przynajmniej wstawiać tych, na których ja jestem :eviltong: O co tu pisać, na pewno był to niezapomniany Sylwester:evil_lol:

Nigdy nie zapomnę o Twoim "występku" :placz::placz::placz:

No zobaczymy zobaczymy :eviltong: to dobrze, jakby był zapomniany to by było nieciekawie :evil_lol:

:obrazic:

Posted

[quote name='Iza.']Oj no nie wiem :diabloti:

No nie mów, że źle wyglądałam :eviltong::shake:

Ok no dobra :shake:

Ależ radość od Ciebie kipi :evil_lol:

Bardzo grzecznie, przynajmniej ja :lol:
Zaliczyłyśmy 3 imprezy :evil_lol: Zaczęłyśmy w Białymstoku a skończyłyśmy już w Czarnej :diabloti:

A ja to niegrzecznie? ha ha tułaczy Sylwester :evil_lol:

Ojeeeeej przepraszam :-( Już więcej nic jej nie powiem! Obiecuje!:loveu::-(:-(:-(:-(:-(

[quote name='Iza.']Te moje :loveu: :evil_lol:Twoje było the best :multi:

Posted

agaciaaa napisał(a):
No zobaczymy zobaczymy :eviltong: to dobrze, jakby był zapomniany to by było nieciekawie :evil_lol:

:obrazic:
Ha ha już kiedyś miałam takiego Sylwestra i nie mam zamiaru tego powtórzyć :eviltong:

:shake::-(:shake:

A jak tam u Ciebie po Sylwestrze? Gdzie i z kim byłaś? :cool3::diabloti: