Izabela124. Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 NATKA napisał(a):Witanko poświąteczne :lol:Witam :) :) Quote
Izabela124. Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 No i po Świętach. Jeszcze Sylwester i wracamy do rzeczywistości. Niebawem koniec semestru. Ten rok szkolny zleci bardzo szybko. A jeszcze tak niedawno byłam w I klasie... Achhhhh, ten czas zdecydowanie za szybko mija.... Zaraz wybywam do kina na Opowieści z Narni, mam nadzieję, że fajnie będzie się oglądało Quote
agaciaaa Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Iza. napisał(a):tylko nie pij za dużo :P Przecież święta były... :cool3: :diabloti: Cześć Iza :loveu: co tam u Ciebie? :razz: Quote
Iza. Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Oooooo Agacia :loveu: :loveu: :diabloti: Quote
Izabela124. Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 agaciaaa napisał(a):Przecież święta były... :cool3: :diabloti: Cześć Iza :loveu: co tam u Ciebie? :razz::eviltong::eviltong::eviltong: O jak miło mi Cię tu widzieć :multi: Dobrze, że jakieś oznaki życia dajesz, bo już myślałam, że odeszłaś w zaświaty :evil_lol: Nie pogadam z Tobą teraz, bo uciekam. A co u mnie to możesz poczytać w postach pogrubionych. Ogólnie to wszystko dobrze, Bobik rozbójnik, ja się nawracam :diabloti: Quote
Asiaczek Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 [quote name='Izabela124.']No i po Świętach. Jeszcze Sylwester i wracamy do rzeczywistości. Niebawem koniec semestru. Ten rok szkolny zleci bardzo szybko. A jeszcze tak niedawno byłam w I klasie... Achhhhh, ten czas zdecydowanie za szybko mija.... Zaraz wybywam do kina na Opowieści z Narni, mam nadzieję, że fajnie będzie się oglądało Kiedy wracasz do szkoły? Pzdr. Quote
Izabela124. Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Asiaczek napisał(a):Kiedy wracasz do szkoły? Pzdr. Za tydzień w poniedziałek mam szkołę, ale jadę już w niedzielę Quote
Asiaczek Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Poczekaj, bo nie rozumiem.W szkole będzie od 3 czy od 10 stycznia 2011? Pzdr. Quote
Iza. Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Asiaczek napisał(a):Poczekaj, bo nie rozumiem.W szkole będzie od 3 czy od 10 stycznia 2011? Pzdr. od 3 ;) 10 znaków Quote
jamnicze Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 [quote name='Izabela124.']No i po Świętach. Jeszcze Sylwester i wracamy do rzeczywistości. Niebawem koniec semestru. Ten rok szkolny zleci bardzo szybko. A jeszcze tak niedawno byłam w I klasie... Achhhhh, ten czas zdecydowanie za szybko mija.... Zaraz wybywam do kina na Opowieści z Narni, mam nadzieję, że fajnie będzie się oglądało A idziesz na 3d? Też się zastanawiam czy się nie wybrać. Quote
Izabela124. Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Asiaczek napisał(a):Poczekaj, bo nie rozumiem.W szkole będzie od 3 czy od 10 stycznia 2011? Pzdr. Iza. napisał(a):od 3 ;) 10 znakówIza ma rację :) jamnicze napisał(a):A idziesz na 3d? Też się zastanawiam czy się nie wybrać.Tak, byłam na 3d. Film mi się podobał, za dużo efektów 3d to nie było, ale fajnie się oglądało Quote
agaciaaa Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Izabela124. napisał(a)::eviltong::eviltong::eviltong: O jak miło mi Cię tu widzieć :multi: Dobrze, że jakieś oznaki życia dajesz, bo już myślałam, że odeszłaś w zaświaty :evil_lol: Nie pogadam z Tobą teraz, bo uciekam. A co u mnie to możesz poczytać w postach pogrubionych. Ogólnie to wszystko dobrze, Bobik rozbójnik, ja się nawracam :diabloti: Żyję i mam się całkiem dobrze ;) no to co pisalas to czytałam oczywiscie, myslałam że cos jeszcze specjalnie dla mnie napiszesz :lol: Quote
Izabela124. Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 agaciaaa napisał(a):Żyję i mam się całkiem dobrze ;) no to co pisalas to czytałam oczywiscie, myslałam że cos jeszcze specjalnie dla mnie napiszesz :lol:Specjalnie dla Ciebie to mogę napisać, że stęskniłam się już za Tobą, Bobiś zresztą też:-( Przytyłaś chodź troszkę?:cool3: Quote
agaciaaa Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Ja za Wami tez :( No cos Ty, przecież ja z tej tęsknoty jesc nie mogę.. a Ty przytyłas? :cool3: Quote
Izabela124. Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 agaciaaa napisał(a):Ja za Wami tez :( No cos Ty, przecież ja z tej tęsknoty jesc nie mogę.. a Ty przytyłas? :cool3:Ha ha to tak samo jak ja :diabloti: Wpadnij do mnie z Izą w jakiś weekend do Łomży :cool3: Albo w ferie do Suwałk :razz: Quote
agaciaaa Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Izabela124. napisał(a):Ha ha to tak samo jak ja :diabloti: Wpadnij do mnie z Izą w jakiś weekend do Łomży :cool3: Albo w ferie do Suwałk :razz: Ciebie to już pewnie wiatr połamał :roll: No już od jakiegos czasu sie wybieramy :lol: ja w sumie chętnie, tylko co na to Iza? Quote
Izabela124. Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 agaciaaa napisał(a):Ciebie to już pewnie wiatr połamał :roll: No już od jakiegos czasu sie wybieramy :lol: ja w sumie chętnie, tylko co na to Iza?Jak Ciebie nie połamał to mnie też nie :eviltong::eviltong::eviltong: No to decydujcie się :multi: Quote
agaciaaa Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Izabela124. napisał(a):Jak Ciebie nie połamał to mnie też nie :eviltong::eviltong::eviltong: No to decydujcie się :multi: Mam pewne wątpliwosci :razz: Aaa tak w ogóle to Sara jakis czas temu miała biegunkę :diabloti: zapomniałam Ci o tym powiedzieć :lol: cóż to może znaczyć? Quote
Izabela124. Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 agaciaaa napisał(a):Mam pewne wątpliwosci :razz: Aaa tak w ogóle to Sara jakis czas temu miała biegunkę :diabloti: zapomniałam Ci o tym powiedzieć :lol: cóż to może znaczyć?Ha ha ha pamiętam co to miało znaczyć, ale to nic nie znaczy :eviltong: Quote
agaciaaa Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Izabela124. napisał(a):Ha ha ha pamiętam co to miało znaczyć, ale to nic nie znaczy :eviltong: Na pewno? :cool3: bo już myslalam... :diabloti: Quote
Izabela124. Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 agaciaaa napisał(a):Na pewno? :cool3: bo już myslalam... :diabloti:lepiej nie myśl tyle :diabloti::eviltong: Quote
Izabela124. Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Sylwia K napisał(a):A kiedy będą fotki?Jak aparat odbiorę z naprawy, bo jeszcze go nie naprawili Quote
Tengusia Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 przyszlam do ciebie na chwilke bo inne watki sa jakies dziwnie milczace :hmmmm: Quote
Recommended Posts