Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

No i po Świętach. Jeszcze Sylwester i wracamy do rzeczywistości. Niebawem koniec semestru. Ten rok szkolny zleci bardzo szybko. A jeszcze tak niedawno byłam w I klasie... Achhhhh, ten czas zdecydowanie za szybko mija.... Zaraz wybywam do kina na Opowieści z Narni, mam nadzieję, że fajnie będzie się oglądało

Posted

agaciaaa napisał(a):
Przecież święta były... :cool3: :diabloti:

Cześć Iza :loveu: co tam u Ciebie? :razz:
:eviltong::eviltong::eviltong:
O jak miło mi Cię tu widzieć :multi: Dobrze, że jakieś oznaki życia dajesz, bo już myślałam, że odeszłaś w zaświaty :evil_lol: Nie pogadam z Tobą teraz, bo uciekam. A co u mnie to możesz poczytać w postach pogrubionych. Ogólnie to wszystko dobrze, Bobik rozbójnik, ja się nawracam :diabloti:

Posted

[quote name='Izabela124.']No i po Świętach. Jeszcze Sylwester i wracamy do rzeczywistości. Niebawem koniec semestru. Ten rok szkolny zleci bardzo szybko. A jeszcze tak niedawno byłam w I klasie... Achhhhh, ten czas zdecydowanie za szybko mija.... Zaraz wybywam do kina na Opowieści z Narni, mam nadzieję, że fajnie będzie się oglądało
Kiedy wracasz do szkoły?

Pzdr.

Posted

[quote name='Izabela124.']No i po Świętach. Jeszcze Sylwester i wracamy do rzeczywistości. Niebawem koniec semestru. Ten rok szkolny zleci bardzo szybko. A jeszcze tak niedawno byłam w I klasie... Achhhhh, ten czas zdecydowanie za szybko mija.... Zaraz wybywam do kina na Opowieści z Narni, mam nadzieję, że fajnie będzie się oglądało
A idziesz na 3d? Też się zastanawiam czy się nie wybrać.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Poczekaj, bo nie rozumiem.W szkole będzie od 3 czy od 10 stycznia 2011?

Pzdr.

Iza. napisał(a):
od 3 ;)

10 znaków
Iza ma rację :)

jamnicze napisał(a):
A idziesz na 3d? Też się zastanawiam czy się nie wybrać.
Tak, byłam na 3d. Film mi się podobał, za dużo efektów 3d to nie było, ale fajnie się oglądało

Posted

Izabela124. napisał(a):
:eviltong::eviltong::eviltong:
O jak miło mi Cię tu widzieć :multi: Dobrze, że jakieś oznaki życia dajesz, bo już myślałam, że odeszłaś w zaświaty :evil_lol: Nie pogadam z Tobą teraz, bo uciekam. A co u mnie to możesz poczytać w postach pogrubionych. Ogólnie to wszystko dobrze, Bobik rozbójnik, ja się nawracam :diabloti:

Żyję i mam się całkiem dobrze ;) no to co pisalas to czytałam oczywiscie, myslałam że cos jeszcze specjalnie dla mnie napiszesz :lol:

Posted

agaciaaa napisał(a):
Żyję i mam się całkiem dobrze ;) no to co pisalas to czytałam oczywiscie, myslałam że cos jeszcze specjalnie dla mnie napiszesz :lol:
Specjalnie dla Ciebie to mogę napisać, że stęskniłam się już za Tobą, Bobiś zresztą też:-(
Przytyłaś chodź troszkę?:cool3:

Posted

agaciaaa napisał(a):
Ja za Wami tez :(
No cos Ty, przecież ja z tej tęsknoty jesc nie mogę.. a Ty przytyłas? :cool3:
Ha ha to tak samo jak ja :diabloti: Wpadnij do mnie z Izą w jakiś weekend do Łomży :cool3: Albo w ferie do Suwałk :razz:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Ha ha to tak samo jak ja :diabloti: Wpadnij do mnie z Izą w jakiś weekend do Łomży :cool3: Albo w ferie do Suwałk :razz:

Ciebie to już pewnie wiatr połamał :roll: No już od jakiegos czasu sie wybieramy :lol: ja w sumie chętnie, tylko co na to Iza?

Posted

agaciaaa napisał(a):
Ciebie to już pewnie wiatr połamał :roll: No już od jakiegos czasu sie wybieramy :lol: ja w sumie chętnie, tylko co na to Iza?
Jak Ciebie nie połamał to mnie też nie :eviltong::eviltong::eviltong:
No to decydujcie się :multi:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Jak Ciebie nie połamał to mnie też nie :eviltong::eviltong::eviltong:
No to decydujcie się :multi:

Mam pewne wątpliwosci :razz:
Aaa tak w ogóle to Sara jakis czas temu miała biegunkę :diabloti: zapomniałam Ci o tym powiedzieć :lol: cóż to może znaczyć?

Posted

agaciaaa napisał(a):
Mam pewne wątpliwosci :razz:
Aaa tak w ogóle to Sara jakis czas temu miała biegunkę :diabloti: zapomniałam Ci o tym powiedzieć :lol: cóż to może znaczyć?
Ha ha ha pamiętam co to miało znaczyć, ale to nic nie znaczy :eviltong: