Izabela124. Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 kaskaSz napisał(a):Chodziło mi o ilość, bo widzę, że to z poprzednich lat :) Mi też coś uciekła zdolność grafiki i mam pbrzydką kartkę :PMi się kompletnie nic nie chce robić. Dopiero dziś zaniosłam aparat do naprawy, wiem, mam refleks ha ha Ale nie chciało mi się wcześniej. Iza. napisał(a):widzę że stara :p ech wypowiadałam się już na temat tego koloru niejednokrotnie, więcej powtarzać nie będę :diabloti:I nie musisz :eviltong: Doskonale znam twoje zdanie Ale tak szczerze mówiąc to nie tęsknię za swoimi poprzednimi kolorami włosów, jedynie to za czym tęsknie to długość włosów :placz::placz::placz: Quote
Gioco Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Izabela124. napisał(a):Mi się kompletnie nic nie chce robić. Dopiero dziś zaniosłam aparat do naprawy Czyli jest szansa, że kiedyś fotki będą ;-) Wesołych Świąt Bobiki :loveu: Quote
Asiaczek Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 To jakie masz obecnie włosy? to znaczy kolor i długość...? Pzdr. Quote
Izabela124. Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 Gioco napisał(a):Czyli jest szansa, że kiedyś fotki będą ;-) Wesołych Świąt Bobiki :loveu:Po świętach na pewno będą :p Asiaczek napisał(a):To jakie masz obecnie włosy? to znaczy kolor i długość...? Pzdr.Chyba widziałaś mnie w obecnych włosach. Kolor rudy i dosyć krótkie Quote
Izabela124. Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 No i po Wigilii, jeszcze pasterka mnie czeka i mogę iść spać. Bobiś dziś pierwszy chyba raz w życiu najadł się do syta ha ha To normalnie do niego nie podobne. Byłam dziś w szpitalu u dziadka, niestety nie wypuścili go na święta do domu... Jutro pewnie pojadę babcię odwiedzić. Znając życie to szybko minie mi ta przerwa świąteczna. Quote
Asiaczek Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 [quote name='Izabela124.'] Chyba widziałaś mnie w obecnych włosach. Kolor rudy i dosyć krótkie Pytam, bo te zdjęcia sa nieco mylące...;) [quote name='Izabela124.']No i po Wigilii, jeszcze pasterka mnie czeka i mogę iść spać. Bobiś dziś pierwszy chyba raz w życiu najadł się do syta ha ha To normalnie do niego nie podobne. Byłam dziś w szpitalu u dziadka, niestety nie wypuścili go na święta do domu... Jutro pewnie pojadę babcię odwiedzić. Znając życie to szybko minie mi ta przerwa świąteczna. Spędź miło czas, bo potem znowu nauka... Pzdr. Quote
Izabela124. Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 Asiaczek napisał(a):Pytam, bo te zdjęcia sa nieco mylące...;) Spędź miło czas, bo potem znowu nauka... Pzdr.Wiem, ale napisałam, że to stare kartki ;) Mam taki zamiar, ale zobaczymy co z tego wyjdzie Quote
Sweet Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Witamy się:D Wesołych:* Swoją drogą to nie dziwie się bobikowi że nie chce wychodzić jak tak zimno... ;) Quote
Izabela124. Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 Sweet napisał(a):Witamy się:D Wesołych:* Swoją drogą to nie dziwie się bobikowi że nie chce wychodzić jak tak zimno... ;)Witam po "małej" przerwie ;) Wzajemnie :loveu: No, też mu się nie dziwię. Chociaż akurat dziś są roztopy i zimno nie jest Quote
Izabela124. Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 Iza. napisał(a):też ide na pasterke :P Ja to w ogóle ostatnio się nawracam :D Quote
Asiaczek Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Izabela124. napisał(a): No, też mu się nie dziwię. Chociaż akurat dziś są roztopy i zimno nie jest Zimno nie jest,fakt. Ale mokro, fuj.... Pzdr. Quote
Alicja Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Nie zgub się nocą wracając z Pasterki ;) Quote
Izabela124. Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 Asiaczek napisał(a):Zimno nie jest,fakt. Ale mokro, fuj.... Pzdr. U nas bardzo dużo śniegu było/jest i teraz jak się to topi to normalnie jeziorka się robią Quote
Sweet Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Izabela124. napisał(a):Witam po "małej" przerwie ;) Wzajemnie :loveu: No, też mu się nie dziwię. Chociaż akurat dziś są roztopy i zimno nie jest ;) No tak ale właśnie mokro:P jeszcze gorzej:P Też idę na pasterkę niedługo:D Quote
Izabela124. Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 Sweet napisał(a):;) No tak ale właśnie mokro:P jeszcze gorzej:P Też idę na pasterkę niedługo:DU mnie można na pasterkę iść na 22 lub 24. Najczęściej chodzę na 24 Quote
Izabela124. Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 Alicja napisał(a):Nie zgub się nocą wracając z Pasterki ;)Sama nie idę tylko z tatą :) Quote
Czarna_Owieczka Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Izabela124. napisał(a):U mnie można na pasterkę iść na 22 lub 24. Najczęściej chodzę na 24 pasterka o 22 ? Izabela124. napisał(a):U nas bardzo dużo śniegu było/jest i teraz jak się to topi to normalnie jeziorka się robią u nas też, wczoraj cały dzien słońce świeciło i było 5 stopni, ciut nie Wielkanoc :lol: Quote
Alicja Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Czarna_Owieczka napisał(a):pasterka o 22 ? też mnie to zaskoczyło U nas dziś -2 i pada śnieg Quote
jonQuilla Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 [FONT=Georgia]nigdy w życiu nie byłam na pasterce, raz wybrałyśmy się z koleżanką i usiadłyśmy sobie na końcu kościoła po chwili ludzie zaczęli napływać tłumami, zgasili światło, zaczęli śpiewać więc wyszłyśmy ;)[/FONT] Quote
Sweet Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Izabela124. napisał(a):U mnie można na pasterkę iść na 22 lub 24. Najczęściej chodzę na 24 U mnie tylko na 24 ,ale w drugim kościele też jest na 22 i 24;) ale o 24 jest lepsza atmosfera:D Quote
Izabela124. Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 [quote name='Czarna_Owieczka']pasterka o 22 ? u nas też, wczoraj cały dzien słońce świeciło i było 5 stopni, ciut nie Wielkanoc :lol: [quote name='Alicja']też mnie to zaskoczyło U nas dziś -2 i pada śniegTak, na 22 też jest, bo u nas jest duża parafia i na jedną godzinę wszyscy by się nie zmieścili [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]nigdy w życiu nie byłam na pasterce, raz wybrałyśmy się z koleżanką i usiadłyśmy sobie na końcu kościoła po chwili ludzie zaczęli napływać tłumami, zgasili światło, zaczęli śpiewać więc wyszłyśmy ;)[/FONT]ha ha rozśmieszyłaś mnie :evil_lol: Skojarzyło mi się to z jakąś sektą :evil_lol: [quote name='Sweet']U mnie tylko na 24 ,ale w drugim kościele też jest na 22 i 24;) ale o 24 jest lepsza atmosfera:D [quote name='Feigned']i nas też była i o 22, i o 24 ;)U nas na 24 jest o wiele mniej osób i normalnie można sobie usiąść co o 22 jest praktycznie awykonalne, no chyba że wyjdziesz do kościoła godzinę przed mszą Quote
Izabela124. Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 Jak wracałam z pasterki to myślałam, że się zabiję ha ha Normalnie lodowisko było, żeby nie tata to bym sobie coś zrobiła :evil_lol: Wczoraj po tej głupiej pasterce zasnąć nie mogłam i siedziałam bardzo długo, a dziś wstałam po 13 :diabloti: Także prawie cały dzień przespała. Niedługo wybieram się odsapnąć od domu. Bobiś ma się dobrze. Żyjemy sobie jakoś oboje. Może wstawię zaległe zdjęcia z półmetku Quote
Recommended Posts