Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

To fajnie ;)
Trzeba ją trochę do psów przyzwyczaić, bo na piknik agility chcę ją zabrać, a tam już musi się umieć zachować :evil_lol:

Posted

C&B napisał(a):
To fajnie ;)
Trzeba ją trochę do psów przyzwyczaić, bo na piknik agility chcę ją zabrać, a tam już musi się umieć zachować :evil_lol:
Tylko ciekawe kiedy ta zima od nas odejdzie :( Dla mnie zima to najgorsza pora roku, już wolę upały niż ten mróz

Posted

Izabela124. napisał(a):
Tylko ciekawe kiedy ta zima od nas odejdzie :( Dla mnie zima to najgorsza pora roku, już wolę upały niż ten mróz

Ja co roku mam odmrożenia na rękach i nogach. Na tę chwile mały palec u prawej ręki juz odpuszcza więc swędzi jak cholera do tego palce u stóp największy i 2 najmniejsze koszmar.

Posted

Cienka napisał(a):
Ja co roku mam odmrożenia na rękach i nogach. Na tę chwile mały palec u prawej ręki juz odpuszcza więc swędzi jak cholera do tego palce u stóp największy i 2 najmniejsze koszmar.
Współczuję :shake: To musi być nieprzyjemne

Posted

A Ty w domu, że internet masz ? ;D

Cienka napisał(a):

Oo a już myślałam, że tylko ja sobie nogi odmrażam ;P buty mam takie, że chyba cieplejszych już nie ma, ale i tak rok w rok to samo.

Posted

Iza. napisał(a):

Oo a już myślałam, że tylko ja sobie nogi odmrażam ;P buty mam takie, że chyba cieplejszych już nie ma, ale i tak rok w rok to samo.

Myślałam, ze jak się z Olsztyna przeniosę nad morze gdzie jest zdecydowanie cieplej to nie będe miała takich problemów. Ale tu nawet butów zimowych nie ma (ichniejsze kozaki jak dla nmie to są jesienne a nie zimowe) i kupuje sobie zawsze jakieś jak jestem w Olku

Posted

Doturlałaś się do domeczku w odwiedzinki ;)

Mi nogi nie marzną ... od 3 lat zimą pomykam w glanach z luzikiem z przodu tak że paluchy mają luzik , a ja komfort , zwykła kozaki to nie dla mnie ;)

Posted

Alicja napisał(a):

Mi nogi nie marzną ... od 3 lat zimą pomykam w glanach z luzikiem z przodu tak że paluchy mają luzik , a ja komfort , zwykła kozaki to nie dla mnie ;)

Dopiero bym umarła glany z blachą brrrr zimno.

Posted

Cienka napisał(a):
Myślałam, ze jak się z Olsztyna przeniosę nad morze gdzie jest zdecydowanie cieplej to nie będe miała takich problemów. Ale tu nawet butów zimowych nie ma (ichniejsze kozaki jak dla nmie to są jesienne a nie zimowe) i kupuje sobie zawsze jakieś jak jestem w Olku

teraz w sklepach kupić coś ciepłego to w ogóle trudno jest.
Wszystko jakieś jesienne właśnie, nie wiem jak ludzie w tym chodzą i nie zamarzają :evil_lol:
Ja w tym roku mam buty kupione w stanach i muszę powiedzieć, że cieplejszych jeszcze nie miałam, może nie są jakoś zabójczo piękne, ale tak ocieplanych to w Polsce nie widziałam niestety.

Izabela124. napisał(a):
Ano w domu jestem :)

Super ;P

Posted

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol: jeszcze wybrzydza[/FONT]
Jak nie Bobik to ja muszę, on w przeciwieństwie do mnie wszystko zje :evil_lol:

Alicja napisał(a):

Czasem trzeba odwiedzić stare śmieci :p

Posted

Izabela124. napisał(a):

No, ciekawe :-( Ledwo co się zaczęła, a ja już mam dość śniegu i tego mrozu :shake: