Izabela124. Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 furciaczek napisał(a):Chlopak chyba zadowolony:loveu: http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/123123/Obraz26215.jpg Nowe mieszkanko przypadło mu do gustu :) Quote
jonQuilla Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 [FONT=Georgia]ale się księciunio wyleguje na wyrku :cool3: a Ty co tu leżysz przecież to moje łóżko! wstawaj kobieto! :evil_lol: http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/123123/Obraz26222.jpg[/FONT] Quote
Izabela124. Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]ale się księciunio wyleguje na wyrku :cool3: a Ty co tu leżysz przecież to moje łóżko! wstawaj kobieto! :evil_lol: http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/123123/Obraz26222.jpg[/FONT]On tu żebrał o pestki ha ha Quote
jonQuilla Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 [FONT=Georgia]hmm no ciężkie jest życie na stancji...pożywiać się trzeba tym co się znajdzie bądź upoluje :evil_lol:[/FONT] Quote
Izabela124. Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]hmm no ciężkie jest życie na stancji...pożywiać się trzeba tym co się znajdzie bądź upoluje :evil_lol:[/FONT]Czasem i głodować trzeba hi hi Quote
jonQuilla Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Izabela124. napisał(a):Czasem i głodować trzeba hi hi [FONT=Georgia]:evil_lol: podaj adres to Ci wyślę jakąś kaszankę czy coś [/FONT] Quote
Izabela124. Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]:evil_lol: podaj adres to Ci wyślę jakąś kaszankę czy coś [/FONT]Nie jadam takich wynalazków :P Już wolę z głodu umierać ha ha Quote
C&B Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/123123/Obraz26217.jpg Jaki zadowolony ;) Jak sie skończy zima, byłabyś chętna na jakiś spacerek? :razz: bez Cziki :evil_lol: Ale za to z Pradą :cool3:? Quote
Izabela124. Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 C&B napisał(a):http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/123123/Obraz26217.jpg Jaki zadowolony ;) Jak sie skończy zima, byłabyś chętna na jakiś spacerek? :razz: bez Cziki :evil_lol: Ale za to z Pradą :cool3:?Oczywiście, że tak :) Quote
C&B Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 To fajnie ;) Trzeba ją trochę do psów przyzwyczaić, bo na piknik agility chcę ją zabrać, a tam już musi się umieć zachować :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 C&B napisał(a):To fajnie ;) Trzeba ją trochę do psów przyzwyczaić, bo na piknik agility chcę ją zabrać, a tam już musi się umieć zachować :evil_lol:Tylko ciekawe kiedy ta zima od nas odejdzie :( Dla mnie zima to najgorsza pora roku, już wolę upały niż ten mróz Quote
Cienka Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Izabela124. napisał(a):Tylko ciekawe kiedy ta zima od nas odejdzie :( Dla mnie zima to najgorsza pora roku, już wolę upały niż ten mróz Ja co roku mam odmrożenia na rękach i nogach. Na tę chwile mały palec u prawej ręki juz odpuszcza więc swędzi jak cholera do tego palce u stóp największy i 2 najmniejsze koszmar. Quote
Izabela124. Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Cienka napisał(a):Ja co roku mam odmrożenia na rękach i nogach. Na tę chwile mały palec u prawej ręki juz odpuszcza więc swędzi jak cholera do tego palce u stóp największy i 2 najmniejsze koszmar.Współczuję :shake: To musi być nieprzyjemne Quote
Iza. Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 A Ty w domu, że internet masz ? ;D Cienka napisał(a):Ja co roku mam odmrożenia na rękach i nogach. Na tę chwile mały palec u prawej ręki juz odpuszcza więc swędzi jak cholera do tego palce u stóp największy i 2 najmniejsze koszmar. Oo a już myślałam, że tylko ja sobie nogi odmrażam ;P buty mam takie, że chyba cieplejszych już nie ma, ale i tak rok w rok to samo. Quote
Cienka Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Iza. napisał(a): Oo a już myślałam, że tylko ja sobie nogi odmrażam ;P buty mam takie, że chyba cieplejszych już nie ma, ale i tak rok w rok to samo. Myślałam, ze jak się z Olsztyna przeniosę nad morze gdzie jest zdecydowanie cieplej to nie będe miała takich problemów. Ale tu nawet butów zimowych nie ma (ichniejsze kozaki jak dla nmie to są jesienne a nie zimowe) i kupuje sobie zawsze jakieś jak jestem w Olku Quote
Izabela124. Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Iza. napisał(a):A Ty w domu, że internet masz ? ;D Ano w domu jestem :) Quote
jonQuilla Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Izabela124. napisał(a):Nie jadam takich wynalazków :P Już wolę z głodu umierać ha ha [FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol: jeszcze wybrzydza[/FONT] Quote
Alicja Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Doturlałaś się do domeczku w odwiedzinki ;) Mi nogi nie marzną ... od 3 lat zimą pomykam w glanach z luzikiem z przodu tak że paluchy mają luzik , a ja komfort , zwykła kozaki to nie dla mnie ;) Quote
Cienka Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Alicja napisał(a):Doturlałaś się do domeczku w odwiedzinki ;) Mi nogi nie marzną ... od 3 lat zimą pomykam w glanach z luzikiem z przodu tak że paluchy mają luzik , a ja komfort , zwykła kozaki to nie dla mnie ;) Dopiero bym umarła glany z blachą brrrr zimno. Quote
Iza. Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Cienka napisał(a):Myślałam, ze jak się z Olsztyna przeniosę nad morze gdzie jest zdecydowanie cieplej to nie będe miała takich problemów. Ale tu nawet butów zimowych nie ma (ichniejsze kozaki jak dla nmie to są jesienne a nie zimowe) i kupuje sobie zawsze jakieś jak jestem w Olku teraz w sklepach kupić coś ciepłego to w ogóle trudno jest. Wszystko jakieś jesienne właśnie, nie wiem jak ludzie w tym chodzą i nie zamarzają :evil_lol: Ja w tym roku mam buty kupione w stanach i muszę powiedzieć, że cieplejszych jeszcze nie miałam, może nie są jakoś zabójczo piękne, ale tak ocieplanych to w Polsce nie widziałam niestety. Izabela124. napisał(a):Ano w domu jestem :) Super ;P Quote
Izabela124. Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]:evil_lol::evil_lol: jeszcze wybrzydza[/FONT]Jak nie Bobik to ja muszę, on w przeciwieństwie do mnie wszystko zje :evil_lol: Alicja napisał(a):Doturlałaś się do domeczku w odwiedzinki ;) Czasem trzeba odwiedzić stare śmieci :p Quote
jonQuilla Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Izabela124. napisał(a):Jak nie Bobik to ja muszę, on w przeciwieństwie do mnie wszystko zje :evil_lol: [FONT=Georgia]u mnie jest tak samo :evil_lol:[/FONT] Quote
Izabela124. Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]u mnie jest tak samo :evil_lol:[/FONT]Bo to są bestie wszystkożerne :evil_lol: Quote
C&B Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Izabela124. napisał(a):Tylko ciekawe kiedy ta zima od nas odejdzie :( Dla mnie zima to najgorsza pora roku, już wolę upały niż ten mróz No, ciekawe :-( Ledwo co się zaczęła, a ja już mam dość śniegu i tego mrozu :shake: Quote
Izabela124. Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 C&B napisał(a):No, ciekawe :-( Ledwo co się zaczęła, a ja już mam dość śniegu i tego mrozu :shake:To zupełnie jak ja... Quote
Recommended Posts