Asiaczek Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Juz chyba po połowinkach, tak? Z ciekawością czekam na relację;) pzdr. Quote
jonQuilla Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 [FONT=Georgia]cześć kochana :loveu::multi:[/FONT] Quote
Asiaczek Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Chyba w najbliższy weekend Iza będzie w domku... tak mi się coś wydaje... pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 O, to pewnie i foteczki jakoweś wstawi:) Pzdr. Quote
Czarna_Owieczka Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Iza, Iza gdzie jesteś ? :cool3: Quote
Izabela124. Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 Asiaczek napisał(a):O, odezwałaś się:) Baw się dobrze na tych połowinkach... Pzdr.Bawiłam się wyśmienicie :multi: *anusia&ajlu* napisał(a):jaka ladna 2000 stronka :) tylko tam grzecznie na tych polowinkach :evil_lol: i mizianko dla Bobisia:loveu:Zawsze jestem grzeczna :eviltong::evil_lol: Luzia&Funia napisał(a):Tylko się nie upij za bardzo tam :evilbat:Nie upijam się :diabloti: Alicja napisał(a):i napisz jak było ;)Zaraz zdam relację chita napisał(a):2000 strona i 20000postow:cool1::diabloti::p:p:p Asiaczek napisał(a):Juz chyba po połowinkach, tak? Z ciekawością czekam na relację;) pzdr.Niebawem wszystko opiszę wiki4 napisał(a):Cześć Iza, co tam u Bobika? ;)Hej :) Bobiś ma się wyśmienicie jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]cześć kochana :loveu::multi:[/FONT]oooooo powróciłaś :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
Izabela124. Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 Sylwia K napisał(a):i my wpadliśmy sie przywitaćWitaj :loveu: Cieplutkaa. napisał(a):Witajcie! ;)Cześć :p Asiaczek napisał(a):Chyba w najbliższy weekend Iza będzie w domku... tak mi się coś wydaje... pzdr.No i jestem ;) Iza. napisał(a):Tak, tak Iza ma zajechać do domu :p;););) Asiaczek napisał(a):O, to pewnie i foteczki jakoweś wstawi:smile: Pzdr.No wstawi, wstawi :lol: Czarna_Owieczka napisał(a):Iza, Iza gdzie jesteś ? :cool3:Na dogomanii :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 Witam wszystkich po długiej przerwie :loveu: Jestem już w domciu. Nawet nie wiem kiedy minęły te dwa tygodnie. U mnie po staremu, jak zwykle nie chce mi się chodzić do szkoły :evil_lol: Na połowinkach było wspaniale. Mam świetną klasę, wybawiłam się za wszystkie czasy. Jak dostanę zdjęcia to wstawię :p Quote
Iza. Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Izabela124. napisał(a):Witam wszystkich po długiej przerwie :loveu: Jestem już w domciu. Nawet nie wiem kiedy minęły te dwa tygodnie. U mnie po staremu, jak zwykle nie chce mi się chodzić do szkoły :evil_lol: Na połowinkach było wspaniale. Mam świetną klasę, wybawiłam się za wszystkie czasy. Jak dostanę zdjęcia to wstawię :p toś się rozpisała :diabloti: Quote
Izabela124. Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 Iza. napisał(a):toś się rozpisała :diabloti:Nie mam dziś weny do pisania :eviltong: Quote
Iza. Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Izabela124. napisał(a):Nie mam dziś weny do pisania :eviltong: widać :eviltong: Quote
Izabela124. Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 Jakieś zaległe zdjęcia z nowego lokum: Quote
Izabela124. Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 Iza. napisał(a):widać :eviltong:Nie chce mi się dziś nic, brzydka pogoda jest i mam lenia ha ha Quote
Iza. Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Izabela124. napisał(a):Nie chce mi się dziś nic, brzydka pogoda jest i mam lenia ha ha mi też, nawet łóżka nie pościeliłam :evil_lol: Jakie śliczne żółte ściany :loveu: Quote
jonQuilla Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 [FONT=Georgia]a no wróciłam a Ty pewnie miałaś nadzieję że to się nie wydarzy ;) Bobiś :loveu::loveu: ale jakoś tak dziwnie bez irokeza wyglada :roll: mam nadzieję że nie porzucił tego stylu na stałe :evil_lol: http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/123123/Obraz26206.jpg[/FONT] Quote
Izabela124. Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 Iza. napisał(a):mi też, nawet łóżka nie pościeliłam :evil_lol: Jakie śliczne żółte ściany :loveu:Łóżko pościeliłam, ale nic więcej mi się nie chce :evil_lol: te ściany są dobijające, ale za to w kuchni czerwień z brązem :loveu: jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]a no wróciłam a Ty pewnie miałaś nadzieję że to się nie wydarzy ;) Bobiś :loveu::loveu: ale jakoś tak dziwnie bez irokeza wyglada :roll: mam nadzieję że nie porzucił tego stylu na stałe :evil_lol: http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/123123/Obraz26206.jpg[/FONT]No jacha, myślałam, że już nigdy nie wrócisz :evil_lol::multi: Quote
jonQuilla Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 [FONT=Georgia]pfff, ja i nigdy? :turn-l: puknij się w głowę ;)[/FONT] Quote
Feigned Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 wow, ale tam porządek, pewnie do zdjęć posprzątałaś :diabloti: Quote
Izabela124. Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]pfff, ja i nigdy? :turn-l: puknij się w głowę ;)[/FONT]Chodź Ty mnie puknij :lol!: Feigned napisał(a):wow, ale tam porządek, pewnie do zdjęć posprzątałaś :diabloti:Zawsze jest taki porządek, no chyba, że po imprezie to nie :diabloti: Quote
jonQuilla Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Izabela124. napisał(a):Chodź Ty mnie puknij :lol!: [FONT=Georgia] hmmm...wolę nie i powiem Ci że to dwuznacznie zabrzmiało :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Izabela124. Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia] hmmm...wolę nie i powiem Ci że to dwuznacznie zabrzmiało :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]Buhahaha rzeczywiście to dwuznacznie zabrzmiało :evil_lol: W takim razie cofam tą propozycję :evil_lol: Quote
Recommended Posts