Izabela124. Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 Iza. napisał(a):Z tego typu komentarz to powinnam się obrazić :(Nie bądź taka ponura :eviltong: Quote
Iza. Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Izabela124. napisał(a):Nie bądź taka ponura :eviltong: A właśnie że będę :( Quote
agaciaaa Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Izabela124. napisał(a):Wszystko w rękach Wszechmocnego :evil_lol::eviltong: Specjalnie dla Ciebie kupię :multi: A któż to taki? :eviltong: To jakbyś była tak miła, to ja wolę marchewkowy :loveu: Quote
C&B Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Ty zapraszasz nas do Łomży, a może wpadniesz do Zambrowa z Bobkiem? :diabloti: Quote
Izabela124. Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 Iza. napisał(a):A właśnie że będę :(Oj Izuś, wiesz, że ja tylko żartuje:loveu: agaciaaa napisał(a):A któż to taki? :eviltong: To jakbyś była tak miła, to ja wolę marchewkowy :loveu:Nie wiem, ale podobno niektórzy go znają:evil_lol: Z dodatkiem jakiego owocu?:cool3: C&B napisał(a):Ty zapraszasz nas do Łomży, a może wpadniesz do Zambrowa z Bobkiem? :diabloti:Kiedyś na pewno was odwiedzę :razz: Quote
C&B Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Izabela124. napisał(a): Kiedyś na pewno was odwiedzę :razz: No mam nadzieje ;) Na wiosne spacer obowiązkowy - W Łomży lub Zambrowie - może ja już z dwoma psiurami :diabloti: Quote
agaciaaa Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Izabela124. napisał(a):Nie wiem, ale podobno niektórzy go znają:evil_lol: Z dodatkiem jakiego owocu?:cool3: Szczęściarze, ja nie znam :( Najbardziej lubię samą marchewkę :p Quote
Iza. Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Izabela124. napisał(a):Oj Izuś, wiesz, że ja tylko żartuje:loveu: Nie wiem, ale podobno niektórzy go znają:evil_lol: Wiem, wiem :loveu: A to nie jest jakis afrykański szaman ? :diabloti: Też chcę marchewkowy bez niczego :loveu: Aaa Iza mam nadzieje, ze jakieś rozrywki i miłe towarzystwo nam zapewnisz :diabloti: Quote
Izabela124. Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 C&B napisał(a):No mam nadzieje ;) Na wiosne spacer obowiązkowy - W Łomży lub Zambrowie - może ja już z dwoma psiurami :diabloti:Jestem jak najbardziej za. Jak wpadniesz do mnie na weekend to nawet przykimac będziesz mogła :) Oooo, a jakiego drugiego psa planujesz?:cool3: agaciaaa napisał(a):Szczęściarze, ja nie znam :( Najbardziej lubię samą marchewkę :pNo ja niestety też nie znam :-( To będzie i sama marchewka :multi: Iza. napisał(a):Wiem, wiem :loveu: A to nie jest jakis afrykański szaman ? :diabloti: Też chcę marchewkowy bez niczego :loveu: Aaa Iza mam nadzieje, ze jakieś rozrywki i miłe towarzystwo nam zapewnisz :diabloti:Ha ha możliwe :diabloti: Jakie wy zachcianki macie :evil_lol: Moje towarzystwo wam nie wystarczy?:evil_lol: Quote
C&B Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Izabela124. napisał(a):Jestem jak najbardziej za. Jak wpadniesz do mnie na weekend to nawet przykimac będziesz mogła :) Oooo, a jakiego drugiego psa planujesz?:cool3: U mnie też jest miejsce na przekimalnie :D Powiedzmy, ze drugi pies zaplanował się sam, ale na razie nic więcej nie mówię, bo jeszcze nie pewne, i sama sobie nie chcę zrobić nadziei... Quote
agaciaaa Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Iza. napisał(a):Też chcę marchewkowy bez niczego :loveu: Aaa Iza mam nadzieje, ze jakieś rozrywki i miłe towarzystwo nam zapewnisz :diabloti: Iza jak zwykle się ze mną zgadza :loveu: Noooo właśnie właśnie :cool3: koniecznie męskie towarzystwo a:diabloti: :eviltong: Izabela124. napisał(a):To będzie i sama marchewka :multi: Moje towarzystwo wam nie wystarczy?:evil_lol: Jak ja lubię jak ktoś spełnia moje zachcianki :loveu: No wybacz ale..... :diabloti: Quote
Iza. Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 agaciaaa napisał(a):Iza jak zwykle się ze mną zgadza :loveu: Noooo właśnie właśnie :cool3: koniecznie męskie towarzystwo a:diabloti: :eviltong: No wybacz ale..... :diabloti: Nie mogłabym inaczej :loveu: No dokładnie :diabloti: I znów się z Tobą zgodzę... :diabloti: Quote
Izabela124. Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 C&B napisał(a):U mnie też jest miejsce na przekimalnie :D Powiedzmy, ze drugi pies zaplanował się sam, ale na razie nic więcej nie mówię, bo jeszcze nie pewne, i sama sobie nie chcę zrobić nadziei...No to super :) To jesteśmy umówione jak bedzie cieplej :cool3: Teraz to mnie ciekawość zżera :evil_lol: agaciaaa napisał(a):Iza jak zwykle się ze mną zgadza :loveu: Noooo właśnie właśnie :cool3: koniecznie męskie towarzystwo a:diabloti: :eviltong: Jak ja lubię jak ktoś spełnia moje zachcianki :loveu: No wybacz ale..... :diabloti:Boszzzz jaka Ty niewyżyta :diabloti: Szczególe jak ja Ci spełniam :evil_lol: Pójdziemy do klubu i tam spełnisz swoje zachcianki :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Iza. napisał(a):Nie mogłabym inaczej :loveu: No dokładnie :diabloti: I znów się z Tobą zgodzę... :diabloti: :loveu::loveu: No to Iza ma trudne zadanie :diabloti: Ach jakie my zgodne :loveu: Quote
Izabela124. Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 Iza. napisał(a):Nie mogłabym inaczej :loveu: No dokładnie :diabloti: I znów się z Tobą zgodzę... :diabloti:Jakie wy ostatnio zgodne jesteście :roll::diabloti: Quote
Izabela124. Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 agaciaaa napisał(a)::loveu::loveu: No to Iza ma trudne zadanie :diabloti: Ach jakie my zgodne :loveu:Spokojnie, poradzę sobie :diabloti: Nie pisz w tym samym czasie co ja :eviltong: Quote
agaciaaa Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Izabela124. napisał(a):Boszzzz jaka Ty niewyżyta :diabloti: Szczególe jak ja Ci spełniam :evil_lol: Pójdziemy do klubu i tam spełnisz swoje zachcianki :evil_lol: Hahaha od razu niewyżyta :lol: nie przesadzaj tylko kombinuj towarzystwo :eviltong: Nie tylko, no ale niech Ci będzie, że Ty szczególnie :loveu: W klubie? :roll: :evil_lol: Quote
C&B Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Izabela124. napisał(a):No to super :) To jesteśmy umówione jak bedzie cieplej :cool3: Teraz to mnie ciekawość zżera :evil_lol: Ciekawość to pierwszy stopień do piekła! Myślę, że nie długo jakieś info dam w galerii, ale na razie sama musze czekać :P Quote
agaciaaa Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Izabela124. napisał(a):Jakie wy ostatnio zgodne jesteście :roll::diabloti: Nie ostatnio tylko zawsze :loveu: Izabela124. napisał(a):Spokojnie, poradzę sobie :diabloti: Nie pisz w tym samym czasie co ja :eviltong: Zobaczymy, ja jestem wymagająca :diabloti: :eviltong: To Ty piszesz w tym samym co ja :eviltong: Quote
Izabela124. Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 agaciaaa napisał(a):Hahaha od razu niewyżyta :lol: nie przesadzaj tylko kombinuj towarzystwo :eviltong: Nie tylko, no ale niech Ci będzie, że Ty szczególnie :loveu: W klubie? :roll: :evil_lol:Sama sobie je kombinuj, przyjedz jutro to będziesz miała towarzystwo :diabloti: No ja myślę :eviltong: Ha ha tak :diabloti: C&B napisał(a):Ciekawość to pierwszy stopień do piekła! Myślę, że nie długo jakieś info dam w galerii, ale na razie sama musze czekać :PI tak wybieram się do piekła :diabloti: Będę niecierpliwie czekała :cool3: agaciaaa napisał(a):Nie ostatnio tylko zawsze :loveu: Zobaczymy, ja jestem wymagająca :diabloti: :eviltong: To Ty piszesz w tym samym co ja :eviltong:No nie wiem czy zawsze :eviltong: Quote
agaciaaa Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Izabela124. napisał(a):Sama sobie je kombinuj, przyjedz jutro to będziesz miała towarzystwo :diabloti: No ja myślę :eviltong: Ha ha tak :diabloti: No nie wiem czy zawsze :eviltong: No jak sama, nie znam nikogo z Łomży :roll: chyba że mam przyjechać ze swoim towarzystwem :diabloti: Ty myślisz? :crazyeye: :eviltong: Zawsze zawsze :loveu: Quote
Izabela124. Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 agaciaaa napisał(a):No jak sama, nie znam nikogo z Łomży :roll: chyba że mam przyjechać ze swoim towarzystwem :diabloti: Ty myślisz? :crazyeye: :eviltong: Zawsze zawsze :loveu:Ty mnie lepiej nie denerwuj :diabloti: Quote
agaciaaa Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Izabela124. napisał(a):Ty mnie lepiej nie denerwuj :diabloti: Ale czym ja Cię niby denerwuje? :roll: I dlaczego odpowiedziałaś jednym zdaniem na moje trzy wypowiedzi :( Quote
Izabela124. Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 agaciaaa napisał(a):Ale czym ja Cię niby denerwuje? :roll: I dlaczego odpowiedziałaś jednym zdaniem na moje trzy wypowiedzi :(Bo miałam taką zachciankę :eviltong: Quote
Iza. Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 agaciaaa napisał(a)::loveu::loveu: No to Iza ma trudne zadanie :diabloti: Ach jakie my zgodne :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Izabela124. napisał(a):Jakie wy ostatnio zgodne jesteście :roll::diabloti: Jak zawsze :loveu: :loveu: :loveu: Przestańcie tyle pisać :diabloti: Iza, nie wykręcaj się tylko szukaj towarzystwa, ja też nikogo w Łomży nie znam, no oprócz Martyny od Grama :evil_lol: Quote
Recommended Posts