Izabela124. Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 agaciaaa napisał(a):To już zbieraj na bilet :lol: Jak najprędzej :cool3: :loveu:Na razie mam ważniejsze wydatki :eviltong: Czekam :cool3: Quote
agaciaaa Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Izabela124. napisał(a):Na razie mam ważniejsze wydatki :eviltong: Czekam :cool3: No coś Ty, Afryka najważniejsza :razz: Mam przyjechać tak bez zapowiedzi i w ogole? :eviltong: Quote
przeszlus Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/123123/Obraz26123.jpg jaka cudna czekolada :) Tylko u nas nie ma dnia psa :( Quote
Izabela124. Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 [quote name='agaciaaa']No coś Ty, Afryka najważniejsza :razz: Mam przyjechać tak bez zapowiedzi i w ogole? :eviltong:Nie dla mnie :eviltong: lepiej uprzedź mnie wcześniej :diabloti: [quote name='przeszlus']http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/123123/Obraz26123.jpg jaka cudna czekolada :) Tylko u nas nie ma dnia psa :(U nas też nie ma dnia psa tylko Dzień Pupila :eviltong: Poza tym nie uczysz się w takiej szkole jak ja:eviltong: A czekoladkę znalazła moja nauczycielka w lesie, ktoś go porzucił, ale na szczęście ma już nowy domek :p Quote
agaciaaa Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Izabela124. napisał(a):Nie dla mnie :eviltong: lepiej uprzedź mnie wcześniej :diabloti: A weź :shake: No to musimy się jakoś konkretnie dogadać :cool3: Quote
Czarna_Owieczka Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Izabela124. napisał(a):Afrika top 1 :diabloti: waka waka ee e this time for Africa ! :cool2: ale co się będziesz rozdrabniać, zasuwaj na północ, taka Szwecja na przykład, tam to szybko, łatwo i przyjemnie jest - Szwecja rządzi ! :eviltong: Quote
Izabela124. Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 agaciaaa napisał(a):A weź :shake: No to musimy się jakoś konkretnie dogadać :cool3:We wtorek robię dzamprę, więc wpadaj z Izą do mnie :cool3: A jak nie to w weekend Czarna_Owieczka napisał(a):waka waka ee e this time for Africa ! :cool2: ale co się będziesz rozdrabniać, zasuwaj na północ, taka Szwecja na przykład, tam to szybko, łatwo i przyjemnie jest - Szwecja rządzi ! :eviltong::grin::grin::grin: Ale mi w Polsce jest dobrze :evil_lol: Quote
Iza. Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Izabela124. napisał(a):We wtorek robię dzamprę, więc wpadaj z Izą do mnie :cool3: A jak nie to w weekend Już lece :loveu: :evil_lol: Quote
sunshine Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 bez różnicy w wielkości zawsze są problemy z komunikacją. Studiuje w Poznaniu (raczej nic małego:P) i przez ukochane opóźnieni tramwajów pospóźniałam się na zajęcia 30 min:/ Mało tego pociągi się opóźniają, a zimą jest kataklizm...potrafią po 2 godziny się spóźniać. Life. I też narzekam i wyzywam bo po coś ustala się godziny przyjazdów i odjazdów a jak ktoś za to bierze kasę to winien się wywiązywać. śliczny bobik i hasiorki:D Quote
Izabela124. Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 Iza. napisał(a):Już lece :loveu: :evil_lol:Pożycz miotłę od Szwedki i przylatuj :diabloti: Quote
Izabela124. Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 sunshine napisał(a):bez różnicy w wielkości zawsze są problemy z komunikacją. Studiuje w Poznaniu (raczej nic małego:P) i przez ukochane opóźnieni tramwajów pospóźniałam się na zajęcia 30 min:/ Mało tego pociągi się opóźniają, a zimą jest kataklizm...potrafią po 2 godziny się spóźniać. Life. I też narzekam i wyzywam bo po coś ustala się godziny przyjazdów i odjazdów a jak ktoś za to bierze kasę to winien się wywiązywać. śliczny bobik i hasiorki:DAle w świecie deer nie ma problemów z komunikacją, ona żyje w idealnym miejscu na Ziemi i nie ma żadnych problemów :p Quote
Iza. Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 A w ogóle to ci Ty jeszcze w domu robisz ? Quote
Obama Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Izabela124. napisał(a):, chyba kupię torebkę i będę go w niej nosiła :evil_lol: Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaris....Hilton w mordę jeża się znalazla!:diabloti: Quote
Iza. Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Obama napisał(a):Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaris....Hilton w mordę jeża się znalazla!:diabloti: A ja dodam tylko ze Izabela uwielbia różowy :loveu: :diabloti: Quote
Feigned Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 i na białostockiej wystawie już miała plany, żeby kupić różową torbę i mojego Axelosa w niej nosić :diabloti: Quote
Izabela124. Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 Iza. napisał(a):A w ogóle to ci Ty jeszcze w domu robisz ?Mam wtorek wolny :eviltong: Obama napisał(a):Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaris....Hilton w mordę jeża się znalazla!:diabloti:Jeszcze tylko blond włosów i braku mózgu mi brakuje :diabloti: Iza. napisał(a):A ja dodam tylko ze Izabela uwielbia różowy :loveu: :diabloti:Ha ha chyba nienawidzę :eviltong: Feigned napisał(a):i na białostockiej wystawie już miała plany, żeby kupić różową torbę i mojego Axelosa w niej nosić :diabloti:Będę Bobika i Axela w niej nosiła :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Izabela124. napisał(a):We wtorek robię dzamprę, więc wpadaj z Izą do mnie :cool3: A jak nie to w weekend W tygodniu to ja do pracy chodze kochanie :cool3: :eviltong: Quote
Izabela124. Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 agaciaaa napisał(a):W tygodniu to ja do pracy chodze kochanie :cool3: :eviltong:Zrób sobie wolne :multi::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Izabela124. napisał(a):Zrób sobie wolne :multi::evil_lol: Kusząca propozycja, przemyślę ją :cool3: Quote
Iza. Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Izabela124. napisał(a):Mam wtorek wolny :eviltong: Ha ha chyba nienawidzę :eviltong: To niesprawiedliwe :( Nie kłam :roll: :diabloti: Agacia, jedziemy do niej w sobotę ? :diabloti: Quote
Izabela124. Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 agaciaaa napisał(a):Kusząca propozycja, przemyślę ją :cool3:Mogłabyś to dla mnie zrobić :cool3: Już dawno Cię nie widziałam :-( Quote
Izabela124. Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 Iza. napisał(a):To niesprawiedliwe :( Nie kłam :roll: :diabloti: Agacia, jedziemy do niej w sobotę ? :diabloti:Moja szkoła jest THE BEST :multi::eviltong: Zawsze jestem szczera :cool3::eviltong: Ja jestem "za" :multi: Quote
Iza. Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Izabela124. napisał(a):Moja szkoła jest THE BEST :multi::eviltong: Zawsze jestem szczera :cool3::eviltong: Ja jestem "za" :multi: Moja nie :( hahaha kogo Ty chcesz oszukać ? :diabloti: Ja póki co jestem chora, ale może uda mi się wyzdrowieć, bo mnie inaczej ojciec nie puści :( Quote
Feigned Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 hahahaha ja też mam wtorek wolny! piona! :diabloti: Quote
Izabela124. Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 Iza. napisał(a):Moja nie :( hahaha kogo Ty chcesz oszukać ? :diabloti: Ja póki co jestem chora, ale może uda mi się wyzdrowieć, bo mnie inaczej ojciec nie puści :(Trzeba było do "mojej" szkoły przyjść się uczyć :lol: Nikogo, bo ja nie oszukuję :eviltong: Ja Cię szybko wykuruję jak do mnie wpadniesz :diabloti: Quote
Recommended Posts