Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Daga & Maks']super wyszło, kolory takie żywe :D

http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/123123/Obraz25612.jpg
tylko te kwiatki są takie jakieś zmasakrowane :diabloti:Ha ha tylko troszkę zmasakrowane :evil_lol:

[quote name='jamnicze']jakieś żarłoczne bestie pewnie na nich siedziały.

Gratuluję nowego lokum :) Fajnie, że u weta, a o jakim psie myślałaś, bo chyba nie chcesz zabierać Bobika?Oczywiście, że zabieram Bobika :p Drugi pies będzie za rok ;)

Posted

A w jakim wieku jest Bobik? Zaadoptuje się do nowych warunków? Wiesz teraz on chyba jest przyzwyczajony, że cały czas ktoś jest w domu, na stancji musiałabyś go zostawiać samego.

Posted

jamnicze napisał(a):
A w jakim wieku jest Bobik? Zaadoptuje się do nowych warunków? Wiesz teraz on chyba jest przyzwyczajony, że cały czas ktoś jest w domu, na stancji musiałabyś go zostawiać samego.
9 lat skończył. Bobik jest psem bardzo adaptacyjnym. W wakacje też wszędzie z nim jeżdżę i zostaje tam sam i w domu tak samo. On szybko się przyzwyczaja do nowych warunków. Znam swego psa i wiem, że ze mną na pewno będzie mu lepiej mimo iż będzie na kilka godzin zostawał sam niżby nadal mieszkał w domu.

Posted

Iza. napisał(a):
Oj kochana nawet nie wiesz na co się decydujesz zabierając Bobika do siebie, skończą się imprezki, bo trzeba będzie z psem wyjść ;P
Ha ha ja zamierzam się uczyć a nie imprezować :eviltong: poza tym Bobik już wprawiony w imprezki :evil_lol:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Ha ha ja zamierzam się uczyć a nie imprezować :eviltong: poza tym Bobik już wprawiony w imprezki :evil_lol:

Ja też się uczę w tygodniu ;P
No ale do klubu na imprezę go przecież nie zabierzesz :cool3: oj uwierz mi, ja wiem co mówię, nie raz przez śmierdziela musiałam z wyjścia zrezygnować ;)

Posted

Iza. napisał(a):
Ja też się uczę w tygodniu ;P
No ale do klubu na imprezę go przecież nie zabierzesz :cool3: oj uwierz mi, ja wiem co mówię, nie raz przez śmierdziela musiałam z wyjścia zrezygnować ;)
Nie zniechęcaj mnie :eviltong: Dowodu jeszcze nie wyrobiłam, więc i tak do większości klubów nie mogę wejść :eviltong:

Posted

[quote name='Izabela124.']Nie zniechęcaj mnie :eviltong: Dowodu jeszcze nie wyrobiłam, więc i tak do większości klubów nie mogę wejść :eviltong:

Ja nie zniechęcam, chcę tylko żebyś była świadoma tego co robisz:eviltong:

Posted

Trzymam kciuki żeby dobrze się Bobiś zaprezentował jutro :kciuki:

Ja nawet mając 2 psy (w tym szczeniaka) nie rezygnowałam z wyjść wieczornych od czasu do czasu, mimo że nie miałam nikogo kto by z nimi wyszedł. Czasem tylko szczeniucha mi robiła śmierdzące niespodzianki, ale po kilku drinkach dawało się to przeżyć :evil_lol:.