Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
A jakiego ? :razz:

Co się dziwisz jakoś nie widzę biegać po ringu na szpilkach :evil_lol: z resztą ja też nie przepadam za zbytnim strojeniem się :roll:
pewnie chodzi Ci czy łysego czy pp? Szczerze mówiąc to takie i takie mi się podobają. Jeszcze teraz i tak nie kupię, a jakiego to zależy jaki mi się spodoba :eviltong: Ale raczej będzie to suczka pp jak coś:p

Mi tu nie chodzi o buty ani o strojenie się, ale w końcu wystawa to nie jest spotkanie w barze i powinno się być schludnie ubranym a nie w dresie lub jak na piwo do baru. Przynajmniej moje jest takie zdanie ;)

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

Izabela124. napisał(a):
pewnie chodzi Ci czy łysego czy pp? Szczerze mówiąc to takie i takie mi się podobają. Jeszcze teraz i tak nie kupię, a jakiego to zależy jaki mi się spodoba :eviltong: Ale raczej będzie to suczka pp jak coś:p

Mi tu nie chodzi o buty ani o strojenie się, ale w końcu wystawa to nie jest spotkanie w barze i powinno się być schludnie ubranym a nie w dresie lub jak na piwo do baru. Przynajmniej moje jest takie zdanie ;)

Dokładnie o to mi chodziło :) Ło a czemu suczka :razz: Nie lepszy pies? :diabloti:

Nie no zgadza się ale mi się wydaje że to kwestia rasy. Wyobraź sobie asta wystawianego w butach na szpileczkach i w miniówce i yorka którego właściciel ubrał skórę i glany :evil_lol: ale mi się porównanie palnęło:diabloti::diabloti:

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
Dokładnie o to mi chodziło :) Ło a czemu suczka :razz: Nie lepszy pies? :diabloti:

Nie no zgadza się ale mi się wydaje że to kwestia rasy. Wyobraź sobie asta wystawianego w butach na szpileczkach i w miniówce i yorka którego właściciel ubrał skórę i glany :evil_lol: ale mi się porównanie palnęło:diabloti::diabloti:
Przy Bobiku pies by nie przeszedł, poza tym chcę suczkę :eviltong:

Niby tak, ale moim zdaniem bez względu na rasę psy powinny być wystawiane w strojach "eleganckich";)

Posted

Izabela124. napisał(a):
Przy Bobiku pies by nie przeszedł, poza tym chcę suczkę :eviltong:

Niby tak, ale moim zdaniem bez względu na rasę psy powinny być wystawiane w strojach "eleganckich";)

No to Bobik będzie miał koleżankę :lol: A kastrowany jest ? :razz: :evil_lol:

Nie no racja racja :diabloti::diabloti:

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
No to Bobik będzie miał koleżankę :lol: A kastrowany jest ? :razz: :evil_lol:

Nie no racja racja :diabloti::diabloti:

Już od kilku lat kastrowany :P Póki on bedzie miał tą koleżankę to dłuuuuugi czas minie :D

Posted

Luzia&Funia napisał(a):

Mi drugi zestaw jak najbardziej odpowiada :cool3:
sędzie na pewno zwróciłby uwagę na taki duet :p

Posted

Izabela124. napisał(a):
Ha ha ha to następnym razem tak się ubierz :D

Myśle, że nie byłaby problemu, glany mam, ale nie wiem czy zauważyłaś, ale ja na wystawy staram się ubierać, tak.... hmm bardziej dziewczęco, spódnica i te sprawy :diabloti:

Posted

Iza. napisał(a):
Myśle, że nie byłaby problemu, glany mam, ale nie wiem czy zauważyłaś, ale ja na wystawy staram się ubierać, tak.... hmm bardziej dziewczęco, spódnica i te sprawy :diabloti:
No właśnie zauważyłam i to jest niepodobne do Ciebie :evil_lol:

Posted

Izabela124. napisał(a):
No właśnie zauważyłam i to jest niepodobne do Ciebie :evil_lol:

Widzisz, bo ja generalnie bardzo lubie takie ciuchy, a właściwie to dość niedawno polubiłam, latem tez mnie przecież w spódnicy widziałaś ;P

Posted

Iza. napisał(a):
Widzisz, bo ja generalnie bardzo lubie takie ciuchy, a właściwie to dość niedawno polubiłam, latem tez mnie przecież w spódnicy widziałaś ;P
Boszzzzz zmieniasz się :evil_lol:Ja tam nadal spódnic nie lubię, najwygodniejsze są spodnie :multi:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Boszzzzz zmieniasz się :evil_lol:Ja tam nadal spódnic nie lubię, najwygodniejsze są spodnie :multi:

Jak to mówią, nie można tkwić w miejscu, trzeba próbować czegoś nowego :diabloti:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Już od kilku lat kastrowany :P Póki on bedzie miał tą koleżankę to dłuuuuugi czas minie :D

po co czekać :diabloti::diabloti:

Iza. napisał(a):
Mi drugi zestaw jak najbardziej odpowiada :cool3:
sędzie na pewno zwróciłby uwagę na taki duet :-P

Zapewne wyglądało by to dość oryginalnie :evil_lol: Gorzej jak by ktoś przypadkowo w tych glanach nadepnął na Yorka :diabloti: nie za wiele by było do sprzątania :evilbat:

Darianna napisał(a):
Jak tak fantazjujecie to może macie pomysł, jak się ubrać do wystawienia rudych, żeby było wygodnie, elegancko i niesztampowo ;-)

Ja zdecydowanie polecam dresik :lol: :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
po co czekać :diabloti::diabloti:
Gdybym mogła to już miałabym drugiego psa, ale niestety dwóch psów z rodzicami nie zostawię.;) Poza tym co to za frajda mieć dwa psy i widzieć się z nimi tylko w weekendy i to nie każde...

Posted

Iza. napisał(a):
Zupełnie nie wiem dlaczego :-(:diabloti:
Ha ha Ty dobrze wiesz dlaczego :eviltong: Zapominanie o różnych rzeczach, ubieranie się "kobieco" itp. Mi tylko jedno przychodzi na myśl :diabloti:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Ha ha Ty dobrze wiesz dlaczego :eviltong: Zapominanie o różnych rzeczach, ubieranie się "kobieco" itp. Mi tylko jedno przychodzi na myśl :diabloti:

Hahahaha to nie to co myślisz :diabloti:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Gdybym mogła to już miałabym drugiego psa, ale niestety dwóch psów z rodzicami nie zostawię.;) Poza tym co to za frajda mieć dwa psy i widzieć się z nimi tylko w weekendy i to nie każde...

No w sumie fakt :cool1:

A co do ubierania, to ja ostatni raz spódnicę miałam na sobie jakieś 3-4 lata temu :diabloti: A szpilek nigdy :evil_lol:

Posted

Iza. napisał(a):
Hahahaha to nie to co myślisz :diabloti:
Dobra, dobra :diabloti: I tak prawdy nie powiesz :eviltong:

Luzia&Funia napisał(a):

A co do ubierania, to ja ostatni raz spódnicę miałam na sobie jakieś 3-4 lata temu :diabloti: A szpilek nigdy :evil_lol:
Ja na jakieś uroczystości to zakładam i szpilki też :eviltong: