Sylwia K Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :new-bday: co do prawka to rób jak najprędzej bo potem czym człowiek starszy tym jest ciężej... Quote
jamnicze Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Sto lat dorosłej panience :tort: :diabloti: Quote
Izabela124. Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Sylwia K napisał(a):Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :new-bday: co do prawka to rób jak najprędzej bo potem czym człowiek starszy tym jest ciężej...Dzięki, a prawko nie mam pojęcia kiedy zacznę robić jamnicze napisał(a):Sto lat dorosłej panience :tort: :diabloti:Dziękuję! Quote
Izabela124. Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Daga & Maks napisał(a):no to wszystkiego najlepszego :DPo czasie już się nie liczy :P Ale dzięki :p Quote
kaskaSz Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Moje też spóźnione ale szczere wszystkiego najlepszego! Quote
Izabela124. Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 kaskaSz napisał(a):Moje też spóźnione ale szczere wszystkiego najlepszego! Błyskotka napisał(a):100 Lat :).Dziękuję wam! Quote
bety Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 [quote name='Izabela124.']Witam wszystkich odwiedzających po małej przerwie :loveu: Przyjechałam dziś do domciu i zostaję do niedzieli, więc będę miała czas na nadrabianie dogo. Jestem trochę chora, ale to nie jedyny powód dla którego przyjechałam do domu. Otóż 10 września skończyłam 18-stkę i teraz muszę pozałatwiać kilka spraw w urzędach itp. Poza tym w tamten weekend byłam na wystawie warszawskiej i już do domu mi się chciało :lol: Na wystawie było super, cały dzień przesiedziałam przy grzywkowym ringu, więc nawet nie pogadałam z nikim, ale mam nadzieję, że nadrobię to na innej wystawie Witaj w dorosłości :lol: STO LAT i DUUUUUUUUUUUUUUUUŻO ZDROWIA Nie cały dzień siedziałaś przy grzywkach, z rana przyszłaś a właściwie przyszłyście do szpiców. :lol: Pzdr Quote
Asiaczek Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 [quote name='Izabela124.']Witam wszystkich odwiedzających po małej przerwie :loveu: Przyjechałam dziś do domciu i zostaję do niedzieli, więc będę miała czas na nadrabianie dogo. Jestem trochę chora, ale to nie jedyny powód dla którego przyjechałam do domu. Otóż 10 września skończyłam 18-stkę i teraz muszę pozałatwiać kilka spraw w urzędach itp. Poza tym w tamten weekend byłam na wystawie warszawskiej i już do domu mi się chciało :lol: Na wystawie było super, cały dzień przesiedziałam przy grzywkowym ringu, więc nawet nie pogadałam z nikim, ale mam nadzieję, że nadrobię to na innej wystawie Dobrze, że chociaz pomachałyście mi łapkami...;) I tez przesyłam zyczenia samych miłych dni w tej "dorosłości":) pzdr. Quote
Izabela124. Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 [quote name='bety']Witaj w dorosłości :lol: STO LAT i DUUUUUUUUUUUUUUUUŻO ZDROWIA Nie cały dzień siedziałaś przy grzywkach, z rana przyszłaś a właściwie przyszłyście do szpiców. :lol: Pzdr [quote name='Asiaczek']Dobrze, że chociaz pomachałyście mi łapkami...;) I tez przesyłam zyczenia samych miłych dni w tej "dorosłości":) pzdr.Dzięki dziewczyny za życzenia :loveu: Na następnej wystawie więcej czasu z wami spędzę :p Bo na Warszawskiej to nawet nie pogadałyśmy Quote
Izabela124. Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Czas na zdjęcia z warszawskiej wystawy: Quote
Darianna Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Sto lat już stara babo :D Ten puchaty maluśki grzyw to braciszek Motylowego który u mnie w galerii się przewija ostatnio :) Quote
Izabela124. Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 [quote name='Darianna']Sto lat już stara babo :D Ten puchaty maluśki grzyw to braciszek Motylowego który u mnie w galerii się przewija ostatnio :)Dzięki :loveu: Wiem, wiem :p Ciąg dalszy fotek: , Quote
Recommended Posts