Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

Sylwia K napisał(a):
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :new-bday:

co do prawka to rób jak najprędzej bo potem czym człowiek starszy tym jest ciężej...
Dzięki, a prawko nie mam pojęcia kiedy zacznę robić

jamnicze napisał(a):
Sto lat dorosłej panience :tort: :diabloti:
Dziękuję!

Posted

[quote name='Izabela124.']

Witam wszystkich odwiedzających po małej przerwie :loveu: Przyjechałam dziś do domciu i zostaję do niedzieli, więc będę miała czas na nadrabianie dogo. Jestem trochę chora, ale to nie jedyny powód dla którego przyjechałam do domu. Otóż 10 września skończyłam 18-stkę i teraz muszę pozałatwiać kilka spraw w urzędach itp. Poza tym w tamten weekend byłam na wystawie warszawskiej i już do domu mi się chciało :lol: Na wystawie było super, cały dzień przesiedziałam przy grzywkowym ringu, więc nawet nie pogadałam z nikim, ale mam nadzieję, że nadrobię to na innej wystawie

Witaj w dorosłości :lol:

STO LAT
i
DUUUUUUUUUUUUUUUUŻO ZDROWIA

Nie cały dzień siedziałaś przy grzywkach, z rana przyszłaś a właściwie przyszłyście do szpiców. :lol:

Pzdr

Posted

[quote name='Izabela124.']

Witam wszystkich odwiedzających po małej przerwie :loveu: Przyjechałam dziś do domciu i zostaję do niedzieli, więc będę miała czas na nadrabianie dogo. Jestem trochę chora, ale to nie jedyny powód dla którego przyjechałam do domu. Otóż 10 września skończyłam 18-stkę i teraz muszę pozałatwiać kilka spraw w urzędach itp. Poza tym w tamten weekend byłam na wystawie warszawskiej i już do domu mi się chciało :lol: Na wystawie było super, cały dzień przesiedziałam przy grzywkowym ringu, więc nawet nie pogadałam z nikim, ale mam nadzieję, że nadrobię to na innej wystawie

Dobrze, że chociaz pomachałyście mi łapkami...;)

I tez przesyłam zyczenia samych miłych dni w tej "dorosłości":)

pzdr.

Posted

[quote name='bety']Witaj w dorosłości :lol:

STO LAT
i
DUUUUUUUUUUUUUUUUŻO ZDROWIA

Nie cały dzień siedziałaś przy grzywkach, z rana przyszłaś a właściwie przyszłyście do szpiców. :lol:

Pzdr

[quote name='Asiaczek']Dobrze, że chociaz pomachałyście mi łapkami...;)

I tez przesyłam zyczenia samych miłych dni w tej "dorosłości":)

pzdr.Dzięki dziewczyny za życzenia :loveu:
Na następnej wystawie więcej czasu z wami spędzę :p Bo na Warszawskiej to nawet nie pogadałyśmy