Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']ale on ma taki slodki siwy ryjek :loveu:[/QUOTE]:loveu::loveu::loveu:

[quote name='kaskaSz']Jaki polny Bobik :) U nas kilka nowych zdjęć.[/QUOTE]Hej Kasia ;)

[quote name='Obama']a gdzie Wy macie taką pogodę??!!
pffff u nas strasznie.[/QUOTE]Zapraszam do Suwałk :lol:

Posted

[quote name='Izabela124.'][CENTER][B]Żegnam się z wami :bye::bye::bye: W następny weekend jadę na wystawę do Warszawy, więc odezwę się dopiero za dwa tygodnie. Pozdrawiam:loveu:[/B][/CENTER][/QUOTE]

Iza sciemnia, napewno u mnie jak bedzie to sie odezwie ;) ale na fotki Bobisia se poczekamy...;)

Posted

Izabela124. napisał(a):
Żegnam się z wami :bye::bye::bye: W następny weekend jadę na wystawę do Warszawy, więc odezwę się dopiero za dwa tygodnie. Pozdrawiam:loveu:

no ty chyba zwariowalas to nie wiesz ze wizyty na dogo to priorytet zycia kazdego dogomaniaka :diabloti: ... dwa tygodnie bez dogo toc to skandal :mad:

Posted

Witam wszystkich odwiedzających po małej przerwie :loveu: Przyjechałam dziś do domciu i zostaję do niedzieli, więc będę miała czas na nadrabianie dogo. Jestem trochę chora, ale to nie jedyny powód dla którego przyjechałam do domu. Otóż 10 września skończyłam 18-stkę i teraz muszę pozałatwiać kilka spraw w urzędach itp. Poza tym w tamten weekend byłam na wystawie warszawskiej i już do domu mi się chciało :lol: Na wystawie było super, cały dzień przesiedziałam przy grzywkowym ringu, więc nawet nie pogadałam z nikim, ale mam nadzieję, że nadrobię to na innej wystawie