Izabela124. Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 bety napisał(a):Przez to (a może dzięki temu), że jest taką łajzą do ludzi to po pierwsze nie muszę stosować nabłyszczaczy do sierści (jak to robią niektórzy wystawcy amerykanów) - bo mi ją ludzie wypolerują na wystawie rączkami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. A po drugie nie boję się że mi sędziego zeżre podczas macania na ringu :diabloti:. Same zalety - ha ha ha. PzdrBoszzz to i amerykany się nabłyszcza? :-o Nawet nie wiedziałam o tym ha ha No zalety sa hi hi i do tego wczoraj ładnie buzię mi wylizała :evil_lol::loveu: Iza. napisał(a):dlaczego mój Buenoś ma tylko 1 fotkę ? :placz:Bo inne mi nie wyszły :shake: Mam jeszcze fotę jak Buenos z Romkiem się bawi :evil_lol: i Twoją z Buenosem i Boogim, na pw Ci wyślę ;) Quote
Iza. Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Izabela124. napisał(a): Bo inne mi nie wyszły :shake: Mam jeszcze fotę jak Buenos z Romkiem się bawi :evil_lol: i Twoją z Buenosem i Boogim, na pw Ci wyślę ;) daj mi i te brzydkie na meila plisss dorosea@gmail.com Quote
bety Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Izabela124. napisał(a):Boszzz to i amerykany się nabłyszcza? :-o Nawet nie wiedziałam o tym ha ha No zalety sa hi hi i do tego wczoraj ładnie buzię mi wylizała :evil_lol::loveu: Nabłyszcza, pudruje (żeby były bielsze), koloruje (skrajne przypadki ale prawdziwe) - cuda wianki ludzie robią w pogoni za pucharkami, medalami i takimi tam pierdołami. Jak dla mnie oszukaństwo totalne - no ale to jest ich sumienie nie moje. :) Taaaaaaaaaa ta darmowa "myjka" nas też wylizywała namiętnie :p i była przy tym namolna i upierdliwa. :evil_lol: Pzdr Quote
Izabela124. Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Iza. napisał(a):daj mi i te brzydkie na meila plisss dorosea@gmail.comOk, już wysyłam. Ale na jednej to nie jestem pewna czy to Buenos :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 bety napisał(a):Nabłyszcza, pudruje (żeby były bielsze), koloruje (skrajne przypadki ale prawdziwe) - cuda wianki ludzie robią w pogoni za pucharkami, medalami i takimi tam pierdołami. Jak dla mnie oszukaństwo totalne - no ale to jest ich sumienie nie moje. :) Taaaaaaaaaa ta darmowa "myjka" nas też wylizywała namiętnie :p i była przy tym namolna i upierdliwa. :evil_lol: PzdrWiesz, w każdej rasie znajdą się tacy "oszuści" :shake: Niestety taka jest prawda... Ha ha też bym chciała mieć taką "myjkę" :evil_lol: Bo mój Bobik to nie jest aż taki pieszczochem Quote
Iza. Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Izabela124. napisał(a):Ok, już wysyłam. Ale na jednej to nie jestem pewna czy to Buenos :evil_lol: Dzięki, zdjecie w ruchu bardzo fajne, szkoda, ze takie nie ostre :placz: Quote
M&S Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Teraz też huszczaki się pudruje, lakieruje itp. itd. Koszmar:angryy: Fajne zdjęcia, dużo pudelsonów;) Quote
Izabela124. Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Iza. napisał(a):Dzięki, zdjecie w ruchu bardzo fajne, szkoda, ze takie nie ostre :placz: No mówiłam Ci, że zdjęcie nie nadaje się do publikacji :shake: Może ktoś jeszcze robił wam fotki ;) M&S napisał(a):Teraz też huszczaki się pudruje, lakieruje itp. itd. Koszmar:angryy: Fajne zdjęcia, dużo pudelsonów;)masakra normalnie :shake: Mam jeszcze trochę fotek, ale to pewnie jutro przed wyjazdem do szkoły wstawię Quote
M&S Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 A szkoła się zaczyna........................zapomniałam;) Quote
Izabela124. Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 M&S napisał(a):A szkoła się zaczyna........................zapomniałam;)Nawet nie chce myśleć o tym rannym wstawaniu :shake::shake::shake: Quote
M&S Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Izabela124. napisał(a):Nawet nie chce myśleć o tym rannym wstawaniu :shake::shake::shake: Domyślam się:) Codziennie rano wyciągam się za włosy z łóżka........;) Quote
Izabela124. Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 M&S napisał(a):Domyślam się:) Codziennie rano wyciągam się za włosy z łóżka........;)Poza tym znowu będę mieszkała daleko od domu i psa :shake: A przez wakacje zdążyłam się przyzwyczaić do dawnego życia... Quote
Izabela124. Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 M&S napisał(a):obowiązki wzywają..................niestety, taka jest kolej rzeczy. Szkoda, że te wakacje tak szybko minęły... Quote
bety Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Izabela124. napisał(a):Wiesz, w każdej rasie znajdą się tacy "oszuści" :shake: Niestety taka jest prawda... Ha ha też bym chciała mieć taką "myjkę" :evil_lol: Bo mój Bobik to nie jest aż taki pieszczochem Zgadza się wszędzie są niedowartościowane kretyny. Uważaj na życzenia - bo się mogą spełnić (hi hi hi) - nie polecam takiego upierdliwca - hi hi hi. Pzdr Quote
Izabela124. Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 bety napisał(a):Zgadza się wszędzie są niedowartościowane kretyny. Uważaj na życzenia - bo się mogą spełnić (hi hi hi) - nie polecam takiego upierdliwca - hi hi hi. PzdrHa ha w takim razie będę uważała na swoje życzenia :evil_lol: Muszę jeszcze poznać Grubcię :cool3::loveu: Quote
furciaczek Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Czesc niepelnoletnia dziewczyno:diabloti: Quote
Izabela124. Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 furciaczek napisał(a):Czesc niepelnoletnia dziewczyno:diabloti:ha ha już za parę dni pełnoletnia :diabloti::shake: Quote
furciaczek Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Izabela124. napisał(a):ha ha już za parę dni pełnoletnia :diabloti::shake: Eee to lipa kurde ;/ Quote
Izabela124. Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 furciaczek napisał(a):Eee to lipa kurde ;/Nooo, jak nasza "psiapsióła" wróci z odwyku to lata już będę miała:evil_lol: Quote
Tengusia Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Izabela124. napisał(a):Nawet nie chce myśleć o tym rannym wstawaniu :shake::shake::shake: tia to pomysl sobie ze ja od piatku do piatku teraz pracuje ... 8 dni wstawania przed 5 rano :mdleje: Quote
furciaczek Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Izabela124. napisał(a):Nooo, jak nasza "psiapsióła" wróci z odwyku to lata już będę miała:evil_lol: I juz nie bedzie tak wesolo:placz: No chyba ze cofniesz sie troche w rozwoju:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Izabela124. napisał(a):Ok, już wysyłam. Ale na jednej to nie jestem pewna czy to Buenos :evil_lol: iza ja tez chce fotki z Boo i Buenoskiem anetawawa11@wp.pl :D Quote
Izabela124. Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Tengusia napisał(a):tia to pomysl sobie ze ja od piatku do piatku teraz pracuje ... 8 dni wstawania przed 5 rano :mdleje:Boszzzzz normalnie współczuję, ja bym tak codziennie nie dała rady wstawać:shake: furciaczek napisał(a):I juz nie bedzie tak wesolo:placz: No chyba ze cofniesz sie troche w rozwoju:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Już nie będzie mnie mogła nazwać gówniarą:placz: Ha ha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: *anusia&ajlu* napisał(a):iza ja tez chce fotki z Boo i Buenoskiem anetawawa11@wp.pl :DHah zaraz wyślę :lol: Quote
Onomato-Peja Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/lalalal/Obraz24369.jpg uśmiech prosze :) Quote
Recommended Posts