agaciaaa Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Iza. napisał(a):Nieee, u Ciebie pod drzwiami stoi :diabloti: Nooo, otwórz mu w końcu :eviltong: Quote
Izabela124. Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 [quote name='Iza.']Ty juz mi tu nic nie wmawiaj :evil_lol: Nieee, u Ciebie pod drzwiami stoi :diabloti:Ależ moja kochana Izuniu, ja nic Ci nie wmawiam :loveu::diabloti: To już otwieram mu drzwi :multi: Żegnam się z wami, moje słitaśne dogomaniaczki. Pozdrawiam ja i mój słitaśny jamniko-pitbulo-pinczerek, w skrócie JPP :loveu::loveu::loveu: :loveu: Nie róbcie mi tu offu, bo się zdenerwuję i zaraportuję wasze posty i dostaniecie bananika. Ahhhh jak ja was lovciam i jak mi słodzicie:loveu::diabloti: Quote
Iza. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='Izabela124.']Ależ moja kochana Izuniu, ja nic Ci nie wmawiam :loveu::diabloti: To już otwieram mu drzwi :multi: Żegnam się z wami, moje słitaśne dogomaniaczki. Pozdrawiam ja i mój słitaśny jamniko-pitbulo-pinczerek, w skrócie JPP :loveu::loveu::loveu: :loveu: Nie róbcie mi tu offu, bo się zdenerwuję i zaraportuję wasze posty i dostaniecie bananika. Ahhhh jak ja was lovciam i jak mi słodzicie:loveu::diabloti: No to paaaaa :( Tylko nie szalej tam za bardzo :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Mariusz mówi, że pięknie wyglądasz i pyta kiedy ..... wiesz co :eviltong: Quote
Izabela124. Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Iza. napisał(a):No to paaaaa :( Tylko nie szalej tam za bardzo :evil_lol:Nie mogłam się powstrzymać i musiałam na chwilę tu zajrzeć:lol: Ej ja siedze w domu i tu szale się nie da :diabloti::eviltong: agaciaaa napisał(a):Mariusz mówi, że pięknie wyglądasz i pyta kiedy ..... wiesz co :eviltong:Ohhh jaki on milutki :loveu: Jak najszybciej:multi: Quote
agaciaaa Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Izabela124. napisał(a):Ej ja siedze w domu i tu szale się nie da :diabloti::eviltong: Ohhh jaki on milutki :loveu: Jak najszybciej:multi: A myślałam, że poszłaś na dyskotekę... w wiadomym celu :diabloti: Zdarza mu się :evil_lol: No to czekam na jakiś znak, bo podobno narazie nie możesz :eviltong: Quote
Izabela124. Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 Tengusia napisał(a):alez sie towarzystwo rozgadalo :grins:Wcale nie :eviltong: M&S napisał(a):Hello, słonecznego czwartku:)hej, jest słoneczny wiki4 napisał(a):Gaduły :lol: Hej :hand:hej :p agaciaaa napisał(a):A myślałam, że poszłaś na dyskotekę... w wiadomym celu :diabloti: Zdarza mu się :evil_lol: No to czekam na jakiś znak, bo podobno narazie nie możesz :eviltong:Ha ha nie poszłam :eviltong: Quote
agaciaaa Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Izabela124. napisał(a):Ha ha nie poszłam :eviltong: To dobrze, M. powiedział że nie musisz tego robić, on Cię wszystkiego nauczy :loveu: :diabloti: Quote
Izabela124. Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 agaciaaa napisał(a):To dobrze, M. powiedział że nie musisz tego robić, on Cię wszystkiego nauczy :loveu: :diabloti:Ale niedługo mam wesele i wieszzzz, będą tam różne pokusy :evil_lol: O to super:multi: Quote
agaciaaa Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Izabela124. napisał(a):Ale niedługo mam wesele i wieszzzz, będą tam różne pokusy :evil_lol: O to super:multi: No jak będą to korzystaj :lol: ale wiesz, nic na siłę, jakoś damy radę jakby co :lol: :diabloti: Quote
Izabela124. Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 agaciaaa napisał(a):No jak będą to korzystaj :lol: ale wiesz, nic na siłę, jakoś damy radę jakby co :lol: :diabloti:Ha ha no spoko, dostosuję się do Twoich rad Quote
agaciaaa Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Izabela124. napisał(a):Ha ha no spoko, dostosuję się do Twoich rad A kiedy to wesele? Będę Sarę bacznie obserwować, bo chcę o wszystkim wiedzieć pierwsza :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 agaciaaa napisał(a):A kiedy to wesele? Będę Sarę bacznie obserwować, bo chcę o wszystkim wiedzieć pierwsza :evil_lol:21 sierpnia :lol: Ha ha ha to była tylko gra :diabloti: Quote
Izabela124. Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 Tak w ogóle to proszę mi tu nie spamować, bo się wkurzę :shake: Zaraz dam słitaśne fotki :lol: Quote
jonQuilla Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [FONT=Georgia]ok[/FONT] [FONT=Georgia]....................................[/FONT] Quote
Sweet Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 czekamy na słitaśne fotki Izuś;D loffciam ;* <3 :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ok[/FONT] [FONT=Georgia]....................................[/FONT]Ależ Ty dziś rozgadana :crazyeye::evil_lol: [quote name='Sweet']czekamy na słitaśne fotki Izuś;D loffciam ;* <3 :evil_lol:Będą mega słitaśne z mega słitaśnego spacerku z mega słitaśnymi rasowymi psami :loveu: Quote
agaciaaa Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Izabela124. napisał(a):21 sierpnia :lol: Ha ha ha to była tylko gra :diabloti: Zobaczymy, czy tylko gra :diabloti: myślę, że dużo prawdy w niej było :lol: Dawaj fotki, będę pisać ACH i OCH i w ogóle :loveu: Quote
Izabela124. Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 agaciaaa napisał(a):Zobaczymy, czy tylko gra :diabloti: myślę, że dużo prawdy w niej było :lol: Dawaj fotki, będę pisać ACH i OCH i w ogóle :loveu:Ha ha a jak spr? :lol: Może i troszkę prawdy było :evil_lol: No ja myślę :mad: Quote
Recommended Posts