Izabela124. Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 deer_1987 napisał(a):czemu nie ma co zazdroscic? z miastamozesz na dzialke pojechac wypoczac, miec warzywa i ziola dla zwierzakow! bianka19 napisał(a):Cześć Bobiki. ;) M&S napisał(a):hej, hej:) deer_1987 napisał(a):Milej soboty! Błyskotka napisał(a):Miłego weekendu :)Cześć wam dziewczyny i wzajemnie :) Quote
Asiaczek Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Bobik, juz trochę lat ma na karku, ale z piłeczką to się bawić chce:) No i zdrowo się odżywia:) Kocio - cudny, eh, jak ja bym się pobawiła z takim maleństwem... Alez mina... http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/lalalal/Obraz23413.jpg Pzdr. Quote
Izabela124. Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 [quote name='Asiaczek']Bobik, juz trochę lat ma na karku, ale z piłeczką to się bawić chce:) No i zdrowo się odżywia:) Kocio - cudny, eh, jak ja bym się pobawiła z takim maleństwem... Alez mina... http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/lalalal/Obraz23413.jpg Pzdr.On będzie wiecznie młody, nadal zachowuje się jak szczeniak:evil_lol: [quote name='M&S']Cześć, miłej niedzieli:)Wzajemnie;) Quote
Asiaczek Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Wracaj do siebie i wstawiaj porobione foteczki:) Pzdr. Quote
Alicja Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Iza : ...Bobiś ..uśmiechnij się :) Bobik :... No przecież się uśmiecham :grins: http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/lalalal/Obraz23413.jpg Quote
Izabela124. Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 [quote name='Asiaczek']Wracaj do siebie i wstawiaj porobione foteczki:) Pzdr.Jutro wstawię :) [quote name='wiki4']Hejka :hand: Co tam u Was? ;)Hej A odpoczywamy sobie z Bobisiem u Agatki [quote name='Alicja']Iza : ...Bobiś ..uśmiechnij się :) Bobik :... No przecież się uśmiecham :grins: http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/lalalal/Obraz23413.jpgHa ha fajny komentarz:lol: Quote
Izabela124. Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 No i już jestem;) Tzn. wczoraj po 22 już byłam, ale na dogo nie wchodziłam. U Izy było superowo:loveu:, Bobik dominował nad Buenosem, ale poważnych spięć nie było ba nawet razem spały:razz: Z pobytu u niej nie mam za wiele zdjęć, bo nie chciało mi się robić, ale coś tam się znajdzie :lol: U Agaci też było świetnie:loveu::evil_lol:Wygadałam się chyba za wszystkie czasy ha ha Bobik mimo, że z 5 razy mniejszy od Sary też nad nią dominował Między nimi tylko raz zdarzyło się poważne spięcie, ale pieski musiały ustalić hierarchię :p Wracając do domu nic nie płaciłam za bilet, bo nie podszedł do nas konduktor, a ja nie chciałam łazić z psem po pociągu. Tak więc podróż miałam darmową:evil_lol: A tak w ogóle to piszę na ekranowej klawiaturze, bo normalna mi się zepsuła i tę wiadomość piszę już 20 min ha ha:shake: Quote
Feigned Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 [quote name='Izabela124.'] A tak w ogóle to piszę na ekranowej klawiaturze, bo normalna mi się zepsuła i tę wiadomość piszę już 20 min ha ha:shake: nienawidzę tej klawiatury :lol: jak miałam klawiaturę bezprzewodową to czasami się psuła i musiałam na ekranowej pisać, ale mnie to wnerwiało :evil_lol: to czekamy na zdjęcia :cool3: Quote
Izabela124. Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 Feigned napisał(a):nienawidzę tej klawiatury :lol: jak miałam klawiaturę bezprzewodową to czasami się psuła i musiałam na ekranowej pisać, ale mnie to wnerwiało :evil_lol: to czekamy na zdjęcia :cool3:Mnie też wkurza ta klawiatura Jeszcze na kompa ich nie wrzuciłam, ale zaraz to zrobię Quote
agaciaaa Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 No już tak się nie chwal Bobikiem dominantem :eviltong: Sara też sobie w kasze dmuchać nie dawała :diabloti: A co do ustalenia hierarchii to nie powiedziałabym, że ją ustalili, przecież ich rozdzieliłyśmy więc w sumie żadne nie odpuściło :cool3: :eviltong: dobra już się zamykam :evil_lol: Dzięki w ogóle za odwiedziny i miłe towarzystwo :loveu: już usycham z tęsknoty :placz: Quote
Izabela124. Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 agaciaaa napisał(a):No już tak się nie chwal Bobikiem dominantem :eviltong: Sara też sobie w kasze dmuchać nie dawała :diabloti: A co do ustalenia hierarchii to nie powiedziałabym, że ją ustalili, przecież ich rozdzieliłyśmy więc w sumie żadne nie odpuściło :cool3: :eviltong: dobra już się zamykam :evil_lol: Dzięki w ogóle za odwiedziny i miłe towarzystwo :loveu: już usycham z tęsknoty :placz:No i dobrze że na niego warczała bo ten potwór już przesadzał. Na miescu Sary już dawno bym go pogryzła:lol: Jeju też już tęsknię :placz::shake: Quote
agaciaaa Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Izabela124. napisał(a):No i dobrze że na niego warczała bo ten potwór już przesadzał. Na miescu Sary już dawno bym go pogryzła:lol: Jeju też już tęsknię :placz::shake: Ja też, szczególnie jak nad jeziorem non stop wydzierał na nią mordę :lol: na szczęście dla niego Sarcia tylko straszy, bez gryzienia ;) To wsiadaj w pociąg :loveu: :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 agaciaaa napisał(a):Ja też, szczególnie jak nad jeziorem non stop wydzierał na nią mordę :lol: na szczęście dla niego Sarcia tylko straszy, bez gryzienia ;) To wsiadaj w pociąg :loveu: :evil_lol:Właśnie, jednak Sarcia to cierpliwa jest ;) ha ha bardzo chętnie Quote
Izabela124. Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 deer_1987 napisał(a):czekam na zdjecia :DMoże dziś będą Quote
Izabela124. Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 Dobra, na początek zdjęcia z pobytu u Izy :p Quote
jonQuilla Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 [FONT=Georgia]cześć :loveu::multi: Bobiś sprawdza czy woda jest ciepła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/lalalal/Obraz23779.jpg kaczuchy chyba mu się nie spodobały :) http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/lalalal/Obraz23795.jpg[/FONT] Quote
Recommended Posts