Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

deer_1987 napisał(a):
czemu nie ma co zazdroscic? z miastamozesz na dzialke pojechac wypoczac, miec warzywa i ziola dla zwierzakow!

bianka19 napisał(a):
Cześć Bobiki. ;)

M&S napisał(a):
hej, hej:)

deer_1987 napisał(a):
Milej soboty!

Błyskotka napisał(a):
Miłego weekendu :)
Cześć wam dziewczyny i wzajemnie :)

Posted

[quote name='Asiaczek']Bobik, juz trochę lat ma na karku, ale z piłeczką to się bawić chce:) No i zdrowo się odżywia:)

Kocio - cudny, eh, jak ja bym się pobawiła z takim maleństwem...

Alez mina...
http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/lalalal/Obraz23413.jpg

Pzdr.On będzie wiecznie młody, nadal zachowuje się jak szczeniak:evil_lol:

[quote name='M&S']Cześć, miłej niedzieli:)Wzajemnie;)

Posted

No i już jestem;) Tzn. wczoraj po 22 już byłam, ale na dogo nie wchodziłam. U Izy było superowo:loveu:, Bobik dominował nad Buenosem, ale poważnych spięć nie było ba nawet razem spały:razz: Z pobytu u niej nie mam za wiele zdjęć, bo nie chciało mi się robić, ale coś tam się znajdzie :lol: U Agaci też było świetnie:loveu::evil_lol:Wygadałam się chyba za wszystkie czasy ha ha Bobik mimo, że z 5 razy mniejszy od Sary też nad nią dominował Między nimi tylko raz zdarzyło się poważne spięcie, ale pieski musiały ustalić hierarchię :p

Wracając do domu nic nie płaciłam za bilet, bo nie podszedł do nas konduktor, a ja nie chciałam łazić z psem po pociągu. Tak więc podróż miałam darmową:evil_lol:

A tak w ogóle to piszę na ekranowej klawiaturze, bo normalna mi się zepsuła i tę wiadomość piszę już 20 min ha ha:shake:

Posted

[quote name='Izabela124.']
A tak w ogóle to piszę na ekranowej klawiaturze, bo normalna mi się zepsuła i tę wiadomość piszę już 20 min ha ha:shake:

nienawidzę tej klawiatury :lol: jak miałam klawiaturę bezprzewodową to czasami się psuła i musiałam na ekranowej pisać, ale mnie to wnerwiało :evil_lol:

to czekamy na zdjęcia :cool3:

Posted

Feigned napisał(a):
nienawidzę tej klawiatury :lol: jak miałam klawiaturę bezprzewodową to czasami się psuła i musiałam na ekranowej pisać, ale mnie to wnerwiało :evil_lol:

to czekamy na zdjęcia :cool3:
Mnie też wkurza ta klawiatura
Jeszcze na kompa ich nie wrzuciłam, ale zaraz to zrobię

Posted

No już tak się nie chwal Bobikiem dominantem :eviltong: Sara też sobie w kasze dmuchać nie dawała :diabloti: A co do ustalenia hierarchii to nie powiedziałabym, że ją ustalili, przecież ich rozdzieliłyśmy więc w sumie żadne nie odpuściło :cool3: :eviltong: dobra już się zamykam :evil_lol:

Dzięki w ogóle za odwiedziny i miłe towarzystwo :loveu: już usycham z tęsknoty :placz:

Posted

agaciaaa napisał(a):
No już tak się nie chwal Bobikiem dominantem :eviltong: Sara też sobie w kasze dmuchać nie dawała :diabloti: A co do ustalenia hierarchii to nie powiedziałabym, że ją ustalili, przecież ich rozdzieliłyśmy więc w sumie żadne nie odpuściło :cool3: :eviltong: dobra już się zamykam :evil_lol:

Dzięki w ogóle za odwiedziny i miłe towarzystwo :loveu: już usycham z tęsknoty :placz:
No i dobrze że na niego warczała bo ten potwór już przesadzał. Na miescu Sary już dawno bym go pogryzła:lol:

Jeju też już tęsknię :placz::shake:

Posted

Izabela124. napisał(a):
No i dobrze że na niego warczała bo ten potwór już przesadzał. Na miescu Sary już dawno bym go pogryzła:lol:

Jeju też już tęsknię :placz::shake:

Ja też, szczególnie jak nad jeziorem non stop wydzierał na nią mordę :lol: na szczęście dla niego Sarcia tylko straszy, bez gryzienia ;)

To wsiadaj w pociąg :loveu: :evil_lol:

Posted

agaciaaa napisał(a):
Ja też, szczególnie jak nad jeziorem non stop wydzierał na nią mordę :lol: na szczęście dla niego Sarcia tylko straszy, bez gryzienia ;)

To wsiadaj w pociąg :loveu: :evil_lol:
Właśnie, jednak Sarcia to cierpliwa jest ;)

ha ha bardzo chętnie