Izabela124. Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 Ale zaszalałam z fotkami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 [quote name='Shel']Dzięki za zdjęcia :}[/QUOTE]Mam ich dużo, dlatego jestem taka hojna hi hi Quote
Sylwia K Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Wszystkiego najlepszego dla Bobisia w dniu urodzin!!:new-bday: Quote
Izabela124. Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 [quote name='Sylwia K']Wszystkiego najlepszego dla Bobisia w dniu urodzin!!:new-bday:[/QUOTE]Bobik pięknie dziękuje! Quote
NATKA Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='Izabela124.']Moja kruszynka kończy dziś 9 lat :loveu::multi::Rose::smilecol::bigcool::ylsuper::new-bday::BIG::tort::pepsi::drinking::chlup::cunao::knajpa::drink1::eating::beerchug::morning::drinka::laola::popcorn::facelick: To wszystkiego naj naj naj lepszego dla psiurka i co najmniej jeszcze 9 roczków mu życzę !!! Agilitkowe fotaski bardzo fajnie się ogląda ale ten łowcarek jest świetny ... ... na slalom trzeba napyszczyć :diabloti: http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/Obraz22935.jpg ... a na równoważnie to obowiązkowo trzeba się zjeżyć :diabloti: http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/Obraz22938.jpg Quote
Izabela124. Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 [quote name='NATKA']To wszystkiego naj naj naj lepszego dla psiurka i co najmniej jeszcze 9 roczków mu życzę !!! Agilitkowe fotaski bardzo fajnie się ogląda ale ten łowcarek jest świetny ... ... na slalom trzeba napyszczyć :diabloti: http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/Obraz22935.jpg ... a na równoważnie to obowiązkowo trzeba się zjeżyć :diabloti: http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/Obraz22938.jpgDziękuję! Ten pies to cały czas mordę darł, tylko szczekał i szczekał Quote
Infortune. Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Sto lat dla Panicza ! :loveu: Ogląda, oglądam, skacza psy a tu nagle Bobik z łapą w górze. :lol: Fajnie macie z tym piknikiem ... Quote
Izabela124. Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 [quote name='Infortune.']Sto lat dla Panicza ! :loveu: Ogląda, oglądam, skacza psy a tu nagle Bobik z łapą w górze. :lol: Fajnie macie z tym piknikiem ...[/QUOTE]Dzięki! Bo Bobik też ze mną był, tylko że mu zrobiłam kilka zdjęć :D Quote
M&S Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='Izabela124.']Moja kruszynka kończy dziś 9 lat :loveu::multi::Rose::smilecol::bigcool::ylsuper::new-bday::BIG::tort::pepsi::drinking::chlup::cunao::knajpa::drink1::eating::beerchug::morning::drinka::laola::popcorn::facelick: Sto lat, sto, sto, sto!!!!!!! Super zdjęcia. Quote
zuzolandia Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/Obraz22913.jpg ładnie uchwycony ruch ..i wogoleee tyleee fotencjii wowow sama posiadam mały tor do agility ale moje futra jakos leniwe hihih DLA BOBISIA DUZO ZDRÓWKA U BOKU SWOJEJ KOCHANEJ PANCI !!!!!! Quote
agaciaaa Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Wszystkiego naaaj Bobisiu, dużo zdrówka i żeby pancia była dla Ciebie dobra :lol: :Rose: [quote name='Izabela124.']Gdzieś mam :eviltong: Poszłam wcześniej spać, ale i tak jestem niewyspana :shake: Nie wiem kiedy ja to wszystko odeśpię... Ze mną się nie da wytrzymać? :crazyeye: A co ja takiego złego robię? Jak ja jestem bardzo grzeczna Tia, żeby to o jedzeniu to nic bym nie gadała :diabloti: Ale ostanio o jedzeniu to dużo gadałaś, ale tak to jest jak trzeba jeść za dwoje :diabloti: Dziś też zjadłam śniadanko :eviltong:[/QUOTE] Wyśpisz się po śmierci :eviltong: Taaak, grzeczna, miła i w ogóle nie wredna :cool3: No właśnie :shake: zjadłabym ogórka kiszonego....:evil_lol: [quote name='Izabela124.']jutro będzie mój pierwszy raz :D[/QUOTE] Eeeej, to miało być ze mną!!! :diabloti: :eviltong: Quote
Ewa&Duffel Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Wszystkiego najlepszego dla Bobisia !!! Przede wszystkim zdrówka, pysznych smakołyków, fajnych zabawek i jeszcze wielu lat u boku pańci :new-bday::BIG: Zdjęcia z pikniku agility bardzo fajne, uwielbiam patrzeć na te skaczące psy ;) Quote
jonQuilla Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [FONT=Georgia]ooo jeszcze zdążyłam :multi::multi: wszystkiego najlepszego dla Bobisia :loveu::loveu: widziałam także mnóstwo zdjęć ze zbiorowego męczenia psów :diabloti: tak ciepło a Ci źli ludzie każą im ciągle biegać, skakać, wspinać się i nie wiadomo co tam jeszcze :shake: [/FONT] Quote
taxelina Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Sto lat dla Bobika!! Ile srednio zyja pinczery? Az 4 strony do nadrabiania ale to glownie dlatego ze nastepne zdjecia z pikniku!!! Quote
Minerva Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Widzę, że tu jakieś ważne święto :razz: Wszystkiego najlepszego Bobik! :BIG::BIG: Quote
Izabela124. Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 [quote name='Maks i Spark']Sto lat, sto, sto, sto!!!!!!! Super zdjęcia.Dziękuję za zyczenia! [quote name='zuzolandia']http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/Obraz22913.jpg ładnie uchwycony ruch ..i wogoleee tyleee fotencjii wowow sama posiadam mały tor do agility ale moje futra jakos leniwe hihih DLA BOBISIA DUZO ZDRÓWKA U BOKU SWOJEJ KOCHANEJ PANCI !!!!!!Te fotki z pikniku to właśnie fatalne wyszły :shake: Gdybym ja miała wąłsny tor to Bobik byłby zachwycony:lol: [quote name='agaciaaa']Wszystkiego naaaj Bobisiu, dużo zdrówka i żeby pancia była dla Ciebie dobra :lol: :Rose: Wyśpisz się po śmierci :eviltong: Taaak, grzeczna, miła i w ogóle nie wredna :cool3: No właśnie :shake: zjadłabym ogórka kiszonego....:evil_lol: Eeeej, to miało być ze mną!!! :diabloti: :eviltong:Jestem dla niego dobra :eviltong: Nie mam zamiaru umierać :diabloti: No taka właśnie jestem :lol::loveu: Boże, weź zrób sobie test ciążowy:cool3: Zmieniłam zdanie i jednak wolę go zrealizować z Tobą:loveu: [quote name='Ewa&Duffel']Wszystkiego najlepszego dla Bobisia !!! Przede wszystkim zdrówka, pysznych smakołyków, fajnych zabawek i jeszcze wielu lat u boku pańci :new-bday::BIG: Zdjęcia z pikniku agility bardzo fajne, uwielbiam patrzeć na te skaczące psy ;)Dziękujemy pięknie za życzenia :multi: Quote
karola&gacek Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 No, no Bobas, tak dużo latek, a tak młodo wyglądasz! :thumbs: Torcik dla ciebie Quote
Izabela124. Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ooo jeszcze zdążyłam :multi::multi: wszystkiego najlepszego dla Bobisia :loveu::loveu: widziałam także mnóstwo zdjęć ze zbiorowego męczenia psów :diabloti: tak ciepło a Ci źli ludzie każą im ciągle biegać, skakać, wspinać się i nie wiadomo co tam jeszcze :shake: [/FONT]Dzięki! Ja tam lubię takie męczenie psów :eviltong: [quote name='deer_1987']Sto lat dla Bobika!! Ile srednio zyja pinczery? Az 4 strony do nadrabiania ale to glownie dlatego ze nastepne zdjecia z pikniku!!!Długo żyją, ale Bobik pinczerem nie jest, więc mam nadzieję, że z 20lat chociaż pożyje :loveu: [quote name='Minerva']Widzę, że tu jakieś ważne święto :razz: Wszystkiego najlepszego Bobik! :BIG::BIG: [quote name='Shel']Wszystkiego najlepszego :)Dziękujemy! [quote name='Maks i Spark']Cześć Wam:)Hej :loveu: Quote
Izabela124. Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 [quote name='karola&gacek']No, no Bobas, tak dużo latek, a tak młodo wyglądasz! :thumbs: Torcik dla ciebie http://demi.zwierzetaludziom.pl/wp-content/uploads/2009/12/tort.jpgTo prawda on nie wygląda na swój wiek, ale siwą mordkę już dawno ma. Ale super kość, Bobiś dziękuję Quote
Rahl Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Spóźniłam się :oops:! Sto lat, sto lat! Wymiziaj Bobisia ode mnie :loveu: Quote
Izabela124. Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 [quote name='gordonowa']Spóźniłam się :oops:! Sto lat, sto lat! Wymiziaj Bobisia ode mnie :loveu:[/QUOTE]Spóźniłaś się tylko jeden dzień :] Bobiś wymiziany! Ciekawe czy on by teraz Cię poznał Quote
Rahl Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Hmm, ciekawe. Super, gdyby była okazja do sprawdzenia :). Quote
Recommended Posts