Izabela124. Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 [quote name='Qti']Pozdrowinia :-)[/QUOTE]:loveu::loveu::loveu: [quote name='Sweet']Cicho nie mam za dobrze:P Na Zaćmienie jeszcze kasy nie wyżuliłam:P I jak na razie płace ze swoich a dzisiaj byłam na zakupach i mało mi zostało:P A wy też macie dobrze bo jedziecie na Zaćmienie:D ja na 11.45 wiec chyba pierwsza z was je zobacze:evil_lol:[/QUOTE]Ja byłam o 13 za Zaćmieniu [quote name='C&B']Ja będę o ile bilety jeszcze będą ...[/QUOTE]Ja kupiłam dzień wcześniej [quote name='Maks i Spark']Cześć Bobiki:)[/QUOTE]Hej :multi: [quote name='Sweet']I jak tam po Zaćmieniu?:D[/QUOTE]No i już po ha ha Nawet fajnie było. Ale książka milion razy lepsza, w ogóle to sobie wszystko inaczej wyobrażałam Quote
Izabela124. Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 Moja kruszynka kończy dziś 9 lat :loveu::multi::Rose::smilecol::bigcool::ylsuper::new-bday::BIG::tort::pepsi::drinking::chlup::cunao::knajpa::drink1::eating::beerchug::morning::drinka::laola::popcorn::facelick: Quote
Sweet Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Najlepszego dla Bobisia:):D:D:D:D: No ale ogólnie chyba i tak był najlepszy z tych 3 części... jak na razie;) Książka wiadomo że lepsza;P Quote
Izabela124. Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 [quote name='Sweet']Najlepszego dla Bobisia:):D:D:D:D: No ale ogólnie chyba i tak był najlepszy z tych 3 części... jak na razie;) Książka wiadomo że lepsza;P[/QUOTE]Dziękuję! Też tak uważam Quote
Daga&Maks Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 wszystkiego najlepszego! Książka zawsze będzie lepsza od filmu :cool3: więcej szczegółów jest Quote
Izabela124. Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 [quote name='Daga & Maks']wszystkiego najlepszego! Książka zawsze będzie lepsza od filmu :cool3: więcej szczegółów jest[/QUOTE]Dzięki! I w ogóle jakoś tak lepiej w książce. A film tak aby zrobic zrobiony, spodziewałam się czegoś lepszego Quote
C&B Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Sto Lat dla Bobisia ;* Też jestem po filmie i zawiodłam się jak zostały zrobione wilki.. Takie.. sztuczne :D A wypatrzyłam w Empiku "Zmrok", parodię Zmierzchu, zobaczymy czy warto było kupić xd Quote
Izabela124. Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 [quote name='C&B']Sto Lat dla Bobisia ;* Też jestem po filmie i zawiodłam się jak zostały zrobione wilki.. Takie.. sztuczne :D A wypatrzyłam w Empiku "Zmrok", parodię Zmierzchu, zobaczymy czy warto było kupić xd[/QUOTE]Również dziękuję :) Mi film nie za bardzo przypadł do gustu, mogli bardziej się postarać O a tego nie widziałam Quote
Izabela124. Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 [quote name='Błyskotka']100 lat :) :) :)[/QUOTE]Bobiś dziękuję pięknie za życzenia! Quote
Recommended Posts