Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='agaciaaa']Haha Iza ma areszt domowy :evil_lol: a właściwie pokojowy :evil_lol:[/QUOTE]Weź nawet nie mogę iść siku zrobić ha ha nie wiem czy się śmiać czy płakać

Dopiero rzucała bratu skarpetki przez okno :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']Właśnie chciałam napisać, że gorzej jak Izie się zechce :evil_lol: to tylko godzinka, wytrzymacie :eviltong:[/QUOTE]Mi to zawsze los komplikuje życie:shake::evil_lol: Ciekawe co jeszcze mnie dziś spotka ha ha

Posted

[quote name='Izabela124.']Jestem już uratowana :multi::multi::multi: Tata szybę wyjął[/QUOTE]

mogli Cię dłużej tam potrzymac troche :diabloti:

Posted

[quote name='Iza.']mogli Cię dłużej tam potrzymac troche :diabloti:[/QUOTE]Bardzo śmieszne :eviltong: Już klaustrofobii dostawałam :shake::evil_lol:
Teraz moje drzwi pięknie wyglądają bez szyby, ale dzięki temu będę miała nowe:lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Bardzo śmieszne :eviltong: Już klaustrofobii dostawałam :shake::evil_lol:
Teraz moje drzwi pięknie wyglądają bez szyby, ale dzięki temu będę miała nowe:lol:

Oj tam nic by Ci nie było :diabloti:
A w ogole to cały dzień na kompie siedzisz, ruszyłabyś tyłek na spacerek z psem :diabloti:

http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/Obraz22407.jpg
kto ja tak paskudnie ostrzygł ?:shake:

Posted

[quote name='Izabela124.']Byłam na spacerze :P Dziś nie mam nic do roboty to dogo nadrabiam :) No i w moją kochaną farmę gram ha ha
Moja "kochana" ciocia...[/QUOTE]

A jeszcze niedawno ktoś mi mówił, że farma jest beznadziejna ;P
Masakrycznie wyglada, weź ją popraw jak troche odrośnie, wstydziłabym się z takim psem na ulice wyjść ;P

Posted

[quote name='Iza.']A jeszcze niedawno ktoś mi mówił, że farma jest beznadziejna ;P
Masakrycznie wyglada, weź ją popraw jak troche odrośnie, wstydziłabym się z takim psem na ulice wyjść ;P[/QUOTE]Kobieta zmienną jest :eviltong::diabloti:
A ja z nią byłam na spacerze i się nie wstydziłam :eviltong: Teraz podobno ma jeszcze krótszą sierść

Posted

[FONT=Georgia]cześć uwięziona w pokoju :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a w sumie już uratowana no ale nie istotne :eviltong:
kiedyś na koloniach (nocowaliśmy w szkole) zatrzasnęłam się w tej kabince z kiblem :evil_lol::evil_lol:
masakra, musiałam się górą wygramalać
[/FONT]

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']Widzę, że Bobik jest zapalonym kopaczem :) Duffel podobnie ;)
http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/Obraz22355.jpg

Nie zazdroszczę zamknięcia w pokoju, dobrze, że miał Cię kto uratować :evil_lol:Inaczej byłabym uwięziona na zawsze:evil_lol:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]cześć uwięziona w pokoju :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a w sumie już uratowana no ale nie istotne :eviltong:
kiedyś na koloniach (nocowaliśmy w szkole) zatrzasnęłam się w tej kabince z kiblem :evil_lol::evil_lol:
masakra, musiałam się górą wygramalać
[/FONT]Ha ha musiało to śmiesznie wyglądać:evil_lol:

[quote name='jamnicze']Jak tam plany wakacyjne? W tym roku tez wybieracie się z Bibikiem na zlot dogomaniacki?

Widać Bobik bardzo zainteresowany nową zabawką
http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/Obraz22301.jpg

Te, choć, zobacz co znalazłem
http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/Obraz22332.jpgNa zlot się nie wybieramy, ale w weekend wybieramy się na piknik agility do Białegostoku :) W piątek już wyruszamy i w poniedziałek wracamy

[quote name='Daga & Maks']mnie też kiedyś trzeba było ratować przez wyjęcie szyby :evil_lol:
od tej pory nie ufam żadnej klamce :diabloti:No i masz rację ha ha