Izabela124. Posted June 21, 2010 Author Posted June 21, 2010 *anusia&ajlu* napisał(a):fajnieee... tak wiem :roflt: ;)Czytasz mi w myślach ha ha :evil_lol:Ale Iza za to na nas się obrazi :diabloti: Quote
Iza. Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Możecie być pewne, że nie zrobię żadnego zdjęcia, wolę się zając własnym psem :] Quote
agaciaaa Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Iza. napisał(a):ja wiem, to wystarczy :diabloti: Mówisz? :cool3: :diabloti: Izabela124. napisał(a):Tego to nie wiedziałam. Więc będę za Ciebie kciuki trzymała :p No trzymaj, trzymaj, ale nie o kciuki mi chodziło :eviltong::eviltong: Quote
*anusia&ajlu* Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Iza. napisał(a):Możecie być pewne, że nie zrobię żadnego zdjęcia, wolę się zając własnym psem :] i sie obrazila:mdleje: Quote
Izabela124. Posted June 21, 2010 Author Posted June 21, 2010 Iza. napisał(a):Możecie być pewne, że nie zrobię żadnego zdjęcia, wolę się zając własnym psem :]O już się nie obrażaj :loveu: agaciaaa napisał(a): No trzymaj, trzymaj, ale nie o kciuki mi chodziło :eviltong::eviltong:To o co?:cool3: Quote
Izabela124. Posted June 21, 2010 Author Posted June 21, 2010 *anusia&ajlu* napisał(a):i sie obrazila:mdleje:Wiedziałam, że tak będzie Quote
agaciaaa Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Izabela124. napisał(a):To o co?:cool3: Jaaaaka Ty niedomyślna :eviltong: Izę zapytaj :diabloti: :loveu: Quote
Iza. Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 agaciaaa napisał(a):Jaaaaka Ty niedomyślna :eviltong: Izę zapytaj :diabloti: :loveu: Kochana, Ty jej nic nie proponuj, ona nie ma 18 lat :diabloti: Pójdziemy same :loveu: :diabloti: Quote
Iza. Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 *anusia&ajlu* napisał(a):i sie obrazila:mdleje: Ja ? Ja się nigdy nie obrażam. Quote
agaciaaa Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Iza. napisał(a):Kochana, Ty jej nic nie proponuj, ona nie ma 18 lat :diabloti: Pójdziemy same :loveu: :diabloti: Dlatego tak wprost nie pisze, bo głupio by było, że dziecko demoralizuje :diabloti: Choć mi się wydaje, że to dziecko już zdemoralizowane :eviltong: Quote
Iza. Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 agaciaaa napisał(a):Dlatego tak wprost nie pisze, bo głupio by było, że dziecko demoralizuje :diabloti: Choć mi się wydaje, że to dziecko już zdemoralizowane :eviltong: Chcesz się do tej demoralizacji przyczyniać ?! Nie spodziewałam się tego po Tobie :( :diabloti: Quote
agaciaaa Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Iza. napisał(a):Chcesz się do tej demoralizacji przyczyniać ?! Nie spodziewałam się tego po Tobie :( :diabloti: Ciiiii, wcale nie chcę :shake: [SIZE=2]ja przecież nic nie proponowałam :diabloti: Dobrze, że chociaż Ciebie można legalnie demoralizować :loveu::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted June 21, 2010 Author Posted June 21, 2010 agaciaaa napisał(a):Jaaaaka Ty niedomyślna :eviltong: Izę zapytaj :diabloti: :loveu::eviltong: Iza. napisał(a):Kochana, Ty jej nic nie proponuj, ona nie ma 18 lat :diabloti: Pójdziemy same :loveu: :diabloti:Ty nie bądź taka mądra, bo Cię ryscy na komputer przerobią :eviltong::evil_lol: Iza. napisał(a):Ja ? Ja się nigdy nie obrażam.Tia :lol: agaciaaa napisał(a):Dlatego tak wprost nie pisze, bo głupio by było, że dziecko demoralizuje :diabloti: Choć mi się wydaje, że to dziecko już zdemoralizowane :eviltong:Wcale nie jestem zdemoralizowana:shake: Iza. napisał(a):Chcesz się do tej demoralizacji przyczyniać ?! Nie spodziewałam się tego po Tobie :( :diabloti::eviltong::eviltong::eviltong: agaciaaa napisał(a):Ciiiii, wcale nie chcę :shake:[SIZE=2]ja przecież nic nie proponowałam :diabloti: Dobrze, że chociaż Ciebie można legalnie demoralizować :loveu::evil_lol:Już się domyśliłam o co chodzi :eviltong: Quote
agaciaaa Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Izabela124. napisał(a):Wcale nie jestem zdemoralizowana:shake: Ok ok, sprawdzimy to w sobotę :diabloti: Quote
Izabela124. Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 agaciaaa napisał(a):Ok ok, sprawdzimy to w sobotę :diabloti:Ha ha w takim razie cofam te słowa :eviltong::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Muszę pochwalić się fotkami z 18-stki koleżanki :lol: [IMG]http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/Obraz22499.jpg[/IMG] To mój nowy chłopak, Mateusz :evil_lol::diabloti: [IMG]http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/Obraz22515.jpg[/IMG] [IMG]http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/Obraz22528.jpg[/IMG] [IMG]http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/Obraz22530.jpg[/IMG] W wakacje planuje znowu zmienić kolor włosów :diabloti: Quote
Iza. Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='Izabela124.'] W wakacje planuje znowu zmienić kolor włosów :diabloti:[/QUOTE] wracasz o pięknegooooooo blondu ? :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::diabloti: Fot nie komentuje :diabloti: Quote
Izabela124. Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 [quote name='Iza.']wracasz o pięknegooooooo blondu ? :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::diabloti: Fot nie komentuje :diabloti:[/QUOTE]Oczywiście :diabloti: Ale raczej zrudziałego :eviltong: Chociaż kusi mnie by znowu mieć dwukolorowe włosy :multi: Na pikniku będziesz mogła skomentować ha ha:loveu: Quote
Iza. Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='Izabela124.']Oczywiście :diabloti: Ale raczej zrudziałego :eviltong: Chociaż kusi mnie by znowu mieć dwukolorowe włosy :multi: Na pikniku będziesz mogła skomentować ha ha:loveu:[/QUOTE] weź się ogaranij, teraz jest dobrze, wyglądasz jak człowiek ;P Lepiej nie hahaha Kornelka jedzie ze mna na piknik :cool3: Quote
agaciaaa Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='Izabela124.']Ha ha w takim razie cofam te słowa :eviltong::evil_lol:[/QUOTE] Haha, a jednak :diabloti: wiedziałam :evil_lol: Na rudo farbuj!!!!! Quote
Bartiśkowa_ Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 To widze że imprezka przednia była :cool3::loveu: podobają mi się twoje buty:diabloti: Quote
Izabela124. Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 [quote name='Iza.']weź się ogaranij, teraz jest dobrze, wyglądasz jak człowiek ;P Lepiej nie hahaha Kornelka jedzie ze mna na piknik :cool3:[/QUOTE]O to fajnie, dawno jej nie widziałam Nie podoba mi się ten kolor:eviltong: [quote name='agaciaaa']Haha, a jednak :diabloti: wiedziałam :evil_lol: Na rudo farbuj!!!!![/QUOTE]:diabloti::diabloti::diabloti: Będę zdejmowała kolor i do naturalnego wracam;) [quote name='Bartiśkowa_']To widze że imprezka przednia była :cool3::loveu: podobają mi się twoje buty:diabloti:[/QUOTE]Oj bardzo udana:evil_lol: Nie dość, że są ładne to jeszcze bardzo wygodne Quote
agaciaaa Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='Izabela124.']:diabloti::diabloti::diabloti: Będę zdejmowała kolor i do naturalnego wracam;)[/QUOTE] Mądra dziewczynka :loveu: Quote
Izabela124. Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 [quote name='agaciaaa']Mądra dziewczynka :loveu:Już dawno sobie tak postanowiłam;) Wiecie co! Jestem uziemiona we własnym pokoju ha ha zacięła się klamka i nie mogę z niego wyjść ani nikt nie może do mnie wejść:crazyeye: Normalnie załamka, a zaraz muszę z Bobim na spacer iść. Brat próbuje coś poradzić, ale nie za dobrze mu to idzie. Musimy poczekać aż tata z pracy wróci... Quote
agaciaaa Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Haha Iza ma areszt domowy :evil_lol: a właściwie pokojowy :evil_lol: Quote
Recommended Posts