Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

Feigned napisał(a):
a jak szelciakowe plany, jakoś tak w niedalekiej przyszłości się szykuje czy raczej za jakiś czas? :cool3:
piesek czy suczka?
Chyba raczej najpierw będzie grzywek :P Bo szelciaka chcę sprowadzić zza granicy, a na razie na takiego psa kasy nie mam. Na pewno suczka

Posted

Izabela124. napisał(a):
Chyba raczej najpierw będzie grzywek :P Bo szelciaka chcę sprowadzić zza granicy, a na razie na takiego psa kasy nie mam. Na pewno suczka

o prosze :cool3: a grzywa to kiedy? hl czy pp?

Posted

Feigned napisał(a):
o prosze :cool3: a grzywa to kiedy? hl czy pp?
Trudne pytania mi zadajesz :)
Jeszcze nic nie wiem, może niedługo a może dopiero za dwa lata. Zobaczymy co czas pokaże. Nie wiem czy hl czy pp, obie odmiany mi pasują, zależy w którym szczylku bardziej się zakocham i który bardziej będzie rokował wystawowo

Posted

Izabela124. napisał(a):
Trudne pytania mi zadajesz :)
Jeszcze nic nie wiem, może niedługo a może dopiero za dwa lata. Zobaczymy co czas pokaże. Nie wiem czy hl czy pp, obie odmiany mi pasują, zależy w którym szczylku bardziej się zakocham i który bardziej będzie rokował wystawowo

wybacz, ja tak mam :lol:
no to super! :cool3:

Posted

Izabela124. napisał(a):
A jakie masz na oku?

szczerze mówiąc to najpierw muszę podjąć decyzję wreszcie co do wzrostu psa...
podoba mi się bardzo wiele ras:oops: np. jamniki, pinczery, sznaucery, pudle, teriery (irlandzkie, parsony i erdelki) i onki.

Posted

Izabela124. napisał(a):
Ha ha Może i masz rację
Następny spacerek robimy za tydzień w sobotę lub niedzielę. Może byś dołączyła?

Dopiero teraz doczytałam.
Niestety, w ub. tygodniu w weekend byłam na Litwie na wystawie. A w najbliższy weekend to mam Nitrę na Słowacji...

Czy chrześniak to ma w rzeczywistości takie niebieskie oczy?

Pzdr.

Posted

[quote name='Shel']Słodki dzieciak :):p

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]cudny chłopczyk ale wygląda na niezłego rozrabiakę :evil_lol:[/FONT]Ha ha w domu to może i rozrabiaka, ale na podwórku lub wsród nieznanych mu osób jest bardzo nieśmiały

[quote name='Sylwia K']szczerze mówiąc to najpierw muszę podjąć decyzję wreszcie co do wzrostu psa...
podoba mi się bardzo wiele ras:oops: np. jamniki, pinczery, sznaucery, pudle, teriery (irlandzkie, parsony i erdelki) i onki.Z tych wyżej wymienionych ras byłabym za pinczerami:cool3:

[quote name='deer_1987']Witam sie :)Witaj ;)

[quote name='Asiaczek']Dopiero teraz doczytałam.
Niestety, w ub. tygodniu w weekend byłam na Litwie na wystawie. A w najbliższy weekend to mam Nitrę na Słowacji...

Czy chrześniak to ma w rzeczywistości takie niebieskie oczy?

Pzdr.Szkoda, może innym razem wybierzemy się razem na spacerek :)
Tak, ma takie niebieskie oczy