Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Izabela124.']Zaraz lecę do kina na "Ciacho". Ciekawe czy będzie to fajny film. Pozdrawiam[/QUOTE]
A ja wyszłam z kina z duuuuuzym niedosytem...
Według mnie, za duzo wątków, niedokończonych... Generalnie wygląda to tak, jakby rezyser wypalił się na poczatku, a pod koniec zabrakło mu juz koncepcji, jak to pozakańczać. No i spojrzał przy okazji na zegarek i zobaczył, że juz nie zdaży wszystkiego dokończyć, no to "wziął i skończył"...
Fakt, ja wszystkie komedia porównuję do komedii J. Machulskiego. Tam jest wszystko tak dopracowane i na tych komediach naprawde można się zdrowo pośmiać. I to naprawdę przez cały film... No i te pointy...

Ja mam jeszcze w planach "Randka w ciemno" i "Stare wygi".

Pzdr.

Posted

Mi sie ciacho nie podobało takie jakieś dziwne...
Może jedynie postać Karolka była fajna a tak to mi sie nie podobało..
;)
a jak wrażenia po filmie iza??:D

Posted

[quote name='Asiaczek']A ja wyszłam z kina z duuuuuzym niedosytem...
Według mnie, za duzo wątków, niedokończonych... Generalnie wygląda to tak, jakby rezyser wypalił się na poczatku, a pod koniec zabrakło mu juz koncepcji, jak to pozakańczać. No i spojrzał przy okazji na zegarek i zobaczył, że juz nie zdaży wszystkiego dokończyć, no to "wziął i skończył"...
Fakt, ja wszystkie komedia porównuję do komedii J. Machulskiego. Tam jest wszystko tak dopracowane i na tych komediach naprawde można się zdrowo pośmiać. I to naprawdę przez cały film... No i te pointy...

Ja mam jeszcze w planach "Randka w ciemno" i "Stare wygi".

Pzdr.No również liczyłam, ze jakoś na koniec ciekawiej bedzie. Też zamierzam iść na "Randka w ciemno"

[quote name='*anusia&ajlu*']w 2012 wedlug filmu bedzie koniec swiata :evil_lol:Ha ha to już za dwa lata :evil_lol:

[quote name='Sweet']Mi sie ciacho nie podobało takie jakieś dziwne...
Może jedynie postać Karolka była fajna a tak to mi sie nie podobało..
;)
a jak wrażenia po filmie iza??:DNawet fajny film, trochę się pośmiałam :lol:

[quote name='*anusia&ajlu*']no napewno, na tym filmie nie mozna sie nie smiac, napisz pozniej jak wrocisz ;)
Wróciłam do domu po 22, ale już mi nie chciało się siadać na komputer

[quote name='C&B']Tak, w Łomży, a jednak to te 20 km.
Teraz nam budują centrum handlowe no it tam kino ma być, ale to dopiero w 2012.20 km to nie dużo ;)

Co do filmu to nawet fajny był, tylko na koniec jakiś taki niedopracowany. Ale pośmiałam się hi hi Karolek super postać :lol: I podobała mi się opiekunka do dzieci/treserka psów ha ha

Posted

hej Wam :)
Bobiś z kostką świetny < 3 super ta kostka w ogóle. ale coś czuję że u mnie by długo nie była piszcząca :D
śniegowe też super, szczególnie to w biegu :)

Posted

[quote name='Iś & Chester']hej Wam :)
Bobiś z kostką świetny < 3 super ta kostka w ogóle. ale coś czuję że u mnie by długo nie była piszcząca :D
śniegowe też super, szczególnie to w biegu :)[/QUOTE]Hej, hej ;)
Gdyby Bobik miał cały czas dostęp do tej zabawki to też by długo nie pożyła

Posted

[quote name='Infortune.']
Ewa, a zwykły pluszak? :cool3:[/QUOTE]
Pluszaków to on ma mnostwo, ale ich zywot bardzo szybko dobiega końca :diabloti:
Myślałam, że może taka zabawka specjalne dla psów byłaby trwalsza...