Cheritka Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Dziękujemy za życzenia, karteczka śliczna :) Quote
Asiaczek Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Widziałam, Bobisia, duuuuzo fotek Bobisia, letnie kicie, inne psiaczki na rękach. Olcię! I sporo słońca... Eh, jakie Ty masz zaległości... Pzdr. Quote
Izabela124. Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 [quote name='Cheritka']Dziękujemy za życzenia, karteczka śliczna :)Dziękuję Sama zrobiłam :lol: [quote name='Asiaczek']Widziałam, Bobisia, duuuuzo fotek Bobisia, letnie kicie, inne psiaczki na rękach. Olcię! I sporo słońca... Eh, jakie Ty masz zaległości... Pzdr.Hej Asiu :multi: Już mi się kończą zapasy, a aparat zepsuty :shake: Quote
jamnicze Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Sarenka biegająca po polu :) http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/Obraz19004.jpg Quote
Izabela124. Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 [quote name='jamnicze']Sarenka biegająca po polu :) http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/Obraz19004.jpg:evil_lol: Jak jest długa trawa to wiesz jak on super skacze, jak prawdziwa sarna :evil_lol: Quote
Cheritka Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Pieski też się cieszą http://www.joemonster.org/filmy/21119/Psy_przygotowywuja_sie_na_swieta Quote
Izabela124. Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 [quote name='Cheritka']Pieski też się cieszą http://www.joemonster.org/filmy/21119/Psy_przygotowywuja_sie_na_swietaAle super :multi: Nawet pudelek tam się załapał Quote
NATKA Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Bobik w takim kubraczku to na pewno nie zmarznie :p a ciasteczka wyglądają wielce smakowicie Aresik chętnie by się poczęstował ;) [quote name='Cheritka']Pieski też się cieszą http://www.joemonster.org/filmy/21119/Psy_przygotowywuja_sie_na_swieta Filmik boski :cool2::cool2::cool2: Quote
Izabela124. Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 NATKA napisał(a):Bobik w takim kubraczku to na pewno nie zmarznie :p a ciasteczka wyglądają wielce smakowicie Aresik chętnie by się poczęstował ;) Filmik boski :cool2::cool2::cool2:Ma jeszcze jeden kubrczek, w moro :p Też mi ten film baaaaardzo się podoba:loveu: Quote
Alicja Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [FONT=Arial]Dziękuję za życzenia:loveu:[/FONT] [FONT=Arial] Serniczek można zrobić z połowy porcji Masa serowa: 1 kg sera 3 jajka 15 dkg margaryny 2 łyżki mąki ziemniaczanej 1,5 szklanki cukru 2 cukry waniliowe rozrobić Ciasto : 1/2 kg maki 1/2 kostki margaryny 6 łyżek kwaśnej śmietany 1 szklanka cukru 1 jajko 2 łyżeczki proszku do pieczenia Zagnieść ciasto podzielić na pół i do połowy dodać 2 łyżki kakao Oba kawałki uformować w kule i włożyć do lodówki na ok godzine Na wysmarowaną tłuszczem i wysypaną bułką blachę zetrzeć lub rwać palcami naprzemian oba ciasta (obie kule znów podzielić na 2 części) następnie wyłożyć mase serowa i zetrzeć reszte ciasta Piec około godziny[/FONT] Quote
Izabela124. Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Dziękuję za życzenia:loveu:[/FONT] [FONT=Arial] Serniczek można zrobić z połowy porcji Masa serowa: 1 kg sera 3 jajka 15 dkg margaryny 2 łyżki mąki ziemniaczanej 1,5 szklanki cukru 2 cukry waniliowe rozrobić Ciasto : 1/2 kg maki 1/2 kostki margaryny 6 łyżek kwaśnej śmietany 1 szklanka cukru 1 jajko 2 łyżeczki proszku do pieczenia Zagnieść ciasto podzielić na pół i do połowy dodać 2 łyżki kakao Oba kawałki uformować w kule i włożyć do lodówki na ok godzine Na wysmarowaną tłuszczem i wysypaną bułką blachę zetrzeć lub rwać palcami naprzemian oba ciasta (obie kule znów podzielić na 2 części) następnie wyłożyć mase serowa i zetrzeć reszte ciasta Piec około godziny[/FONT]Dziękuję! Jutro przepisik wypróbuję :lol: Dziś już zrobiłam dwa ciasta, wg przepisów z Galerii Smaków na dogo ;) Quote
silver. Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 wyczyść lustro w korytarzu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 silver. napisał(a):wyczyść lustro w korytarzu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Nie chce mi się :diabloti: Bo i tak Ola pobrudzi :evil_lol::eviltong: Quote
Qti Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Dziękujemy za życzenia:loveu: i odwzajemniamy je z całą serdecznością :loveu: Quote
Martunia Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Hej Bobiki :D:D! Dawno mnie u Was nie było, ale przejrzałam ostatnie zdjęcia :D Wpadłam życzyć Wam wesołych świąt :loveu: Quote
NATKA Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [FONT="]:loveu::loveu::loveu: [FONT=Comic Sans MS]ŻYCZONKA[/FONT][FONT=Comic Sans MS]:x-mas:[/FONT] [/FONT] Quote
agaciaaa Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Izabela124. napisał(a):Dziękuję! Jutro przepisik wypróbuję :lol: Dziś już zrobiłam dwa ciasta, wg przepisów z Galerii Smaków na dogo ;) Iza, a może dla mnie zrobisz jakieś ciasto? :lol: Bo ja zupełnie nie mam do tego talentu :shake: Quote
bety Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Iza dzięki za karteczkę, dla Ciebie też WESOŁYCH ŚWIĄT Pzdr Quote
Izabela124. Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 [quote name='halgre'][FONT=Georgia]Mikołaja w kominie, prezentów po szyję, 2 metry choinki, cukierków 3 skrzynki, przed domem bałwana, Sylwestra do rana, z butelką szampana, pysznej wigilijnej kolacji i mnóstwa atrakcji w 2010 roku!!! życzy Halina z mężem oraz Dindkiem [/FONT] DZIiękuję:multi: [quote name='Martunia']Hej Bobiki :D:D! Dawno mnie u Was nie było, ale przejrzałam ostatnie zdjęcia :D Wpadłam życzyć Wam wesołych świąt :loveu:Hej Marta! Rzeczywiscie Cię u nas wieki nie było, myślałam, że już zapomniałaś o dogo a tu niespodzianka, witaj:multi::multi::multi: [quote name='NATKA'][FONT="]:loveu::loveu::loveu: [FONT=Comic Sans MS]ŻYCZONKA[/FONT][FONT=Comic Sans MS]:x-mas:[/FONT] [/FONT]Ale piekna karteczka:loveu: [quote name='agaciaaa']Iza, a może dla mnie zrobisz jakieś ciasto? :lol: Bo ja zupełnie nie mam do tego talentu :shake:Hi hi a ja odkryłam talent do robienia ciast :lol: Chętnie bym Ci zrobiła, ale zaraz biorę się do robienia serniczka Alicjii i rogalików, ą potem czas na kaczy żer:evil_lol: [quote name='bety']Iza dzięki za karteczkę, dla Ciebie też WESOŁYCH ŚWIĄT PzdrDziękuję pięknie! Quote
Izabela124. Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 [quote name='Cavy']Wesołych Świąt! kliknijDziękuję pięknie!!! Quote
Martunia Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Izabela124. napisał(a):Hej Marta! Rzeczywiscie Cię u nas wieki nie było, myślałam, że już zapomniałaś o dogo a tu niespodzianka, witaj:multi::multi::multi: Haha no co ty, oczywiście, że nie zapomniałam :D:D Ale ciepłe zdjęcia :) I Oleńka jak urosła! ^^ Quote
Recommended Posts