Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

Pusiakowa napisał(a):
sliczny bobi. :)
a co sie z aparatem stalo?.
Lampa błyskowa się zepsuła

kaskaSz napisał(a):
Fajne zdjęcia z zabawy Olci i Bobika :) Chyba dobrze się dogadują? Od małego Ola wychowana z psem to też pewnie będzie dogomaniaczką hehe :P
Bardzo dobrze się dogadują;) No mam nadzieję :evil_lol:

Posted

[quote name='jamnicze']Wygląda tu jak wyścigowiec ;)
http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/Obraz19523.jpg

Dobrze, że wasza rodzinka zajęła się tym szczeniaczkiem, na pewno będzie mu u nich dobrze :)

I jakie ładne zdjęcia kiciusia Ci wyszły.

Mały rozrabiaka
http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/Obraz18955.jpgMimo swego wieku nadal ma w sobie dużo energii. Tylko zima daje mu się we znaki

Posted

Izabela124. napisał(a):
Bobiś nosi kubraczek :lol: Ogólnie to zima mu się nie podoba, bo po kilku minutach na mrozie nie daje rady chodzić, bo stawy mu nawalają

Przed Aresem miałam krótkowłosą sunieczkę, która na zimę porastała białym poszerstkiem więc kubraczka nie potrzebowała ale i tak dłuższe spacery nie wchodziły w grę, bo jej strasznie łapki marzły i wołała żeby ją na rączki brać - takie noszone spacerki bardzo lubiła ;)

Posted

NATKA napisał(a):
Przed Aresem miałam krótkowłosą sunieczkę, która na zimę porastała białym poszerstkiem więc kubraczka nie potrzebowała ale i tak dłuższe spacery nie wchodziły w grę, bo jej strasznie łapki marzły i wołała żeby ją na rączki brać - takie noszone spacerki bardzo lubiła ;)
He he Bobiś tez woli jak go na podwórku noszę. Teraz nasze spacerki ograniczają się tylko do siku i qpy

Posted

Izabela124. napisał(a):
He he Bobiś tez woli jak go na podwórku noszę. Teraz nasze spacerki ograniczają się tylko do siku i qpy

A mnie mój futrzaty sadysta wyciągnął dzisiaj na 1,5 godzinny spacerek - niby też miało być tylko na siku qpe :diabloti:

Posted

[quote name='NATKA']A mnie mój futrzaty sadysta wyciągnął dzisiaj na 1,5 godzinny spacerek - niby też miało być tylko na siku qpe :diabloti::evil_lol: A to potffór z niego. Szczerze mówiąc to tez chciałabym iść na dłuuugaśny spacer z Bobim, ale on do tego się nie nadaje:shake:

Posted

hejjjj wpisze sie ale jeszcze nie dokonczylam przegladac, uwierz troche to zajmuje to dobrze ze juz jestem na 1542 stronie ;)

wspaniala galeria, Bobik :iloveyou:, fajne zdjecia bobaska Oli, z wystaw tez super(zwlaszcza grzywaczki Baby i gdzies po drodze byl na torze agility- Joy- uwielbiam ta rase) ogolem super!!! Pozdrawiam i ide spac jutro dokoncze czytac bede na bierzaco odwiedzac ;)

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']hejjjj wpisze sie ale jeszcze nie dokonczylam przegladac, uwierz troche to zajmuje to dobrze ze juz jestem na 1542 stronie ;)

wspaniala galeria, Bobik :iloveyou:, fajne zdjecia bobaska Oli, z wystaw tez super(zwlaszcza grzywaczki Baby i gdzies po drodze byl na torze agility- Joy- uwielbiam ta rase) ogolem super!!! Pozdrawiam i ide spac jutro dokoncze czytac bede na bierzaco odwiedzac ;)
O boszzzzz co Ty robiłaś o taj wczesnej godzinie?:crazyeye:
W takim razie gratuluję wytrwałości :evil_lol:
Zapraszamy częściej;)