Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='C&B']Kliknęłam - tragedia :shake:Brak słów...

[quote name='Iza.']Heeej :loveu:

Juz Cię opieprzyć chciałam, ze mi grzywaczy nie ufociłas, ale widze, że kilka jest :loveu::eviltong:

http://i976.photobucket.com/albums/ae245/Izabela_1243/Obraz19486.jpg
Ooo mam identyko szczotkę jak pan Kruczek :evil_lol:Hi hi gdyby grzywki nie były na hali to miałyby więcej fotek

[quote name='Maks i Spark']Witamy sie porannie :p

A.Cześć

[quote name='deer_1987']Sheltie mi sie zawsze podobaly ;)To super

Posted

[quote name='Izabela124.']Ha ha widzę, że Ty tysiąc lat za murzynami:eviltong: Zmieniłam kolor włosów:cool3:
To są pupile wety, taki dzień z okazji dnia świętego Franciszka:eviltong:[/QUOTE]
chwile mnie na dogo nie było i juz co sie porobiło :shake::diabloti:
weeeź, tamten jasny pomaranczowy, pod kolor Bobika byl fajny :placz: szkoda mi go tak jakby to były moje włosy :diabloti:

Posted

[quote name='silver.']chwile mnie na dogo nie było i juz co sie porobiło :shake::diabloti:
weeeź, tamten jasny pomaranczowy, pod kolor Bobika byl fajny :placz: szkoda mi go tak jakby to były moje włosy :diabloti:[/QUOTE]To Ty nawet mnie w blondzie nie widziałaś?:crazyeye:A idź Ty, zacofana jesteś :eviltong: A tak serio to też teraz żałuję, że zaczęłam włosy farbować, chce wrócić do swego naturalnego :placz:

Posted

[quote name='Izabela124.']To Ty nawet mnie w blondzie nie widziałaś?:crazyeye:A idź Ty, zacofana jesteś :eviltong: A tak serio to też teraz żałuję, że zaczęłam włosy farbować, chce wrócić do swego naturalnego :placz:[/QUOTE]
nie, a kiedy Ci się to stało?
większość osób tego żałuje, zaczęło się od pasemek i proszę na czym się skończyło :evil_lol:

Posted

Wpadam z rewizytą :hand: .
[quote name='Izabela124.'] tak serio to też teraz żałuję, że zaczęłam włosy farbować, chce wrócić do swego naturalnego :placz:[/QUOTE]
Kurczę, mam tak samo... Strasznie chciałabym wrócić do naturalnego, a nijak mi nie wychodzi :placz: .

Posted

[quote name='silver.']nie, a kiedy Ci się to stało?
większość osób tego żałuje, zaczęło się od pasemek i proszę na czym się skończyło :evil_lol:[/QUOTE]Ha ha właśnie, najpierw były pasemka, a teraz:evil_lol:
Na koniec wakacji tak się pofarbowałam

[quote name='Incunabula']Wpadam z rewizytą :hand: .

Kurczę, mam tak samo... Strasznie chciałabym wrócić do naturalnego, a nijak mi nie wychodzi :placz: .[/QUOTE]Hej ;)