taxelina Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Witam sie :D ide przeczytac to co napisane tu jak bylam w pracy.. Quote
Izabela124. Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 akodirka napisał(a):o, w końcu Iza przestała szaleć tak z tymi zdjęciami :diabloti:Jak nie daję to źle jak daję też niedobrze :diabloti: :roll::shake: Ola164 napisał(a):Sesja cudowna :loveu: Shappy napisał(a):jaka sesja :evil_lol: pięknie.Dzięki deer_1987 napisał(a):Witam sie :D ide przeczytac to co napisane tu jak bylam w pracy..Miłej lektury :evil_lol: Szarik napisał(a):Cześć! :) Śliczne zdjęcia! :loveu:Nareszcie wrócilaś :multi: gordonowa napisał(a):Cześć Iza! Fajne te foty :razz: Cześc Asiu Quote
jbk Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Troszeczkę sobie pooglądałam :)) Buziaczki poświąteczne :) Quote
Izabela124. Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 jbk napisał(a):Troszeczkę sobie pooglądałam :)) Buziaczki poświąteczne :) Cieszę się, że nas odwiedziłaś :multi: Quote
Szarik Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Izabela124. napisał(a): Nareszcie wrócilaś :multi: I już nie mam zamiaru odchodzić. ;) Ale zaraz mi szkoła w kość da i pójdę :mad: Quote
Izabela124. Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Szarik napisał(a):I już nie mam zamiaru odchodzić. ;) Ale zaraz mi szkoła w kość da i pójdę :mad:No to super :multi: Oj ta szkoła :shake: Na szczęście już niedługo koniec roku :multi: Quote
C&B Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Wszystkie pieski piękne, ale dawać mi tu jakiegoś pekińcola..:loveu: Quote
Sweet Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Widziałam Westy:multi::p wreszcie:eviltong::eviltong: co tam? dzisiaj do Łomży wracasz?? Quote
Izabela124. Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Szarik napisał(a):AAA! DOZIE!! :loveu:Też je kocham :loveu: Sweet napisał(a):Widziałam Westy:multi::p wreszcie:eviltong::eviltong: co tam? dzisiaj do Łomży wracasz??Nie wrcam, bo bilety wszytskie wykupione hyhy dopiero w środę wracam :multi: Domka_Czika napisał(a):Wszystkie pieski piękne, ale dawać mi tu jakiegoś pekińcola..:loveu:Nie mam pekinków Quote
Izabela124. Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 A zapomniałam wam napisac, ze dziś Bobika wymeczyłam :evil_lol: Najpierw poszłam na spacerek z emdziolkiem i jej psami na spacerek do lasku, a potem z kolezanką na działkę. Niedawno wróciliśmy. Teraz śpi jak zabity :evil_lol: Quote
Recommended Posts