halgre Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Spokojnych i pogodnych Świąt Wielkanocnych pełnych miłości i rodzinnego ciepła, życzy ... Halina z Dindusiem Quote
Asiaczek Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Ale 2 Zdechlinki...:lol: http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis4/Obraz14189.jpg Pzdr. Quote
Izabela124. Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 [quote name='Sweet']hehe:evil_lol::eviltong: to nie mów mu bo jeszcze by się przeraził:evil_lol::eviltong: :) ja w sumie to nawet nie wiem czym go najlepiej zabezpieczyć przeciwko kleszczą wiec idę po coś do weta zresztą sama nie wiem czy dobrze bym go nasmarowała czy wypsikała tym..:roll::p Hehe nie powiem :evil_lol: Ja używam Fiprexa :) [quote name='halgre58']http://img142.imageshack.us/img142/6446/wielkanocne263.jpg Spokojnych i pogodnych Świąt Wielkanocnych pełnych miłości i rodzinnego ciepła, życzy ... Halina z Dindusiem Dziękuję pięknie :multi: [quote name='Asiaczek']Ale 2 Zdechlinki...:lol: http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis4/Obraz14189.jpg Pzdr.Hihi wymęczeni byli :evil_lol: Quote
Martunia Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Ale ładne niebo. :) I księżyc. :) Oraz Bobik oczywiście. :D Quote
Izabela124. Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 Martunia napisał(a):Ale ładne niebo. :) I księżyc. :) Oraz Bobik oczywiście. :DMi też się podoba :p Quote
agaciaaa Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Hej Iza :multi: Widziałam mnóstwo fotek, Bobisia, wystawowe i bursowe też:lol: Quote
Izabela124. Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 [quote name='emdziolek']Hejo Iza! Moze jednak wyjdziemy dzisiaj na spacerek, taka sliczna pogoda, pójdziemy na łąke:razz: Teraz nie mogę. Jutro rano tak o 10 możemy się wybrac, co Ty na to? Quote
Izabela124. Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Shappy napisał(a):Jakie widoczki :razz: anitaaa i bartis napisał(a):fajne widoczki :loveu: Mi też się podobają Ola164 napisał(a):Witam o poranku w mokry poniedziałek :) Witanko :multi: agaciaaa napisał(a):Hej Iza :multi: Widziałam mnóstwo fotek, Bobisia, wystawowe i bursowe też:lol:Cieszę się :) Quote
Izabela124. Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 [quote name='emdziolek']Hejo Iza! Moze jednak wyjdziemy dzisiaj na spacerek, taka sliczna pogoda, pójdziemy na łąke:razz: Odpowiedz na tego posta na poprzedniej stronie :roll: Quote
emdziolek Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Hejo Iza! Moze jednak wyjdziemy dzisiaj na spacerek, taka sliczna pogoda, pójdziemy na łąke:razz: Quote
bety Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Szanowna koleżanko Izabelo124, zamiast życzeń to Cię świątecznie ochrzanię :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:. A czemuż to szanowna pani :p nie pochwaliła się, że zawita do Nowego Dworu na wystawę, hę??? :mad::evil_lol: Ja też tam byłam i nawet załapałam się na paru fotkach Twoich :eviltong::evil_lol: A tak wogóle to Wesołego Alleluja :lol:, mam nadzieję że za "karę za ten Nowy Dwór" dzisiaj nieźle Cię zlali :evil_lol: (wodą oczywiście ;)) - bo ode mnie masz duuuuuuuuuuuży kubełek wody :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr :lol: Quote
Izabela124. Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 bety napisał(a):Szanowna koleżanko Izabelo124, zamiast życzeń to Cię świątecznie ochrzanię :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:. A czemuż to szanowna pani :p nie pochwaliła się, że zawita do Nowego Dworu na wystawę, hę??? :mad::evil_lol: Ja też tam byłam i nawet załapałam się na paru fotkach Twoich :eviltong::evil_lol: A tak wogóle to Wesołego Alleluja :lol:, mam nadzieję że za "karę za ten Nowy Dwór" dzisiaj nieźle Cię zlali :evil_lol: (wodą oczywiście ;)) - bo ode mnie masz duuuuuuuuuuuży kubełek wody :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr :lol:O kurcze hihi nie wiedziałam, ze tam bedziesz. A która koleżanka to Ty? Możesz mi na pw napisac :) Hihi jeszcze nikt mnie nie oblał, ale nie zapeszam :evil_lol: A teraz będę na wystawie w Łodzi. Zawitasz? Quote
Izabela124. Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 [quote name='halgre58']Fajne foty z wystawy ... :loveu::loveu::loveu:Dziękowac :lol: Quote
Recommended Posts