Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Sweet']hehe:evil_lol::eviltong: to nie mów mu bo jeszcze by się przeraził:evil_lol::eviltong:

:) ja w sumie to nawet nie wiem czym go najlepiej zabezpieczyć przeciwko kleszczą wiec idę po coś do weta zresztą sama nie wiem czy dobrze bym go nasmarowała czy wypsikała tym..:roll::p
Hehe nie powiem :evil_lol:

Ja używam Fiprexa :)

[quote name='halgre58']http://img142.imageshack.us/img142/6446/wielkanocne263.jpg

Spokojnych i pogodnych Świąt Wielkanocnych
pełnych miłości i rodzinnego ciepła,
życzy ...

Halina z Dindusiem

Dziękuję pięknie :multi:

[quote name='Asiaczek']Ale 2 Zdechlinki...:lol:
http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis4/Obraz14189.jpg

Pzdr.Hihi wymęczeni byli :evil_lol:

Posted

[quote name='emdziolek']Hejo Iza!
Moze jednak wyjdziemy dzisiaj na spacerek, taka sliczna pogoda, pójdziemy na łąke:razz:
Teraz nie mogę. Jutro rano tak o 10 możemy się wybrac, co Ty na to?

Posted

Shappy napisał(a):
Jakie widoczki :razz:

anitaaa i bartis napisał(a):
fajne widoczki :loveu:

Mi też się podobają

Ola164 napisał(a):
Witam o poranku w mokry poniedziałek :)

Witanko :multi:

agaciaaa napisał(a):
Hej Iza :multi: Widziałam mnóstwo fotek, Bobisia, wystawowe i bursowe też:lol:
Cieszę się :)

Posted

Szanowna koleżanko Izabelo124, zamiast życzeń to Cię świątecznie ochrzanię :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:. A czemuż to szanowna pani :p nie pochwaliła się, że zawita do Nowego Dworu na wystawę, hę??? :mad::evil_lol: Ja też tam byłam i nawet załapałam się na paru fotkach Twoich :eviltong::evil_lol:

A tak wogóle to Wesołego Alleluja :lol:, mam nadzieję że za "karę za ten Nowy Dwór" dzisiaj nieźle Cię zlali :evil_lol: (wodą oczywiście ;)) - bo ode mnie masz duuuuuuuuuuuży kubełek wody :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pzdr :lol:

Posted

bety napisał(a):
Szanowna koleżanko Izabelo124, zamiast życzeń to Cię świątecznie ochrzanię :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:. A czemuż to szanowna pani :p nie pochwaliła się, że zawita do Nowego Dworu na wystawę, hę??? :mad::evil_lol: Ja też tam byłam i nawet załapałam się na paru fotkach Twoich :eviltong::evil_lol:

A tak wogóle to Wesołego Alleluja :lol:, mam nadzieję że za "karę za ten Nowy Dwór" dzisiaj nieźle Cię zlali :evil_lol: (wodą oczywiście ;)) - bo ode mnie masz duuuuuuuuuuuży kubełek wody :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pzdr :lol:
O kurcze hihi nie wiedziałam, ze tam bedziesz. A która koleżanka to Ty? Możesz mi na pw napisac :) Hihi jeszcze nikt mnie nie oblał, ale nie zapeszam :evil_lol: A teraz będę na wystawie w Łodzi. Zawitasz?