Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja Dindkowi podałam jedną na noc i to wystarczyło ... Jak po jednej będzie odczuwał nadal ból - to druga nie zaszkodzi w ciągu jednego dnia. Dzisiaj daj mu jedną, a jutro - jak będzie musiał to znowu dwie - ale nie naraz ... Jakoś musicie wytrzymać do poniedziałku :p
Mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze !!!

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='halgre58']Ja Dindkowi podałam jedną na noc i to wystarczyło ... Jak po jednej będzie odczuwał nadal ból - to druga nie zaszkodzi w ciągu jednego dnia. Dzisiaj daj mu jedną, a jutro - jak będzie musiał to znowu dwie - ale nie naraz ... Jakoś musicie wytrzymać do poniedziałku :p
Mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze !!! Ja mysle, ze dam mu pół, bo on jest mały, waży tylko 8 kg a Dindek trochę więcej. dzięki kochana za pomoc:multi:

Posted

[quote name='halgre58']Aaaa no tak ... haha :multi: Zapomniałam, że to mniejwięcej wg wagi psa, a Dindek waży 25,5 kg.To trochę różnicy jest hihi

Byłam właśnie na spacerku z Bobim, zniosłam go ze schodow i powiem wam, ze normalnie sie zachowuje. Czyli nie moze sam wchodzic po schodach. Czy to może byc reumatyzm?

Posted

[quote name='Domka_Czika']A ja mam niebieski:loveu::evil_lol:Witaj w klubie;)

[quote name='Kinia']ja mam raz brązowe, a raz piwne, zalezy od światła..Każdy kolor oczu na swój sposób jest cudny:loveu:

Na poprzedniej stronce foteczki

Posted

hej:D
a ja mam brązowe i nie zmieniła bym ich za nic:P czasami mam zieloną obramówke jak sie dobrze przypatrze:eviltong::eviltong: nie chciałabym niebieskich bo mi sie nie podobają:evil_lol::evil_lol:
fotki widziałam juz na nk:D dawno temu:diabloti:

Posted

[quote name='jonQuilla']ja mam żabio zielone oczy :cool3::cool3:
podobają mi się niebieskie oczy ale już bym się nie zamieniła ;) :eviltong::eviltong:
O to też ładne

[quote name='Sweetaśna']hej:D
a ja mam brązowe i nie zmieniła bym ich za nic:P czasami mam zieloną obramówke jak sie dobrze przypatrze:eviltong::eviltong: nie chciałabym niebieskich bo mi sie nie podobają:evil_lol::evil_lol:
fotki widziałam juz na nk:D dawno temu:diabloti:Oczy brazowe to oczy misia pamiętaj chłopcze, ze to strojnisia:diabloti::eviltong:

oj tam ciiiiii:evil_lol:

[quote name='jonQuilla']haha! :)
znalazłam Cię na nk :eviltong::eviltong:
:multi:

Posted

Domka_Czika napisał(a):
A ja cię chyba jeszcze nie mam , ale jestem ambitna i znajdę ;p
Znalazłam ! :multi:
Nastepna szcześciara hihi

Tinka:) napisał(a):
oj tak, tylko po nocy raczej strach chodzić ;)

no co? :evil_lol::evil_lol:
Hehe Grami był trochę napalony na Elzę:evil_lol: