Izabela124. Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 Domka_Czika napisał(a):No w końcu się doczekałyśmy:evil_lol: A Czikusia za Bobisiem tak tęskniła:evil_lol:Wasza galeria wyleciała mi z subkrypcji, dlatego nie wchodzilam;) Quote
C&B Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Izabela124. napisał(a):Już do was zagladam;) No w końcu się doczekałyśmy:evil_lol: A Czikusia za Bobisiem tak tęskniła:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 ooo...irokez profilem ;) http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis4/Obraz11825.jpg dobrze że mordercza bestia znów może się poruszać...to mu ułatwi polowanie na ofiary :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Bobiś chyba zadowolony że wróciłas na dłużej :multi: Quote
Tepes Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Omg bardzo dawno nas tu nie było, wybaczcie:oops: No ale jest wolne i przyszliśmy się przywitać :hand: http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis4/Obraz11825.jpg przystojniak:loveu::loveu::loveu: Quote
taxelina Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Eh.. nie wiem jak mam byc na biezaco.. jak jeses w domu to za duzo tu piszesz.. Quote
Martunia Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Uroczy Bobiś. :loveu: Dobrze, że z nim już lepiej. Quote
Izabela124. Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 [quote name='jonQuilla']ooo...irokez profilem ;) http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis4/Obraz11825.jpg dobrze że mordercza bestia znów może się poruszać...to mu ułatwi polowanie na ofiary :evil_lol:Hehe już dzis znowu szalał:evil_lol: [quote name='Alicja']Bobiś chyba zadowolony że wróciłas na dłużej :multi:Oj chyba bardzo:multi: [quote name='Acctiually']Omg bardzo dawno nas tu nie było, wybaczcie:oops: No ale jest wolne i przyszliśmy się przywitać :hand: http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis4/Obraz11825.jpg przystojniak:loveu::loveu::loveu: Oj nic nie szkodzi, ja u was też dawno nie byłam [quote name='deer_1987']Eh.. nie wiem jak mam byc na biezaco.. jak jeses w domu to za duzo tu piszesz..Oj tam, wcale nie dużo;) [quote name='Martunia']Uroczy Bobiś. :loveu: Dobrze, że z nim już lepiej.Oj uroczy to on bardzo:loveu: Quote
Izabela124. Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 [quote name='Domka_Czika']Hejka dzisiaj ! :multi: Co u Bobisia ?Hej Myslałam, że Bobikowi już przeszło ztą szyją jednak myliłam się.Nie wiem dokładnie co mu jest i to jest najgorsze. W domu normalnie się zachowuje, ale gdy wyjdzie na dwór trochę normalnie pochodzi i znów tak dziwnie się zachowuje, wogóle nie chce chodzic. A jak do domu przyjdzie z podwórka to kuli się i cały czas piszczy. Może to dlatego, ze po schodach schodzi na dół i wchodzi na góre? Nie mam pojęcia. Wet już zamknięty. Musze czekac do jutra. Nie wiecie jakie tabletki przeciwbólowe można dac dla psa? Quote
C&B Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 [quote name='Izabela124.']Hej Myslałam, że Bobikowi już przeszło ztą szyją jednak myliłam się.Nie wiem dokładnie co mu jest i to jest najgorsze. W domu normalnie się zachowuje, ale gdy wyjdzie na dwór trochę normalnie pochodzi i znów tak dziwnie się zachowuje, wogóle nie chce chodzic. A jak do domu przyjdzie z podwórka to kuli się i cały czas piszczy. Może to dlatego, ze po schodach schodzi na dół i wchodzi na góre? Nie mam pojęcia. Wet już zamknięty. Musze czekac do jutra. Nie wiecie jakie tabletki przeciwbólowe można dac dla psa? Oj , biedactwo...:placz: Niestety nie wiem jakie leki można dla psa jeżeli chodzi o przeciwbólowe ... :shake: Życzymy zdrówka Quote
Izabela124. Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 Domka_Czika napisał(a):Oj , biedactwo...:placz: Niestety nie wiem jakie leki można dla psa jeżeli chodzi o przeciwbólowe ... :shake: Życzymy zdrówkaDziekuję ;) Quote
Sweet Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Hej:) fajne foteczki ze spacerku:) szkoda ze nie bylo bobika:( no a co do tych tabletek to wiem ze mama kiedys dawała rokiemu jakies ale nie pamietam nazwy i ona tez... w necie moze cos poszukaj na ten temat albo na dogo gdzies..:roll: miejmy nadzieje ze mu przejdzie.. zdrówka:) Quote
Izabela124. Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 Sweetaśna napisał(a):Hej:) fajne foteczki ze spacerku:) szkoda ze nie bylo bobika:( no a co do tych tabletek to wiem ze mama kiedys dawała rokiemu jakies ale nie pamietam nazwy i ona tez... w necie moze cos poszukaj na ten temat albo na dogo gdzies..:roll: miejmy nadzieje ze mu przejdzie.. zdrówka:)Elo Właśnie szukam czegoś w necie... Quote
jonQuilla Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 a gdzie Bobik? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: o jaaaaacieee ! http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis4/Obraz091.jpg Quote
halgre Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 [quote name='Izabela124.']Hej Myslałam, że Bobikowi już przeszło ztą szyją jednak myliłam się.Nie wiem dokładnie co mu jest i to jest najgorsze. W domu normalnie się zachowuje, ale gdy wyjdzie na dwór trochę normalnie pochodzi i znów tak dziwnie się zachowuje, wogóle nie chce chodzic. A jak do domu przyjdzie z podwórka to kuli się i cały czas piszczy. Może to dlatego, ze po schodach schodzi na dół i wchodzi na góre? Nie mam pojęcia. Wet już zamknięty. Musze czekac do jutra. Nie wiecie jakie tabletki przeciwbólowe można dac dla psa? Psu wolno podać APAP - jako środek p-bólowy ! Wiem to NAPEWNO od weterynarza ! Kiedyś Dindek też brał tabletki p-bólowe i wet powiedział, że jak braknie tych które sam dał, to można dać właśnie APAP - jednak nie inne ! Quote
Martunia Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Oj, tak mi szkoda Bobisia... Niestety co do tych tabletek to nie wiem. Niech szybko zdrowieje! Świetny banner. :) Quote
Izabela124. Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 [quote name='Martunia']Oj, tak mi szkoda Bobisia... Niestety co do tych tabletek to nie wiem. Niech szybko zdrowieje! Świetny banner. :)Dzięki Sama robiłam;) [quote name='halgre58']Psu wolno podać APAP - jako środek p-bólowy ! Wiem to NAPEWNO od weterynarza ! Kiedyś Dindek też brał tabletki p-bólowe i wet powiedział, że jak braknie tych które sam dał, to można dać właśnie APAP - jednak nie inne !A w jakiej ilości można go podawac? [quote name='jonQuilla']a gdzie Bobik? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: o jaaaaacieee ! http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis4/Obraz091.jpg Ten spacerek był w Łomży;) Quote
Recommended Posts