Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='jonQuilla']ooo...irokez profilem ;)
http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis4/Obraz11825.jpg

dobrze że mordercza bestia znów może się poruszać...to mu ułatwi polowanie na ofiary :evil_lol:
Hehe już dzis znowu szalał:evil_lol:

[quote name='Alicja']Bobiś chyba zadowolony że wróciłas na dłużej :multi:Oj chyba bardzo:multi:

[quote name='Acctiually']Omg bardzo dawno nas tu nie było, wybaczcie:oops:
No ale jest wolne i przyszliśmy się przywitać :hand:
http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis4/Obraz11825.jpg
przystojniak:loveu::loveu::loveu:
Oj nic nie szkodzi, ja u was też dawno nie byłam

[quote name='deer_1987']Eh.. nie wiem jak mam byc na biezaco.. jak jeses w domu to za duzo tu piszesz..Oj tam, wcale nie dużo;)

[quote name='Martunia']Uroczy Bobiś. :loveu: Dobrze, że z nim już lepiej.Oj uroczy to on bardzo:loveu:

Posted

[quote name='Domka_Czika']Hejka dzisiaj ! :multi:
Co u Bobisia ?Hej

Myslałam, że Bobikowi już przeszło ztą szyją jednak myliłam się.Nie wiem dokładnie co mu jest i to jest najgorsze. W domu normalnie się zachowuje, ale gdy wyjdzie na dwór trochę normalnie pochodzi i znów tak dziwnie się zachowuje, wogóle nie chce chodzic. A jak do domu przyjdzie z podwórka to kuli się i cały czas piszczy. Może to dlatego, ze po schodach schodzi na dół i wchodzi na góre? Nie mam pojęcia. Wet już zamknięty. Musze czekac do jutra. Nie wiecie jakie tabletki przeciwbólowe można dac dla psa?

Posted

[quote name='Izabela124.']Hej

Myslałam, że Bobikowi już przeszło ztą szyją jednak myliłam się.Nie wiem dokładnie co mu jest i to jest najgorsze. W domu normalnie się zachowuje, ale gdy wyjdzie na dwór trochę normalnie pochodzi i znów tak dziwnie się zachowuje, wogóle nie chce chodzic. A jak do domu przyjdzie z podwórka to kuli się i cały czas piszczy. Może to dlatego, ze po schodach schodzi na dół i wchodzi na góre? Nie mam pojęcia. Wet już zamknięty. Musze czekac do jutra. Nie wiecie jakie tabletki przeciwbólowe można dac dla psa?

Oj , biedactwo...:placz:
Niestety nie wiem jakie leki można dla psa jeżeli chodzi o przeciwbólowe ... :shake:
Życzymy zdrówka

Posted

Hej:)
fajne foteczki ze spacerku:)
szkoda ze nie bylo bobika:(
no a co do tych tabletek to wiem ze mama kiedys dawała rokiemu jakies ale nie pamietam nazwy i ona tez... w necie moze cos poszukaj na ten temat albo na dogo gdzies..:roll: miejmy nadzieje ze mu przejdzie..
zdrówka:)

Posted

Sweetaśna napisał(a):
Hej:)
fajne foteczki ze spacerku:)
szkoda ze nie bylo bobika:(
no a co do tych tabletek to wiem ze mama kiedys dawała rokiemu jakies ale nie pamietam nazwy i ona tez... w necie moze cos poszukaj na ten temat albo na dogo gdzies..:roll: miejmy nadzieje ze mu przejdzie..
zdrówka:)
Elo
Właśnie szukam czegoś w necie...

Posted

[quote name='Izabela124.']Hej

Psu wolno podać APAP - jako środek p-bólowy ! Wiem to NAPEWNO od weterynarza !
Kiedyś Dindek też brał tabletki p-bólowe i wet powiedział, że jak braknie tych które sam dał, to można dać właśnie APAP - jednak nie inne !

Posted

[quote name='Martunia']Oj, tak mi szkoda Bobisia... Niestety co do tych tabletek to nie wiem. Niech szybko zdrowieje!
Świetny banner. :)Dzięki
Sama robiłam;)

[quote name='halgre58']Psu wolno podać APAP - jako środek p-bólowy ! Wiem to NAPEWNO od weterynarza !
Kiedyś Dindek też brał tabletki p-bólowe i wet powiedział, że jak braknie tych które sam dał, to można dać właśnie APAP - jednak nie inne !A w jakiej ilości można go podawac?

[quote name='jonQuilla']a gdzie Bobik?

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: o jaaaaacieee !

http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis4/Obraz091.jpg

Ten spacerek był w Łomży;)