Izabela124. Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 deer_1987 napisał(a):Dobranoc!!Dobranoc, zaraz dam foteczki na dobranoc Quote
Izabela124. Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Dobranoc wszystkim:hand::hand::hand: Quote
Asiaczek Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Suńka wie, gdzie najwygodniej!:lol: http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis4/Obraz11540.jpg Czy to klateczka Bobika? http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis4/Obraz10106.jpg Pzdr. Quote
Izabela124. Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 [quote name='Asiaczek']Suńka wie, gdzie najwygodniej!:lol: http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis4/Obraz11540.jpg Czy to klateczka Bobika? http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobis4/Obraz10106.jpg Pzdr.Hej Asiaczki Sonia wygodnicka jest;) Tak, to klatka Bobika, ale jej już nie używam, miała byc jak poszłabym na stancję z Bobim Quote
Asiaczek Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Aaaa, ale chyba nie było problemów z zaakceptowaniem klatki przez Bobika? Wygląda na bardzo zadomowionego w niej.:lol: Pzdr. Quote
Unbelievable Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Izabela124. napisał(a):Tak, a co?:cool3: ja się uczę w II elo:diabloti: więc jakbyś chciała jakiś spacer czy coś to się nie krępuj : P Quote
Izabela124. Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Asiaczek napisał(a):Aaaa, ale chyba nie było problemów z zaakceptowaniem klatki przez Bobika? Wygląda na bardzo zadomowionego w niej.:lol: Pzdr.Od razu chciał do niej wchodzic, spodobała mu się:p Tinka:) napisał(a):ja się uczę w II elo:diabloti: więc jakbyś chciała jakiś spacer czy coś to się nie krępuj : POk hehe Odezwę się;) Quote
Alicja Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [FONT=Arial]no proszę jak fajnie z tym kenelikiem ... w razie czego zawsze można Bobiego przeprowadzić do Ciebie ;) Pozdróweczka :multi::multi:....za tydzień na dłużej chyba do domku wpadasz ??[/FONT] Quote
Izabela124. Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]no proszę jak fajnie z tym kenelikiem ... w razie czego zawsze można Bobiego przeprowadzić do Ciebie ;) Pozdróweczka :multi::multi:....za tydzień na dłużej chyba do domku wpadasz ??[/FONT] No, będę do wtorku:multi: Quote
jonQuilla Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [FONT=Georgia]Bobik za kratami :crazyeye: mów szybko co przeskrobał ;) :evil_lol::evil_lol: mówiłam Ci że masz bestie a nie psa to się śmiałaś a teraz co... zamykasz go w klatce bo pewnie się rzuca na wszystko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć :multi::loveu: [/FONT] Quote
Izabela124. Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Bobik za kratami :crazyeye: mów szybko co przeskrobał ;) :evil_lol::evil_lol: mówiłam Ci że masz bestie a nie psa to się śmiałaś a teraz co... zamykasz go w klatce bo pewnie się rzuca na wszystko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć :multi::loveu: [/FONT]Cześc Hehe ty to zawsze umiesz mnie rozśmieszyc:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bobiś rzucał się na wszystko i za karę go zamknęłam w klatce i nadal tam siedzi:diabloti: Quote
jonQuilla Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Izabela124.']Cześc Hehe ty to zawsze umiesz mnie rozśmieszyc:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bobiś rzucał się na wszystko i za karę go zamknęłam w klatce i nadal tam siedzi:diabloti: [FONT=Georgia] niech w domu w kagańcu chodzi bo Was rozszarpie :cool3::cool3: jakbyś miała Yorka tak jak ja to byś nie miała tego problemu :evil_lol: [/FONT] Quote
Izabela124. Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia] niech w domu w kagańcu chodzi bo Was rozszarpie :cool3::cool3: jakbyś miała Yorka tak jak ja to byś nie miała tego problemu :evil_lol: [/FONT]Właśnie zastanawiam się nad kagańcem i chyba go zastosuję:evil_lol: Ale ten twój york to jakiś wyrośnięty:shake::diabloti: Quote
Pusiakowa Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Bobik w klatce ! :eviltong: co on znowu nabroil? :mad::diabloti: ale jak tam duzo miejsca ma :razz: Quote
Recommended Posts