Izabela124. Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 Z wychowawczynią: I z pieskiem z hodowli gdzie jeździmy na praktyki: Quote
Izabela124. Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 I foteczki jeszcze z wakacji, z działki: Quote
Izabela124. Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 Tu już zaczynają się fotki z pobytu na wsi, z wakacji: Quote
Izabela124. Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 Na dziś koniec, jutro dam kolejną porcję Quote
Martunia Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Ale dużo zdjęć! Śliczne te z wystawy. Berneny! ^^ I fajne z tego bursu. Musi być śmiesznie. :D Bobiś i Olcia uroczy. ^^ I kwiatki przepiękne. Co tam? Odpoczywa się w domku? :D Quote
Izabela124. Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 Martunia napisał(a):Ale dużo zdjęć! Śliczne te z wystawy. Berneny! ^^ I fajne z tego bursu. Musi być śmiesznie. :D Bobiś i Olcia uroczy. ^^ I kwiatki przepiękne. Co tam? Odpoczywa się w domku? :DNo chyba was za bardzo rozpieszczam z tymi fotakmi:roll::evil_lol: Superancko jest w bursie, a jak już będę miała laptopa to juz wogle będzie zajebiaszczo:multi: Nadrabiam zaległości na dogo, ano się odpoczywa, w końcu mogę z Bobim na spacerki iśc i go wygłaskac, itp.:multi: Quote
Martunia Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Nie no, fotek jest akurat w sam raz! :D Świetnie! Będziesz mogła wpadać do nas, kiedy zechcesz. :D No, poza lekcjami może. Oj tak, wreszcie się nim choć trochę nacieszysz. ;) Quote
Izabela124. Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 Martunia napisał(a):Nie no, fotek jest akurat w sam raz! :D Świetnie! Będziesz mogła wpadać do nas, kiedy zechcesz. :D No, poza lekcjami może. Oj tak, wreszcie się nim choć trochę nacieszysz. ;)No i będę w końcu na bierząco a nie tak raz na tydzien wpadam do waszych galerji:roll: albo i to nie, bo czasem nie mam czasu w weekendy Hehe i go rozpieszczam teraz:evil_lol: Quote
Klaudysiaczek Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Witamy :cool3: Duzioo fotek :loveu: Quote
kaskaSz Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Hejka! Ja chyba nie mogłabym mieszkać w bursie... A fotki z wakacji fajne, aż mi się zachciało znowu wolnego :) Pzdr. Quote
Izabela124. Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 Klaudysiaczek napisał(a):Witamy :cool3: Duzioo fotek :loveu:Witanko Jutro też tyle dam:eviltong::cool3::lol: kaskaSz napisał(a):Hejka! Ja chyba nie mogłabym mieszkać w bursie... A fotki z wakacji fajne, aż mi się zachciało znowu wolnego :) Pzdr.Hejos A to czemu? Warunki nie są doskonałe, ale fajnie jest. Niom, mi też zachciało się powrotu do wakacji:roll:;) Quote
łapeczek Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 A nie nic tylko tak sie pytam ... ja sama ww klasie mam 2 osoby ktorye tak jaki i ty mieszkajaaaa w bursie ;] i sa zadowleni a ty jestes? Quote
Martunia Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Izabela124. napisał(a):No i będę w końcu na bierząco a nie tak raz na tydzien wpadam do waszych galerji:roll: albo i to nie, bo czasem nie mam czasu w weekendy Hehe i go rozpieszczam teraz:evil_lol: No i będziesz miała mniej do roboty na Dogo. :cool3: Ja nawet po jednym dniu niebycia na Dogo mam pełno do nadrabiania. :roll: No i dobrze, musicie się sobą nacieszyć. ;) Quote
Klaudysiaczek Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Martunia ja też mam zawsze pełno do nadrabiania... :shake: Quote
Izabela124. Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 łapeczek napisał(a):A nie nic tylko tak sie pytam ... ja sama ww klasie mam 2 osoby ktorye tak jaki i ty mieszkajaaaa w bursie ;] i sa zadowleni a ty jestes?Nio, ja jestem bardzo zadowolona, wkurza mnie, ze musze ciągle się pytac jeśli chcę gdzieś wyjsc, ale tak to jest spoko Martunia napisał(a):No i będziesz miała mniej do roboty na Dogo. :cool3: Ja nawet po jednym dniu niebycia na Dogo mam pełno do nadrabiania. :roll: No i dobrze, musicie się sobą nacieszyć. ;)A pomyśl ile ja mam nadrabiania jak tydzień mnie nie ma:evil_lol::roll: Wczoraj wieczorem nie położył mi sie na kolana i zasnął i przez niego nie mogłam dojśc do klwiatury hehe, ale i tak go kocham mocno:loveu: Kinguska napisał(a):Cuudny :D Zapraszamy do nas ;)Hej Zaraz zajrzę Quote
Martunia Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 No właśnie sobie wyobrażam.. :eviltong: Ja bym chyba nie wytrzymała. Kochany Bobiś. :loveu: Quote
Izabela124. Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 Martunia napisał(a):No właśnie sobie wyobrażam.. :eviltong: Ja bym chyba nie wytrzymała. Kochany Bobiś. :loveu:Hehe a czególnie u Ady w galerji to sajgon hehe:evil_lol::diabloti: I to jeszcze jak kochany:loveu: A moją babcię wczoraj do szpitala zabrali, ma zapalenie płuc:roll: Quote
kaskaSz Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Izabela124. napisał(a): Hejos A to czemu? Warunki nie są doskonałe, ale fajnie jest. Niom, mi też zachciało się powrotu do wakacji:roll:;) Właśnie warunki mnie przerażają, jeszcze, żebym miała swój pokój tylko dla siebie to by uszło, a tak to niet. Moja koleżanka z klasy mieszkała w bursie i się przepisała do szkoły bliżej domu, bo nie wytrzymała w bursie. Quote
Recommended Posts