Dozia_13 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Hej... :) A tu sobie czytam i wyczytałam, że ty mnie obgaduja... ;( ja Bobisia męczyłam tak z miłości... w tamten weekend robił mi za moje dwie pciechy więc go troszke umecyzłam... ;P Iza dawaj jakieś foteczki... I powiec co tam u Oluni slychowac?? Quote
Pusiakowa Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Dozia_13 napisał(a):Hej... :) A tu sobie czytam i wyczytałam, że ty mnie obgaduja... ;( ja Bobisia męczyłam tak z miłości... w tamten weekend robił mi za moje dwie pciechy więc go troszke umecyzłam... ;P Iza dawaj jakieś foteczki... I powiec co tam u Oluni slychowac?? nikt tu nikogo nie obgaduje :lol: . A no wiadomo ze z milosci :loveu:. Fajnie ze moglyscie sie spotkac! :razz: zazdraszczam!! Quote
Dozia_13 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Pusiakowa napisał(a):nikt tu nikogo nie obgaduje :lol: . A no wiadomo ze z milosci :loveu:. Fajnie ze moglyscie sie spotkac! :razz: zazdraszczam!! a no fajnie... ;) najgorsze jest to, że Iza mieszka w tym samym mieście i nie widzimy sie całmi tygodniami...:mad::angryy: Quote
Pusiakowa Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Dozia_13 napisał(a):a no fajnie... ;) najgorsze jest to, że Iza mieszka w tym samym mieście i nie widzimy sie całmi tygodniami...:mad::angryy: a to moze jakis wspólny spacerek? :lol: (nie zebym narzucala :P . tylko doradzam ;D ) Quote
basia2202 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 o kurcze.. ile znowu fotek Bobisia :multi: Bobiś i te jego wieeeelkie oczy :cool3: mógłby zagrać wilka w czerwonym kapturku :diabloti: w końcu to pies bestia :evil_lol: pozdrowionka Izuś Quote
jbk Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 O, widzę, że są tacy, którzy jeszcze wcześniej ode mnie wstają w soboty ;) A może nie wcześniej? W sumie ja to już w pracy jestem..... WItanko sobotnie :) Quote
taxelina Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 jbk napisał(a):O, widzę, że są tacy, którzy jeszcze wcześniej ode mnie wstają w soboty ;) A może nie wcześniej? W sumie ja to już w pracy jestem..... WItanko sobotnie :) ja wstawalam po 6 kiedy chodzilam do pracy w soboty i niedziele, wyrzucono mnie z sobot ale TZ ciagle tam pracuje (i my razem w niedziele) tak wiec wstac zrobic sniadanie itd.. to i tka wstaje ;) Quote
jbk Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 deer_1987 napisał(a):ja wstawalam po 6 kiedy chodzilam do pracy w soboty i niedziele, wyrzucono mnie z sobot ale TZ ciagle tam pracuje (i my razem w niedziele) tak wiec wstac zrobic sniadanie itd.. to i tka wstaje ;) To mamy podobnie ;) Ja wstaję codziennie o szóstej, włącznie z weekendami, tyle, że ze względu na psy ;) Dla męża pewnie bym nie wstawała, hehe :diabloti: Quote
Izabela124. Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Martunia napisał(a):Hej Iza. :) I jak tam? Co u Ciebie? :eviltong:HEjos A byłam dziś na zakupach, niedługo idę z Bobisiem na długaśny spaceros Pusiakowa napisał(a):Hej ! aha . to fajnie ze Ci sie podoba :lol: . a to Ci pozwolili miec laptopa? :razz:Hejos Nie pozwolili, ale korzystam z komputerów buroswych Sweetaśna napisał(a):a iza juz dzisiaj bedzie w domciu:D:DNio, już jestem Klaudysiaczek napisał(a):Super :multi::-D.;) pinczerka_i_Gizmo napisał(a):To czekamy :):p Dozia_13 napisał(a):Hej... :) A tu sobie czytam i wyczytałam, że ty mnie obgaduja... ;( ja Bobisia męczyłam tak z miłości... w tamten weekend robił mi za moje dwie pciechy więc go troszke umecyzłam... ;P Iza dawaj jakieś foteczki... I powiec co tam u Oluni slychowac??Hejos koteczek Zaraz dam fotencje basia2202 napisał(a):o kurcze.. ile znowu fotek Bobisia :multi: Bobiś i te jego wieeeelkie oczy :cool3: mógłby zagrać wilka w czerwonym kapturku :diabloti: w końcu to pies bestia :evil_lol: pozdrowionka Izuś Witanko BAsiu Hehe to moja bestyjka deer_1987 napisał(a):Witamy sie!!Dzień doberek jbk napisał(a): WItanko sobotnie :)Hello Pusiakowa napisał(a):Heeeeeeeeeeej! :loveu:Elo Quote
Izabela124. Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 I jeszcze dwie foteczki z pobytu Karoliny: Quote
ewka i haker Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 witamy olusia super wyglada z bobim Quote
Izabela124. Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 ewka i haker napisał(a):witamy olusia super wyglada z bobimWitanko Cieszkam się:loveu: Quote
Sweet Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 super foteczki:D:D http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Obraz10634.jpg sliczne zdjecie:D ale olusia ładniejsza od ciebie i bardziej sweetaśna:evil_lol: hehe:) super fotki:D co kupiłas na zakupach??:D i jak spacerek z bobim?? Quote
Izabela124. Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Sweetaśna napisał(a):super foteczki:D:D http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Obraz10634.jpg sliczne zdjecie:D ale olusia ładniejsza od ciebie i bardziej sweetaśna:evil_lol: hehe:) super fotki:D co kupiłas na zakupach??:D i jak spacerek z bobim??No wiesz ty co:mad::placz::eviltong: A kupiam sobie adidaski i skarpetki:lol: A bardzo dobrze;) Chcecie fotki z wystawy w Bialymstoku? Quote
Sweet Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 hehe:) oj no co:) taka prawda:evil_lol: ale ty tez troche sweetaśna jestes:) ale jednak musisz przyznac ze takie maludy są sweetaśniejsze:D a to fajnie:) pokaż adidaski:D:D pewnie ze chcemy fotki:D masz yorki albo westy??:D Quote
Martunia Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Śliczna Olcia. :loveu: Uroczo wygląda z Bobisiem. :) a jak tam, odpoczywa się w domu? :cool3: Quote
łapeczek Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 heyooo jaka fajna dziewczyneczka malutka;] Quote
jonQuilla Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 przecież to nierozsądne zeby sadzać dziecko koło takiej bestii z irokezem :crazyeye: witajcie :loveu::multi: Quote
taxelina Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 u nas zdjecia z parku dla zwierzat Quote
Izabela124. Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Martunia napisał(a):Śliczna Olcia. :loveu: Uroczo wygląda z Bobisiem. :) a jak tam, odpoczywa się w domu? :cool3:A wogle nie odpoczywam hehe ciągle gdzieś jestem, teraz mam chwilkę to jak zwykle zaległości nadrabiam na dgm łapeczek napisał(a):heyooo jaka fajna dziewczyneczka malutka;]Hejos jonQuilla napisał(a):przecież to nierozsądne zeby sadzać dziecko koło takiej bestii z irokezem :crazyeye: witajcie :loveu::multi: Hej Hehe a te dziecko jest groźniejsze od tej bestii :evil_lol: deer_1987 napisał(a):u nas zdjecia z parku dla zwierzatNiebawem i u was nadrobię zaległości Quote
Recommended Posts