Sweet Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 :):) hehe:) nie wiem jak ale uniosła:) moze nie była ciężka;) Quote
jonQuilla Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 hmm.... Iza zoofilka !!! całowała się ze swoim psem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: fajne zdjecia grupowe :) nie dziwie się że to połowa grupy... jakby cała była to nie zmieściłaby się w kadr :evil_lol::evil_lol: Quote
akodirka Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1060166.jpg z jezkiem? :lol: gorzko! gorzko! gorzko! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Dozia_13 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Hoho było was tam troche... no Iza zaszalała tam hehe a te buziaki hmmm... ;) Quote
Pimpek Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1060166.jpg Uuu, całus z języczkiem, fuuu xD:evil_lol: Quote
Dozia_13 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Mam dwie dobre wiadomości... :) Pierwsza to taka, że Iza znalazła pokój naprzeciko mnie... :) Druga to taka, że Bobik będzie mieszkał razem z nią... :) Quote
kaskaSz Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 A to nie czasem o ten łomżyński pokój chodzi jak Iza od września do tech. wet. pójdzie? Jak tak to gratuluje tego, że nie będziesz musiała się z Bobikiem rozstawać. Quote
Dozia_13 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='łapeczek']jaki pokoj po co ????????? [quote name='ewka i haker']dozia o co chodzi Bo Iza będzie się uczyła w techikum weterynaryjnym i dziś przyjechała szukać pokoju do wynajęcie... i znalazła taki, w którym będzie mogła mieszkać z Bobim... :multi: a Teraz dam zeledwie 3 foty o słabej jakości... mój aparat w kom jest kipski...:multi: Quote
Dozia_13 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 kaskaSz napisał(a):A to nie czasem o ten łomżyński pokój chodzi jak Iza od września do tech. wet. pójdzie? Jak tak to gratuluje tego, że nie będziesz musiała się z Bobikiem rozstawać. Tak tak to oto chodzi... :) niom tak się ciesze... a Iza skakała z radości...:multi: Quote
ewka i haker Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 ale super jakbym miala mozliwosc z psem tez bym do takiej szkoly poszla nawet sie zastanawialm Quote
Dozia_13 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Niom Iza ma szczęście to jedyni ludzie którzy się zgodzili na Bobiego... teraz ja muszę pogadać z rodzicami czy Bobi na ten czas co Iza będzie w szkole będzie mógł siedzieć u nas... mam nadzieję, że się zgodza... Quote
ewka i haker Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 fajnie jak by sie udalo ile ona bedzie miesiecznie placic Quote
Iza. Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 kaskaSz napisał(a):To sam Bobik nie wytrzyma? Aktualnie Bobiś sam w ogóle nie zostaje ; ) Quote
ewka i haker Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 ja mysle ze wytrzyma nie bedzire caly dzien w szkole w koncu ale tez caly dzien sam w domu to nie fajnie Quote
Dozia_13 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 ewka i haker napisał(a):fajnie jak by sie udalo ile ona bedzie miesiecznie placic bedzie placic 250zl miesiecznie kaskaSz napisał(a):To sam Bobik nie wytrzyma? Iza mówiła, że strasznie szczeka i piszczy ewka i haker napisał(a):ja mysle ze wytrzyma nie bedzire caly dzien w szkole w koncu ale tez caly dzien sam w domu to nie fajnie Niom a jak psiki sie lepiej zapoznaja to Bobis bedzie mial razniej u mnie... :) Quote
taxelina Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 no to fajnie! choc szkoda ze tak ciezko sie zgodzic by z psem mieszkac... Quote
kaskaSz Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Zawsze mozna zacząć przyzwyczajać do zostawania samemu ;) Mój pies też przez wakacje się rozbestwia i ciężko mu zostawać samemu w domu, ale w roku szkolnym musi się przyzwyczaić, choć i w wakacje zostawiam go samego na kilka godzin. Ale jeśli istnieje możliwość, że Bobika zaprowadzać do kogoś to spoko, zawsze lepsze niż samotność przez 7-9h, mam nadzieję, że Twoja mam się zgodzi na takie rozwiązanie. Quote
Dozia_13 Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 kaskaSz napisał(a):Zawsze mozna zacząć przyzwyczajać do zostawania samemu ;) Mój pies też przez wakacje się rozbestwia i ciężko mu zostawać samemu w domu, ale w roku szkolnym musi się przyzwyczaić, choć i w wakacje zostawiam go samego na kilka godzin. Ale jeśli istnieje możliwość, że Bobika zaprowadzać do kogoś to spoko, zawsze lepsze niż samotność przez 7-9h, mam nadzieję, że Twoja mam się zgodzi na takie rozwiązanie. Moje sunie sa dwie więc nie mam problemu z zostawianiem... Jak mama wroci to pogadam z nią mysle ze sie zgodzi... ale z nia to nie wiadomo... ewka i haker napisał(a):to bardzo tanio wszystki mieszkania byly mniej wiecej w takiej cenie Quote
Recommended Posts