Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

hmm....
Iza zoofilka !!!
całowała się ze swoim psem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

fajne zdjecia grupowe :)
nie dziwie się że to połowa grupy...
jakby cała była to nie zmieściłaby się w kadr :evil_lol::evil_lol:

Posted

A to nie czasem o ten łomżyński pokój chodzi jak Iza od września do tech. wet. pójdzie? Jak tak to gratuluje tego, że nie będziesz musiała się z Bobikiem rozstawać.

Posted

[quote name='łapeczek']jaki pokoj po co ?????????

[quote name='ewka i haker']dozia o co chodzi

Bo Iza będzie się uczyła w techikum weterynaryjnym i dziś przyjechała szukać pokoju do wynajęcie... i znalazła taki, w którym będzie mogła mieszkać z Bobim... :multi:

a Teraz dam zeledwie 3 foty o słabej jakości... mój aparat w kom jest kipski...:multi:

Posted

kaskaSz napisał(a):
A to nie czasem o ten łomżyński pokój chodzi jak Iza od września do tech. wet. pójdzie? Jak tak to gratuluje tego, że nie będziesz musiała się z Bobikiem rozstawać.

Tak tak to oto chodzi... :) niom tak się ciesze... a Iza skakała z radości...:multi:

Posted

Niom Iza ma szczęście to jedyni ludzie którzy się zgodzili na Bobiego... teraz ja muszę pogadać z rodzicami czy Bobi na ten czas co Iza będzie w szkole będzie mógł siedzieć u nas... mam nadzieję, że się zgodza...

Posted

ewka i haker napisał(a):
fajnie jak by sie udalo
ile ona bedzie miesiecznie placic

bedzie placic 250zl miesiecznie

kaskaSz napisał(a):
To sam Bobik nie wytrzyma?

Iza mówiła, że strasznie szczeka i piszczy

ewka i haker napisał(a):
ja mysle ze wytrzyma nie bedzire caly dzien w szkole w koncu ale tez caly dzien sam w domu to nie fajnie

Niom a jak psiki sie lepiej zapoznaja to Bobis bedzie mial razniej u mnie... :)

Posted

Zawsze mozna zacząć przyzwyczajać do zostawania samemu ;) Mój pies też przez wakacje się rozbestwia i ciężko mu zostawać samemu w domu, ale w roku szkolnym musi się przyzwyczaić, choć i w wakacje zostawiam go samego na kilka godzin. Ale jeśli istnieje możliwość, że Bobika zaprowadzać do kogoś to spoko, zawsze lepsze niż samotność przez 7-9h, mam nadzieję, że Twoja mam się zgodzi na takie rozwiązanie.

Posted

kaskaSz napisał(a):
Zawsze mozna zacząć przyzwyczajać do zostawania samemu ;) Mój pies też przez wakacje się rozbestwia i ciężko mu zostawać samemu w domu, ale w roku szkolnym musi się przyzwyczaić, choć i w wakacje zostawiam go samego na kilka godzin. Ale jeśli istnieje możliwość, że Bobika zaprowadzać do kogoś to spoko, zawsze lepsze niż samotność przez 7-9h, mam nadzieję, że Twoja mam się zgodzi na takie rozwiązanie.

Moje sunie sa dwie więc nie mam problemu z zostawianiem... Jak mama wroci to pogadam z nią mysle ze sie zgodzi... ale z nia to nie wiadomo...

ewka i haker napisał(a):
to bardzo tanio

wszystki mieszkania byly mniej wiecej w takiej cenie