Sweet Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 o cos takiego.... z tym ze sa tylko 4 siedzenia bo te 2 z tyłu rozłożone na bagażnik... a tu widac tylne siedzenia i tą skrzynke;/ mój tata kupił bardzo niepraktyczny samochód;/ Quote
Izabela124. Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']http://www.chrysler.com/shared/2008/pacifica/safety_security/images/pacifica_airbags.jpg o cos takiego.... z tym ze sa tylko 4 siedzenia bo te 2 z tyłu rozłożone na bagażnik...Aha, no ja nie wiem czy się zmnieścimy, jutro będziemy myslec;) 333 Quote
baffi2 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 A gdzie ty na zawodach byłaś? hmm no to ja chyba nie pojade na zlot... A jakby zrobic tak, że w tym środkowym rzedzie pomiędzy siedzeniami na podłodze postawić moj bagaz ktory nie bedzie duzy i usiądą tam 2 osoby, a z tyłu na jednym siedzeniu usiadzie osoba a na drugim siedzeniu bedzie bagaz i na podlodze tez bedzie tam bagaz...? Quote
Izabela124. Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 baffi2 napisał(a):A gdzie ty na zawodach byłaś? hmm no to ja chyba nie pojade na zlot... A jakby zrobic tak, że w tym środkowym rzedzie pomiędzy siedzeniami na podłodze postawić moj bagaz ktory nie bedzie duzy i usiądą tam 2 osoby, a z tyłu na jednym siedzeniu usiadzie osoba a na drugim siedzeniu bedzie bagaz i na podlodze tez bedzie tam bagaz...?Na PPA w Białymstoku;) Nie wiadomo czy moja mam pojedzie z nami do Sierakowa. Gadaj ze sweetgirl;) Quote
Sweet Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 własnie tez tak myslalam i tak by mogło chyba byc tylko mysle czy koło zapasowe wejdzie do tego bagaznika co zostanie z tyłu... musze z tatą pogadac o tym moze tak da rade a ja nie to jakos inaczej sobie poradzimy ale sie jakos zabierzemy:):) nie zostawimy cie samej w poznaniu o to sie juz nie martw:) i pojedziesz:D Quote
Izabela124. Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):własnie tez tak myslalam i tak by mogło chyba byc tylko mysle czy koło zapasowe wejdzie do tego bagaznika co zostanie z tyłu... musze z tatą pogadac o tym moze tak da rade a ja nie to jakos inaczej sobie poradzimy ale sie jakos zabierzemy:):) nie zostawimy cie samej w poznaniu o to sie juz nie martw:) i pojedziesz:D ;) Widzisz baffi nie ma co sie martwic na zapas, na pewno będziesz miała transport;) Quote
baffi2 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 dobra to teraz tylko przekonać mame, bo ona twierdzi że nie powinnam jeździć z ''nieznajomymi'' :diabloti: moge dostać nr. do mamy Izy i do taty sweetgirl? bo moja mama bedzie chciała zadzwonić... Quote
Izabela124. Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 baffi2 napisał(a):dobra to teraz tylko przekonać mame, bo ona twierdzi że nie powinnam jeździć z ''nieznajomymi'' :diabloti: moge dostać nr. do mamy Izy i do taty sweetgirl? bo moja mama bedzie chciała zadzwonić...Hehe to teraz ty masz problemy, jak ja na 100% pojadę to na pewno pdoam ci mojej may nr tel, bo naarzie to ja sama w w niepewnisci żyję:evil_lol: Quote
Sweet Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 wiesz co ja ci moge dac numer do mojej mamy lepiej bo ona i tak jest bardziej poinformowana bo tata ma tylko nas zawieśc:) za chwilke ci moge podac nawet oba jak chcesz tylko musze pogadac jeszcze z nimi:) za chwile bede bo musze psa wykąpac;) Quote
Izabela124. Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Nareszcie wszytsko nadrobiłam na dogo, tzn. wsyztskie galerie do których zagladam:multi: Quote
Asia & Ginger Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Izabela124. napisał(a):Powiem jej to, ona pewnie będzie chciała zobaczyc ośrodek, wiec pewnie z nami sie zabierze. Jeszcze sie zgadamy. Jeszcze tata musi urlop dostac:razz: Zawsze można wziać urlop na żądanie. :cool3: Albo jutro przyjeżdżajcie. :cool3: Quote
Izabela124. Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Zawsze można wziać urlop na żądanie. :cool3: Albo jutro przyjeżdżajcie. :cool3:No zobaczymy, jutro gadam z tatą Mam nie zechce jutro, wolę jej nie drażnic:evil_lol: Quote
baffi2 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 to mam prośbę bo ja jutro wyjeżdżam na pół dnia i nie bede mieć dostępu do neta. to Iza przyślij mi jutro numer to sie zdzwonimy (info kiedy przyjezdzacie, pociąg itp jak najszybciej bo trzeba zarezerwować miejsca :cool3: sweetgirl ty mi przyślij nr. do np. mamy ;) na numer ...... zapisz bo zaraz skasuję Quote
Izabela124. Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 [quote name='baffi2']to mam prośbę bo ja jutro wyjeżdżam na pół dnia i nie bede mieć dostępu do neta. to Iza przyślij mi jutro numer to sie zdzwonimy (info kiedy przyjezdzacie, pociąg itp jak najszybciej bo trzeba zarezerwować miejsca :cool3: sweetgirl ty mi przyślij nr. do np. mamy ;) na numer 501-047-355 - zapisz bo zaraz skasujęOk, jutro się odezwę;) Quote
Martunia Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Super są te zdjęcia. :loveu: Bobiś jaki uśmiechnięty. ;) Trzymam nadal kciuki... :kciuki: Quote
Izabela124. Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Martunia napisał(a):Super są te zdjęcia. :loveu: Bobiś jaki uśmiechnięty. ;) Trzymam nadal kciuki... :kciuki:Dziękowac:loveu::loveu::loveu: Quote
Sweet Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 ja tez ci napisze potem numer:) mam zapisany:) głuchne ci i zapisz sobie mój zaczynający sie na 885:D Quote
agaciaaa Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Cześć Iza :) ale miałam zaległości :lol: wszystko nadrobiłam :) Czytałam, że nie wiesz jeszcze czy na zlot pojedziesz, w takim razie trzymam kciuki, żeby udało sie namówić rodziców :) Quote
Izabela124. Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 agaciaaa napisał(a):Cześć Iza :) ale miałam zaległości :lol: wszystko nadrobiłam :) Czytałam, że nie wiesz jeszcze czy na zlot pojedziesz, w takim razie trzymam kciuki, żeby udało sie namówić rodziców :)Wytrwała jesteś:evil_lol: Dziekuję:loveu: Quote
łapeczek Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 ooooooooooo trafilam .... heyo wam ... zaraz sie cofne i nadrobie to co stracilam ;] Quote
Sweet Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 hmm.. a takie pytanie bo baffi za wczesnie poszła i sie nie zdązyłam zapytac:) iza wiesz moze jak ona ma na imie i ile ma lat?? i jak wyglada??:D bo nie zdazyłam sie zapytac... Quote
Izabela124. Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 łapeczek napisał(a):ooooooooooo trafilam .... heyo wam ... zaraz sie cofne i nadrobie to co stracilam ;]O pewnie masz dużo zaległosci:evil_lol::eviltong::diabloti: xxSweetGirl93xx napisał(a):hmm.. a takie pytanie bo baffi za wczesnie poszła i sie nie zdązyłam zapytac:) iza wiesz moze jak ona ma na imie i ile ma lat?? i jak wyglada??:D bo nie zdazyłam sie zapytac...Jasne, ze wiem, bo w Białymstoku z nią w namiocie spałam:evil_lol: i znam jej mamę i psa:diabloti: Ma na imie jak dobrze pamietam to Wiktoria i chodzi do gimznazjum, ale nie pamietam do której:eviltong: Bardzo miła jest:loveu: Quote
łapeczek Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 jestem szybk i juz nadrobilam ;] wiec fajne foty duzo gadania zwlaszcza o zlocie ;] ale to nic pozatym doptrzylam sie slicznego Goldena http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/Bobik3/Obraz7839.jpg Quote
Recommended Posts