Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

o cos takiego.... z tym ze sa tylko 4 siedzenia bo te 2 z tyłu rozłożone na bagażnik...

a tu widac tylne siedzenia i tą skrzynke;/

mój tata kupił bardzo niepraktyczny samochód;/

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']http://www.chrysler.com/shared/2008/pacifica/safety_security/images/pacifica_airbags.jpg
o cos takiego.... z tym ze sa tylko 4 siedzenia bo te 2 z tyłu rozłożone na bagażnik...Aha, no ja nie wiem czy się zmnieścimy, jutro będziemy myslec;)

333

Posted

A gdzie ty na zawodach byłaś?
hmm no to ja chyba nie pojade na zlot...
A jakby zrobic tak, że w tym środkowym rzedzie pomiędzy siedzeniami na podłodze postawić moj bagaz ktory nie bedzie duzy i usiądą tam 2 osoby, a z tyłu na jednym siedzeniu usiadzie osoba a na drugim siedzeniu bedzie bagaz i na podlodze tez bedzie tam bagaz...?

Posted

baffi2 napisał(a):
A gdzie ty na zawodach byłaś?
hmm no to ja chyba nie pojade na zlot...
A jakby zrobic tak, że w tym środkowym rzedzie pomiędzy siedzeniami na podłodze postawić moj bagaz ktory nie bedzie duzy i usiądą tam 2 osoby, a z tyłu na jednym siedzeniu usiadzie osoba a na drugim siedzeniu bedzie bagaz i na podlodze tez bedzie tam bagaz...?
Na PPA w Białymstoku;)
Nie wiadomo czy moja mam pojedzie z nami do Sierakowa. Gadaj ze sweetgirl;)

Posted

własnie tez tak myslalam i tak by mogło chyba byc tylko mysle czy koło zapasowe wejdzie do tego bagaznika co zostanie z tyłu... musze z tatą pogadac o tym moze tak da rade a ja nie to jakos inaczej sobie poradzimy ale sie jakos zabierzemy:):) nie zostawimy cie samej w poznaniu o to sie juz nie martw:)
i pojedziesz:D

Posted

xxSweetGirl93xx napisał(a):
własnie tez tak myslalam i tak by mogło chyba byc tylko mysle czy koło zapasowe wejdzie do tego bagaznika co zostanie z tyłu... musze z tatą pogadac o tym moze tak da rade a ja nie to jakos inaczej sobie poradzimy ale sie jakos zabierzemy:):) nie zostawimy cie samej w poznaniu o to sie juz nie martw:)
i pojedziesz:D

;)
Widzisz baffi nie ma co sie martwic na zapas, na pewno będziesz miała transport;)

Posted

dobra to teraz tylko przekonać mame, bo ona twierdzi że nie powinnam jeździć z ''nieznajomymi'' :diabloti: moge dostać nr. do mamy Izy i do taty sweetgirl? bo moja mama bedzie chciała zadzwonić...

Posted

baffi2 napisał(a):
dobra to teraz tylko przekonać mame, bo ona twierdzi że nie powinnam jeździć z ''nieznajomymi'' :diabloti: moge dostać nr. do mamy Izy i do taty sweetgirl? bo moja mama bedzie chciała zadzwonić...
Hehe to teraz ty masz problemy, jak ja na 100% pojadę to na pewno pdoam ci mojej may nr tel, bo naarzie to ja sama w w niepewnisci żyję:evil_lol:

Posted

wiesz co ja ci moge dac numer do mojej mamy lepiej bo ona i tak jest bardziej poinformowana bo tata ma tylko nas zawieśc:) za chwilke ci moge podac nawet oba jak chcesz tylko musze pogadac jeszcze z nimi:) za chwile bede bo musze psa wykąpac;)

Posted

Izabela124. napisał(a):
Powiem jej to, ona pewnie będzie chciała zobaczyc ośrodek, wiec pewnie z nami sie zabierze. Jeszcze sie zgadamy. Jeszcze tata musi urlop dostac:razz:

Zawsze można wziać urlop na żądanie. :cool3:
Albo jutro przyjeżdżajcie. :cool3:

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Zawsze można wziać urlop na żądanie. :cool3:
Albo jutro przyjeżdżajcie. :cool3:
No zobaczymy, jutro gadam z tatą
Mam nie zechce jutro, wolę jej nie drażnic:evil_lol:

Posted

to mam prośbę bo ja jutro wyjeżdżam na pół dnia i nie bede mieć dostępu do neta. to Iza przyślij mi jutro numer to sie zdzwonimy (info kiedy przyjezdzacie, pociąg itp jak najszybciej bo trzeba zarezerwować miejsca :cool3: sweetgirl ty mi przyślij nr. do np. mamy ;) na numer ...... zapisz bo zaraz skasuję

Posted

[quote name='baffi2']to mam prośbę bo ja jutro wyjeżdżam na pół dnia i nie bede mieć dostępu do neta. to Iza przyślij mi jutro numer to sie zdzwonimy (info kiedy przyjezdzacie, pociąg itp jak najszybciej bo trzeba zarezerwować miejsca :cool3: sweetgirl ty mi przyślij nr. do np. mamy ;) na numer 501-047-355 - zapisz bo zaraz skasujęOk, jutro się odezwę;)

Posted

Cześć Iza :) ale miałam zaległości :lol: wszystko nadrobiłam :) Czytałam, że nie wiesz jeszcze czy na zlot pojedziesz, w takim razie trzymam kciuki, żeby udało sie namówić rodziców :)

Posted

agaciaaa napisał(a):
Cześć Iza :) ale miałam zaległości :lol: wszystko nadrobiłam :) Czytałam, że nie wiesz jeszcze czy na zlot pojedziesz, w takim razie trzymam kciuki, żeby udało sie namówić rodziców :)
Wytrwała jesteś:evil_lol:
Dziekuję:loveu:

Posted

hmm.. a takie pytanie bo baffi za wczesnie poszła i sie nie zdązyłam zapytac:)
iza wiesz moze jak ona ma na imie i ile ma lat?? i jak wyglada??:D bo nie zdazyłam sie zapytac...

Posted

łapeczek napisał(a):
ooooooooooo trafilam ....
heyo wam ... zaraz sie cofne i nadrobie to co stracilam ;]
O pewnie masz dużo zaległosci:evil_lol::eviltong::diabloti:

xxSweetGirl93xx napisał(a):
hmm.. a takie pytanie bo baffi za wczesnie poszła i sie nie zdązyłam zapytac:)
iza wiesz moze jak ona ma na imie i ile ma lat?? i jak wyglada??:D bo nie zdazyłam sie zapytac...
Jasne, ze wiem, bo w Białymstoku z nią w namiocie spałam:evil_lol: i znam jej mamę i psa:diabloti: Ma na imie jak dobrze pamietam to Wiktoria i chodzi do gimznazjum, ale nie pamietam do której:eviltong: Bardzo miła jest:loveu: