Izabela124. Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']aha to długa podróz przed wami bobik wytrzyma tyle godzin w pociągu?? ok:) to sie ciesze:) ja kupiłam juz bo potem nie bedzie kiedy.. jutro chyba wychodze gdzies w piątek spacer z wami sobota i niedziela pakowanie:) juz sie doczekac niemoge:D:multi::evil_lol:No i chyba nici z naszego spotkania [quote name='Czarna_Owieczka']Ahoj! :cool3: ;) [quote name='jonQuilla']witam :multi::multi::loveu: a przepraszam czy Bobis ma licencje na bycie koparką? ;) http://images28.fotosik.pl/257/45ae88d4068f05b9.jpg ale wataha ;) ja bym spieprzała gdzie pieprz rośnie ;) http://images25.fotosik.pl/256/4a48d38b80cdfaf8.jpg :evil_lol::evil_lol: Hejka Nie ma licencji [quote name='Martunia']Śliczne są te psiaki. :) A Bobiś jak coś kopie i niucha, widocznie coś tam znalazł w tej ziemi. :cool3: Dobrej zabawy na zlocie! :)Dzięki [quote name='deer_1987']Zazdroszcze zlotu:placz::placz::placz: [quote name='ewka i haker']super duzo zdjec:D a z przyjazi to szybkimtranwajem(pestka) najlepiej chyba 12 i przy awfie wysiadasz tam mozecie sie umowic i nad warte juz bblisko ok5minut blizej sie nie da tylko z tej przyjazni bys musiala kawalek dojsc do tej pestki a co do biletow to u nas sa czasowe lepiej jak kupisz na pol godziny wrazie korkow za psa nie musisz placic jesli jest na kolanach lub rekachDzięki za info Quote
Izabela124. Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 No i nie pojechalam do Poznania:placz: Wczoraj wieczorem przyszła ciotka i nagadała mamie głupot, zeby mnie smaej nie puszczała no i tak zrobiła, nie pozwoliła mi jechac. Kupiłam juz bilety, zmarnowałam tylko 83zł, nie wiem czy na zlot pojadę, jestem załamana, moze później się odezwę... Quote
Rahl Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 [quote name='Izabela124.']No i nie pojechalam do Poznania:placz: Wczoraj wieczorem przyszła ciotka i nagadała mamie głupot, zeby mnie smaej nie puszczała no i tak zrobiła, nie pozwoliła mi jechac. Kupiłam juz bilety, zmarnowałam tylko 83zł, nie wiem czy na zlot pojadę, jestem załamana, moze później się odezwę... Jezu :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Trzymaj sie :glaszcze: Quote
Sweet Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 szkoda:(:(:( jej a juz sie doczekac nie mogłam:(:( Mam nadzieje ze jeszcze cos zrobisz i pojedziesz na zlot... A moja mama powiedziała że może lepiej zebys jechała autokarem do poznania bo bezpieczniej zawsze niż pociągiem... ale nie wiem musisz pogadac z mamą... że też ciotka musiała jej cos nagadac:(:(:( Quote
Izabela124. Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Jezu :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Trzymaj sie :glaszcze:Dzięki xxSweetGirl93xx napisał(a):szkoda:(:(:( jej a juz sie doczekac nie mogłam:(:( Mam nadzieje ze jeszcze cos zrobisz i pojedziesz na zlot... A moja mama powiedziała że może lepiej zebys jechała autokarem do poznania bo bezpieczniej zawsze niż pociągiem... ale nie wiem musisz pogadac z mamą... że też ciotka musiała jej cos nagadac:(:(:(Ja autokarem nie miogę jechac, bo mam chorobę lokomocyjna. Nie wiem juz jak ja przekonac, ze nic mi sie nie stanie, zadne argumenty do niej nie trafiaja. Normlanie załamałam się:placz: Żeby ona mi to kilka dni przed wyjazdem pwoeidziala, to mozę bym ją jakoś ugadała, a tu kilka godzin przed wyjazdem, czy to jest normalne? Podaj mi ne Asi od Gingerki na pw Quote
Sweet Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Izabela124. napisał(a): Ja autokarem nie miogę jechac, bo mam chorobę lokomocyjna. Nie wiem juz jak ja przekonac, ze nic mi sie nie stanie, zadne argumenty do niej nie trafiaja. Normlanie załamałam się:placz: Żeby ona mi to kilka dni przed wyjazdem pwoeidziala, to mozę bym ją jakoś ugadała, a tu kilka godzin przed wyjazdem, czy to jest normalne? Podaj mi ne Asi od Gingerki na pw to ja juz nie wiem jak mogłabym ci pomóc.. bardzo bym chciała zebys jechała i ty tez bys chciała jechac.. nie wiem jak moge ci pomóc... a jest jeszcze szansa ze pojedziesz czy juz żadnej nie ma?? trzymaj sie mocno Quote
Izabela124. Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):to ja juz nie wiem jak mogłabym ci pomóc.. bardzo bym chciała zebys jechała i ty tez bys chciała jechac.. nie wiem jak moge ci pomóc... a jest jeszcze szansa ze pojedziesz czy juz żadnej nie ma?? trzymaj sie mocnoJeszcze będzie znajoma z Poznania dzwoniła do mamy i znią rozmawiała. jak ona jej nie namówi to już nie mam na co liczyc. Czekam na nr Quote
Sweet Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Izabela124. napisał(a):Jeszcze będzie znajoma z Poznania dzwoniła do mamy i znią rozmawiała. jak ona jej nie namówi to już nie mam na co liczyc. Czekam na nr a to dzisiaj bedzie dzwonic ta znajoma?? mam nadzieje ze ja przekona ale gdyby okazało sie ze nie bedziesz mogła pojechac to ja chyba bede miała kolezanke na twoje miejsce i wtedy bo tobie kase za zlot przelała i zajęła twoje miejsce i bys nie straciła tamtej kasy... ale jednak mam nadzieje ze jeszcze znajoma przekona mame twoja ... jak cos bedziesz wiedziec to pisz mi na kome bo za 30 min wyjezdżam.. Quote
Rahl Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Cholera, tak chciałam cię poznać:placz: Oby przekonano twoją mamę :placz::-( Quote
Izabela124. Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):a to dzisiaj bedzie dzwonic ta znajoma?? mam nadzieje ze ja przekona ale gdyby okazało sie ze nie bedziesz mogła pojechac to ja chyba bede miała kolezanke na twoje miejsce i wtedy bo tobie kase za zlot przelała i zajęła twoje miejsce i bys nie straciła tamtej kasy... ale jednak mam nadzieje ze jeszcze znajoma przekona mame twoja ... jak cos bedziesz wiedziec to pisz mi na kome bo za 30 min wyjezdżam..Tak, dziś zadzwoni Ok napisze ci wieczorem smsa co i jak;) Asia&gordonisko napisał(a):Cholera, tak chciałam cię poznać:placz: Oby przekonano twoją mamę :placz::-(A wiesz jak ja chcę jechac:placz::placz::placz: Quote
Sweet Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Tez mam taka nadzieje ze przekona twoją mame .. bardzo mi zalezy zebys jechała... i nie tylko mi jak widac wyzej... Quote
Izabela124. Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):Tez mam taka nadzieje ze przekona twoją mame .. bardzo mi zalezy zebys jechała... i nie tylko mi jak widac wyzej...Ja już nie mam nadzieji:shake: Quote
Sweet Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Musisz miec nadzeje bo ja sadze ze ta twoja znajoma przekona twoja mame napewno... :) Quote
Izabela124. Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):Musisz miec nadzeje bo ja sadze ze ta twoja znajoma przekona twoja mame napewno... :)Szczerze to wątpię w to, ale zobaczymy. Ja już uciekam papa Quote
Sweet Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Nom jak tego to napisz co sie udało:) papa;* i trzymam kciuki zebys mogła jechac... Quote
Izabela124. Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']Nom jak tego to napisz co sie udało:) papa;* i trzymam kciuki zebys mogła jechac...Dzięki Kilka fotek na poprawienie humoru: Quote
Recommended Posts