Izabela124. Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]cześć Wam bandziory :multi::multi::loveu:[/FONT]hej [quote name='Moniek193']Heh sliczny psiorek :razz:Taki karmelek:loveu:do schrupania:oops:Hihi dziękowac [quote name='Martynia&Pusio']Hej Bobiki :) . Gratulacje 900 :laola: . czekamy na twój powrót i ... zdjęcia :diabloti::diabloti: . Pozdrowienia z Kaszub :loveu: .Hej dziękowac Zaraz fotki dam [quote name='Kinia']Cześć! Ja też już się nie moge doczekać zdjęć:)elo [quote name='Asiaczek']Rrrrrrany, ponad 7 stron przegadanych... Pzdr.to nie ja:eviltong: mnie nie było [quote name='ewka i haker']witamy u was Iza kiedy bedziesz w poznaniu bo kiedys cos pisals ze bedzieszWitanko Będę 31 lipca i liczę na spacerek:cool3: [quote name='xxSweetGirl93xx']no własnie kiedy do nas zawitasz:D??Tak jak wyżej;) [quote name='pinczerka_i_Gizmo']To już 900? Co za gaduły... :) Gratulacje! :loveu:Dzięki [quote name='basia bonnie']Heeeej Iza!!! :multi: wow, juz 900 :oCześc [quote name='akodirka']wlasnie, kiedy mniej wiecej wrocisz? :razz: bo nie wiem, czy zdaze w tym tyg. na spacer z Bobikiem isc i ciacha mu oddać :diabloti:Już wróciłam, dzięki za ciacha [quote name='ewka i haker']witamy z ranaDzień doberek [quote name='Asia&gordonisko']Hej Iza ;- )Hejos [quote name='bety']Hi hi hi - to raczej tutaj normalka, ja już się powoli (zaznaczam - POWOLI) przyzwyczajam do tego gadulstwa :evil_lol: Pzdr:eviltong::lol::lol::evil_lol: [quote name='infers1995']Cześć Wam!!!:loveu: [quote name='Kinia']Cześć! Co tam u Was? [quote name='deer_1987']my sie tez witamy!! [quote name='Selenne']Heeejoooo!Witajcie dziołchy:loveu: Quote
Izabela124. Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Widać, że Bobisiowi podoba się agility. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu:I to bardzo mu się podoba ewka i haker napisał(a):jak sie podoba to trzeba to robic:DNo cwiczę z nim Quote
justysiek Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 czesc:multi:a do mnie kto wpadnie:evil_lol: Quote
akodirka Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Izabela124. napisał(a): Już wróciłam, dzięki za ciacha chociaz smakowaly Bobikowi? :razz: Nawet nie wiesz, jak bylam zadowolona z malucha, ze ani Bobika ani Ciebie nie obszykał :diabloti: :razz: Quote
Izabela124. Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Kinia napisał(a):Dawaj fotki:)Zaraz:eviltong: justysiek napisał(a):czesc:multi:a do mnie kto wpadnie:evil_lol:A mieszkasz koło Poznania?:razz: akodirka napisał(a):chociaz smakowaly Bobikowi? :razz: Nawet nie wiesz, jak bylam zadowolona z malucha, ze ani Bobika ani Ciebie nie obszykał :diabloti: :razz:No jasne, ze smakowały A jaki twój Bins jest super i wcale agresywny nie jest:eviltong: xxSweetGirl93xx napisał(a):o to juz niedługo 31 lipca:) heh:)To wpadniesz na spacerek? Quote
Izabela124. Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 [quote name='deer_1987']wrocilas juz na stale?Można tak powiedziec;) Ale jutro jadę na wieś i nie wiem czy przed 31 lipca będę na dogo Quote
Izabela124. Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 To było u koleżanki, tu już wracamy do domu: Quote
Izabela124. Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 To z PPA w Białymstoku z aparatu Beaty:' Nasz parawan hehe/: Quote
akodirka Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 To dobrze, ze smakowały :) ale chyba troche duze jak dla Bobiego? :razz: To, ze moj maluch jest super to ja wiem :evil_lol: A nad jego agresja to jednak bym podyskutowała :razz: . Napewno kozyscia bylo to, ze pachnialas troche sukami :diabloti: . http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/Bobik3/c507b029.jpg :loveu: jaki zapatrzony Quote
Izabela124. Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 [quote name='akodirka']To dobrze, ze smakowały :) ale chyba troche duze jak dla Bobiego? :razz: To, ze moj maluch jest super to ja wiem :evil_lol: A nad jego agresja to jednak bym podyskutowała :razz: . Napewno kozyscia bylo to, ze pachnialas troche sukami :diabloti: . http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/Bobik3/c507b029.jpg :loveu: jaki zapatrzonyNo za duże, przełamuje je na kilka części;) Quote
Ewa3 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 haha mam klawiature:multi::multi: wreszcie moge pisac i pisac:eviltong: oo zlodziej - Bobik z marchweka:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Ewa3 napisał(a):haha mam klawiature:multi::multi: wreszcie moge pisac i pisac:eviltong: oo zlodziej - Bobik z marchweka:evil_lol:O nareszcie:multi: To gratuluję:multi: Tęsknisz już za nami?:cool3: Bo my tak:placz::placz::placz::placz: Ej no dawaj mi linka do picasy:lol: Quote
Recommended Posts