akodirka Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Fajne zdjecia :) a jak ten onkowaty psiak wyrosl :P Kiedy badziesz w Bialym? :razz: Narazie wiecej nie napisze, bo mam metlik w glowie... :shake: Quote
Izabela124. Posted July 13, 2008 Author Posted July 13, 2008 akodirka napisał(a):Fajne zdjecia :) a jak ten onkowaty psiak wyrosl :P Kiedy badziesz w Bialym? :razz: Narazie wiecej nie napisze, bo mam metlik w glowie... :shake:Dziękowac Pewnie już w czwartek będe i w niedzielę wrócę, ale nie jestem pewna na 100% A czemu ty masz mętlik w głoiwe? Quote
akodirka Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Izabela124. napisał(a): Pewnie już w czwartek będe i w niedzielę wrócę, ale nie jestem pewna na 100% A czemu ty masz mętlik w głoiwe? to fajnie :) [usmiech] eee... wole narazie za duzo o tym nie mowic, bo nie chce zapeszyc, ale z drugiej strony nie mam pojecia co robic... [powiedziala bezradnie z emocji trzymajac sie za glowe] Quote
Izabela124. Posted July 13, 2008 Author Posted July 13, 2008 akodirka napisał(a):to fajnie :) [usmiech] eee... wole narazie za duzo o tym nie mowic, bo nie chce zapeszyc, ale z drugiej strony nie mam pojecia co robic... [powiedziala bezradnie z emocji trzymajac sie za glowe]Oj tam mów, ja ci zawsze doradze :P Quote
akodirka Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 nie chce mi sie pisac, zaraz ci podesle link na pw a tak w ogole, to czy mi sie wydaje, czy oddali mi troche postow? Quote
Izabela124. Posted July 13, 2008 Author Posted July 13, 2008 akodirka napisał(a):nie chce mi sie pisac, zaraz ci podesle link na pw a tak w ogole, to czy mi sie wydaje, czy oddali mi troche postow?To czekam an pw ;) A ja to wogle mam mase postów, a wiesz dlaczego? Bo teraz niektóre galerie są w ogólnych działach a tu posty się licza, wiec niebawem ze 100tysięcy będę miała Quote
akodirka Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 pw poszlo aaa, to pewnie z bobikowej galerii mi tyle przybylo Quote
Izabela124. Posted July 13, 2008 Author Posted July 13, 2008 deer_1987 napisał(a):no widze ze duzo masz :P a co z ta stancja?Jeszcze nic nie znalazłam ;( akodirka napisał(a):pw poszlo aaa, to pewnie z bobikowej galerii mi tyle przybylo ***** już mam dosyc tej dogoamni, nawet na pw linki zagiwazdkowują Quote
akodirka Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Izabela124. napisał(a):Jeszcze nic nie znalazłam ;( ***** już mam dosyc tej dogoamni, nawet na pw linki zagiwazdkowują to do grama sie wpros :P oni ostatnio tylko utrudniaja zycie jak sie da... :/ Quote
taxelina Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Izabela124. napisał(a):To nie zaciekawa u was pogoda Kurde jak ciężko pisac bez emotek :( Jakoś tak dziwnie... Oj współczuję, ale niedługo i mnie to czeka :( no nie.. ale co zrobic.. wiesz niedaleko domu mozna byc - pewnie wtedy :P moze sie cos poprawi za 2 tyg jak luzniej bedzie w prac bo tylko 6 dni w tyg ale to i tak meczace czasami.. Izabela124. napisał(a):Jeszcze nic nie znalazłam ;( jak duzo masz czasu jeszcze? Quote
Izabela124. Posted July 13, 2008 Author Posted July 13, 2008 akodirka napisał(a):to do grama sie wpros :P oni ostatnio tylko utrudniaja zycie jak sie da... :/Hehe Już nie maja co wymyślac deer_1987 napisał(a):no nie.. ale co zrobic.. wiesz niedaleko domu mozna byc - pewnie wtedy :P moze sie cos poprawi za 2 tyg jak luzniej bedzie w prac bo tylko 6 dni w tyg ale to i tak meczace czasami.. jak duzo masz czasu jeszcze?No ajsne, ze męczące Do poczatku roku szkolnego ;) Quote
taxelina Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 no to trzymam kciuki zeby sie udalo!! uciekam spac! dobranoc Quote
Izabela124. Posted July 13, 2008 Author Posted July 13, 2008 [quote name='deer_1987']no to trzymam kciuki zeby sie udalo!! uciekam spac! dobranoc Dziękuję! Dobranoc Ja na około 2 godzinki uciekam, papa Quote
Izabela124. Posted July 13, 2008 Author Posted July 13, 2008 deer_1987 napisał(a):gdzie uciekasz? przegapilam cos? wakacje?Musiałam z kompa zejśc ;) Ale już jestem Quote
Martunia Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Witam. :multi: Wreszcie mogę wejść na Dogo... Przez cały wczorajszy dzień nie mogłam. :razz: Zdjęcia Bobisia i tego ONka przecudne. :loveu: Śliczni są. :loveu: I jakie ładne konie. :) Quote
Tepes Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Oooo ile ślicznych koni:loveu: No jasne że Bobi był z Tobą:D A był zainteresowany końmi czy się ich bał?:D Quote
bety Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Gdzie nie wejdę na fotobloga to koniki :loveu::loveu::loveu: i to jakie fajne :lol::lol::lol: Pzdr Quote
Recommended Posts