Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Izabela124.

14000

• taxelina

1144

• Sweet

996

• agaciaaa

802

Posted

[quote name='Isia & Chester']ojć naoglądałam się Bobiczka :loveu:
oglądnęłam fotki do urodzin, strona 850 ^^ może uda mi się resztę nadrobić, ale to już nie dziś :)
śliczne są te fotki z kolegą (jak on się wabił? bo zapomniałam..) i te z ptasia grypą(czyt. kaczki i łabędzie :evil_lol:) fajne te wasze 'latające' :) w ogóle wszytskie ładne :loveu::loveu::loveu:

i baardzo spóźnione życzenia dla Bobisia :buzi::buzi:Hejos:multi:
Nareszcie zajrzałaś:multi: Zależy jaki kolega, ale zapewne ci chodziło o suczkę Perełkę Albo Reksia
Dziękujemy

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]witam Was :multi::loveu:

oglądnęłam wszystkie zdjęcia....troche długo mi się ładowały bo coś necik mi zamula, przez pogodę pewnie ale już teraz sobie może jak widziałam te krwawe bestie :)
[/FONT]Witaneczko
U mnie też okropnie muli ten cholerny net

[quote name='Selenne']Ale Bobiczek ładnie wyszedł na zdjątkach :)Dziękowac

[quote name='deer_1987']witanko choc Was nie maHej

[quote name='infers1995']Cześć:loveu::loveu::loveu::loveu:Dzień doberek

[quote name='ewka i haker']witamy u was:)Witanko

Posted

Witam wszystkich:loveu: Byłam wczoraj na koncercie September, ale mi się nie podobało:shake: Ale za to po koncercie było fajnie:evil_lol::eviltong: Nocowałam u koleżanki, Bobiś nie mógł iśc ze mną, ale za to mu dziś to wynagrodziłam i poszliśmy na działkę. Foteczki już się wgrywają:cool3:

Posted

[quote name='deer_1987']ale obce tereny to nie to samo co dzialka.. babcia ma i jezdzilam jak mieszkalam w wawie, ale wtedy psa nie mielismyWiadomo,z e na sowim najlepiej, ale wpadnij kiedy do nas to pojdziemy na dzialke

...

Posted

[quote name='Martunia']Witaj Izuś. :)
O ale fajnie. :) A gdzie był ten koncert i czemu Ci się nie podobało? ;)
Czy mi się zdaje, że ten szczeniak trochę urósł? :cool3: :eviltong: :loveu: Śliczny. :)
http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/Bobik/0fd3573e.jpg Aaaaa Bobiś zaraz dostanie klapsa!!! :evil_lol:Hejos
A koncert był u mnie w mieście, bo Ta Septemberr jest obrzydliwa hehe brzydko śpiewała, a ubrała się jak jakaś chora kobieta:evil_lol:
Ano urósł, już Bobika dawno przerósł

Posted

[FONT=Georgia]ajaj foteczki :)
i skaczący Bobek :loveu:

a ja chciałabym tego ślicznego puchatego zobaczyć jak wygląda teraz...bo mówiłaś że on już więksiejszy jest :)
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ajaj foteczki :)
i skaczący Bobek :loveu:

a ja chciałabym tego ślicznego puchatego zobaczyć jak wygląda teraz...bo mówiłaś że on już więksiejszy jest :)
[/FONT]Hejos
Niedługo pokażę jego aktualne foteczki;)

Posted

[quote name='Izabela124.']Powiem to jego właścicielce:evil_lol:;)
[FONT=Georgia]
powiedz koniecznie i każ jej samej wejść na dogo i prezentować malucha gdzieś w blogu :eviltong:
[/FONT]

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']sliczne macie fotki;D
ładny ten reksio:)Dziękowac

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]
powiedz koniecznie i każ jej samej wejść na dogo i prezentować malucha gdzieś w blogu :eviltong:
[/FONT]Już mówiłam, ale ona nie chce:eviltong:

Napisałam do modów tego działu, żeby przenieśli mi galerię z powrotem do FB ciekawe co mi odpiszą:evil_lol: